Opublikowano 10 marca 20214 l Youtuber i moder, odpowiadający m.in. za odblokowanie 60 fpsów w Bloodbornie.
Opublikowano 10 marca 20214 l 3 godziny temu, Figuś napisał: Pewnie, że nie w marcu. Najpierw mieli pokazać w grudniu, później lutym, a następnie zrobił się wyciek
Opublikowano 6 czerwca 20213 l Osoba, która na temat Elden Ring wie prawdopodobnie więcej niż inni insajderzy razem wzięci. Obszerny temat na Reseterze, więc nie chce mi się szukać wszystkich postów. Ponadto 2 dni temu, jak i również wczoraj w podcaście Xbox Era, Jeff Grubb wprost powiedział, że Bandai Namco wycofało się z pokazu Elden Ring na konfie MS (13 czerwca) i że Geoff Keighley pokaże go na swoim show. Do tego wczorajszy tweet Geoffa: Nawiązanie do mema z końcówki zeszłego roku. Było coś jeszcze o czym na pewno zapomniałem, ale tak, 10 czerwca jest tym dniem.
Opublikowano 6 czerwca 20213 l 57 minut temu, Bigby napisał: Było coś jeszcze o czym na pewno zapomniałem, ale tak, 10 czerwca jest tym dniem.
Opublikowano 6 czerwca 20213 l A potem będzie wielkie gówno. Te leaki, insajderzy, to największy rak branży growej.
Opublikowano 6 czerwca 20213 l Byle było i niech pokażą kolekcjonerkę, którą chcę kupić i sprzedać z zyskiem
Opublikowano 10 czerwca 20213 l a wyobraźcie sobie jak się okaże, że jednak znowu nic nie pokażą, damn
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Przypuszczam, że wtedy Geoffowi przyda się program ochrony świadków, bo wszyscy będą chcieli jego głowy. Ale nie ma szans, ER będzie na pokazie. Edytowane 10 czerwca 20213 l przez Bigby
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Być pewnie będzie, ale w jakiej formie. CGI czy może coś na silniku gry?
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Po dwóch latach nie ma opcji, że to nie będzie gameplay, prawda? Prawda? <wstaw mema z Anakinem i Padme>
Opublikowano 10 czerwca 20213 l A to juz chinczyki nie sa obrazone na caly swiat po ostatnim wycieku i zdecydowali sie pokazac cos jeszcze w tym roku?
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Ryan Reynold się wypulił i na 1000% będzie dzisiaj trailerek w jakości człowieczej.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l No i trailer wyszedł i wygląda bardzo średnio tak szczerze mówiąc - graficznie wygląda gorzej od Sekiro, lokacje i przeciwnicy bardzo przypominają już wsyzysko to co widziałem w reszcie soulsów. No grane będzie, ale się trochę ostudzilem. Chyba za dużo oczekiwałem.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l 1 minutę temu, XM. napisał: No i trailer wyszedł i wygląda bardzo średnio tak szczerze mówiąc - graficznie wygląda gorzej od Sekiro, lokacje i przeciwnicy bardzo przypominają już wsyzysko to co widziałem w reszcie soulsów. No grane będzie, ale się trochę ostudzilem. Dokladnie. Wyglada jak amalgamat DS, BB i Sekiro.