Bzduras 12 603 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Nie tylko, ja kapnąłem się poza zamkiem w jakimś dungeonie, że coś mi się runy nie spinają, ale myślałem, że tak ma być i to taka mechanika. Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 A to fajnie takie coś ogarnąć po ponad połowie gry xD Jakbyście nie dali znać to bym do końca nie zauważył, bo w sumie nie zwracam uwagi na to ile podnoszę Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 https://www.eurogamer.pl/articles/2022-02-28-tworca-elden-ring-i-dark-souls-nie-pozwala-rodzinie-grac-w-swoje-tytuly Boi się, że dostanie wałkiem od żony za Margita Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 ja w ogole nie wiem o czym piszecie. Ten gosc co proponuje isc bocznymi sciezkami do zamku? Ten z pierwszego gameplayu? Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Na to wychodzi. Po pracce, teleportne się do placu Godricka i zobaczymy czy taki cwany będzie xD Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Godzinę temu, mozi napisał: Pewien jesteś? no mi dropnal ten item dla babki w hubie i chyba 100 dusz Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 24 minuty temu, cotek napisał: Na to wychodzi. Po pracce, teleportne się do placu Godricka i zobaczymy czy taki cwany będzie xD Wieczorem też go ubije Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Pisali tutaj, że on się później przenosi gdzie indziej. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Gra jest przytłaczająco ogromna... z jednej strony jestem jak ćpun i obwąchuje każdy kamień z drugiej, już bym chciał powoli dotrzeć do finishu, żeby potem sobie zrobić ng+ jakimś innym buildem. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Miejscówka po wyjściu z zamku jest nie z tej ziemi Mieszanka Disneylandu z upiornym lasem pełnym wisielców. Szacuneczek Panie Miyazaki Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Jak ktoś narzeka na dmg z ultraswordów to zróbcie sobie te twin ultrasy z Radhana. That's a lot of dmg! I jeszcze mega mocny aoe ash of war na nich jest. Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 44 minuty temu, Bigby napisał: Pisali tutaj, że on się później przenosi gdzie indziej. Niedopsz Cytuj
Rash 240 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 19 minut temu, Soban napisał: Jak ktoś narzeka na dmg z ultraswordów to zróbcie sobie te twin ultrasy z Radhana. That's a lot of dmg! I jeszcze mega mocny aoe ash of war na nich jest. No mi tam bers gs +12 daje rade ale po cos czlowiek zbiera te drugi rodzaj kamyków... Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 1 minutę temu, Rash napisał: No mi tam bers gs +12 daje rade ale po cos czlowiek zbiera te drugi rodzaj kamyków... Ja go używałem do +14 przed Radhanem, a potem ten z niego jest dużym boostem. Trzeba tylko 15int dorzucić by korzystać, ale warto, bo brońka przy 2h zamienia się w dual swordy. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Który popiół warto założyć na zwykły miecz? W sumie po 27h sobie przypominałem o nich. Cytuj
RIfuk 71 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 3 minuty temu, Hubert249 napisał: Który popiół warto założyć na zwykły miecz? W sumie po 27h sobie przypominałem o nich. Popioły to osobny temat. Fajnie za napisali co robi np. Okrzyk itp. W tej grze samemu trzeba wszystko testować, tak samo jak to ile obrażeń zadaje broń trzymana w 1 i 2 rękach. Slabe to. 1 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Bleed + blok -> kontra + talizman zwracający życie za krytki to istna maszynka do zabijania. Nie pamiętam już kiedy zaglądałem do flaszki, a nie zwykłem wylewać za kołnierz w souls-like'ach Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 48 minut temu, Rash napisał: No mi tam bers gs +12 daje rade ale po cos czlowiek zbiera te drugi rodzaj kamyków... Drugi rodzaj kamyków jest do broni specjalnych/legendarnych. 9 minut temu, mozi napisał: Odbicie? Parry i critical hit nożem w jelita. Jeśli nie znasz tego, to jest to odbicie małą i średnią tarczą ataku przeciwnika w idealnym momencie. Otwiera wtedy takiego kolesia na specjalny atak krytyczny podobny to backstaba, ale od przodu i mocniejszy. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 13 minut temu, C1REX napisał: Parry i critical hit nożem w jelita. Jeśli nie znasz tego, to jest to odbicie małą i średnią tarczą ataku przeciwnika w idealnym momencie. Otwiera wtedy takiego kolesia na specjalny atak krytyczny podobny to backstaba, ale od przodu i mocniejszy. Nie parry - zawsze miałem problem z timingiem. Teraz jest łatwiejsza alternatywa: przyjęcie ataku na tarczę -> kontra R2 -> dobicie krytykiem. Wchodzi jak w masełko i jeszcze zwraca masę życia - easy mode na mobki. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 No to riposte tak zwane. U mnie już trochę lepiej zagryzło, znalazłem Uchigatanę, ubiłem Agheela, miałem pojechać do zamku w końcu, ale sobie pojechałem na wschód, trochę ciężkie mobki się zrobiły, to chyba odpuszczę XD Za to dwa Erdtree Burial Watchdogi w katakumbach, to hardkor, przerażają mnie ich sztywne ruchy Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 No to pisz ze ta kontra po bloku i już xD malo z tego korzystam jako caster ale to pewnie przyzwyczajenia z poprzednich gier ze się zapomina. Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 @Rozi zaznaczysz mi na mapce gdzie są te 2 watchdogi ? xd Kiedyś tam byłem i nie zaznaczyłem, a mam tych lochów dużo i nie ma szans, żebym wrócił tam bez błądzenia xD Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Elden Ring osiągnął szczyt jednoczesnie grających na Steamie tydzień po premierze. Normalnie w singlowych grach od dnia premiery jest zjazd w dół aż do DLC. Chyba mało kto się tego spodziewał Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi