Opublikowano 11 czerwca 20213 l Dla takich gierek dalej siedzę w tym hobby ale to będzie sztos, kolejna gierka żyćka.
Opublikowano 11 czerwca 20213 l Póki co to wszystko zapowiada się i prezentuje fantastycznie day1 oczywiście Oficjalny art (bez żadnych dod. napisów/dat): Spoiler Edytowane 11 czerwca 20213 l przez MBeniek
Opublikowano 11 czerwca 20213 l Imo wolę takie klimaty, bo Sekiro mi nie podpasowało. Wiadomka, że wlatuje DayOne, bo ich gry to zawsze hity.
Opublikowano 11 czerwca 20213 l Sekiro to był poboczny projekt więc mają zasoby żeby ciągnąć dwie gierki na raz. Ja sekiro skończyłem, podobało mi się, ale klimaty azjatyckie<dark fantasy do tego RPG? No kurde idealnie w moje gusta trafiają skurczybyki. Dam nawet te 350 zł za cyfrówkę jak będą tyle chcieli i to z pocałowaniem rączki. Wydaje mi się ,że świat będzie jeszcze bardziej otwarty a my będziemy odwiedzać krainy w różnych klimatach stąd ten koń. Pośrodku pustynia/step lub las z losowymi spotkaniami jak w starych Falloutach a poboczne lokacje to te krainy każda w innym klimacie. Tak to widzę, jak w starych gierkach gdzie każdy poziom to była zupełnie inna bajka.
Opublikowano 11 czerwca 20213 l 41 minut temu, Ukukuki napisał: Dam nawet te 350 zł Gra wychodzi na starą generację, więc cena raczej powinna być 'normalna'
Opublikowano 11 czerwca 20213 l 11 godzin temu, cotek napisał: Te animacje postaci bardziej przypominają system walki z Sekiro, i wcale nie musi być drewnianie tak do końca. Z Eldena może być oppus magnum From, idealny blend Sekiro, Bb i DS Dokładnie to. Wzieli stylistykę z Dark Soulsów, dodali dynamiczne uniki z BB, elementy eksploracji otoczenia i zwiększoną mobilność z Sekiro, spakowali to do jednego worka i wystawili do świata. Będzie zajebista gra. Aczkolwiek liczyłem gdzieś tam po cichu, że From zrobi coś zupełnie nowego.
Opublikowano 11 czerwca 20213 l No na pewno gra będzie zaje.bista,przecież nawet najslabsze soulsy dwojka to zajebista gra. Ale to już kurva ostatni raz, jak za 5 lat wyjda znowu soulsy pod inna nazwa to chyba jebne o ścianę.
Opublikowano 11 czerwca 20213 l 12 godzin temu, Hendrix napisał: Dlaczego From miałby akurat to wskrzesić? Tenchu to gra Acquire, po Acquire stery przejęło K2 LLC. From tylko wydawał/udzielał licencji na część tytyłów, tych znacznie gorszych dodam. Jak From próbował robić coś z Tenchu, to wyszło Sekiro :v I jak dla mnie wyszło im doskonale. Dla mnie Sekiro to jedna z najlepszych gier mijającej generacji
Opublikowano 11 czerwca 20213 l Autor Teraz, mario10 napisał: I jak dla mnie wyszło im doskonale. Dla mnie Sekiro to jedna z najlepszych gier mijającej generacji No tak, sam lubię Sekiro (nie przeszedłbym tej gry 7 razy, gdybym jej nie lubił), ale From to ostatni developer, któremu bym zlecił zrobienie Tenchu - bo, no, nie mają doświadczenia w projektowaniu gier opartych o skradanie, a tego po Tenchu bym oczekiwał, nie inspiracji grami rytmicznymi, szermierką i mitologią (i soulsami)
Opublikowano 11 czerwca 20213 l 11 minut temu, messer88 napisał: Sekiro to aż mam ochotę sobie odświeżyć teraz po trailerku ER. Jest za 7 dych na brazylijskim storze i też walcze że sobą
Opublikowano 11 czerwca 20213 l 4 minuty temu, XM. napisał: Jest za 7 dych na brazylijskim storze i też walcze że sobą ja przegrałem i po przyjściu do domu biorę się za ściąganie
Opublikowano 11 czerwca 20213 l W Dark Soulsach i BB mam platyny, a od Sekiro odbiłem się jak piłeczka kauczukowa już po czwartym lub piątym bossie Liczę, że oprócz settingu system walki pozostanie bliższy tamtym grom i raczej będzie więcej turlanka i uników niż parowania, bo za stary już jestem i refleks nie ten. Tym bardziej, że cała reszta robi niesamowite wrażenie i pragnę czerpać radość z ER bez zgrzytania zębami, że mi nie idzie.
Opublikowano 11 czerwca 20213 l Też mam taką nadziejęm, bo jak będzie bardzo bliski Sekiro to nici z kupna.
Opublikowano 11 czerwca 20213 l Godzinę temu, XM. napisał: Ale to już kurva ostatni raz, jak za 5 lat wyjda znowu soulsy pod inna nazwa to chyba jebne o ścianę. A dlaczego by nie, gierki są dobrze przyjmowane przez społeczność, dobrze się sprzedają. Niech mają swojego tasiemca, jeśli jest na poziomie i się podoba. Zawsze mogę eksperymentować z pobocznymi projektami.
Opublikowano 11 czerwca 20213 l A ja na odwrot BB, Sekiro, czy Demon.S Remake pogromione do samej Tylko Soulsy omijam z daleka
Opublikowano 11 czerwca 20213 l 29 minut temu, XM. napisał: Jest za 7 dych na brazylijskim storze i też walcze że sobą Nice, najniższa cena do tej pory. Poczekam tylko do niedzieli i jak nie wrzucą do GP to kupię. Co do ER to nie wiem czy to tylko trailer jest tak zmontowany, ale walka wygląda na bardziej dynamiczną niż w soulsach. Mam nadzieję, że to rzeczywiscie nie jest powolne turlanko jak zawsze, bo znudziło mnie to. 1:42 powiedzcie mi proszę, że to jest armor dla postaci, a nie npc. Czuć berserka.
Opublikowano 11 czerwca 20213 l 2 minuty temu, 20inchDT napisał: Czuć berserka. Okładka gry wygląda jak Panel gdzie Griffith trzyma behelit w dłoni na tle zaćmienia słońca, kozokoń wierzchowiec skacze po skałach i drzewach jak koń skull knighta. Miyazaki to nerd Berserkowy i na bank będzie tego więcej by uczcić pamięć Miury.
Opublikowano 11 czerwca 20213 l 15 minut temu, MEVEK napisał: BB, Sekiro, czy Demon.S Remake pogromione do samej Tylko Soulsy omijam z daleka Przecież DS Remake to soulsy tylko pod każdym względem mniej rozbudowane i z gorszym systemem walki. Nawet bronie masz te same