C1REX 16 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 3 minuty temu, Rozi napisał: Czy Malenia to najbardziej tani boss w serii? Tego potrójnego combo da się w jakiś sposób uniknąć? Jeszcze się szmata leczy xdddddddd Orphan of Kos pokonałem samemu, bo był uczciwy, agresywny, pojebany, ale uczciwy. A ta dziwka? Jeśli pod bossa musisz zrobić respec i wybrać konkretny build, to jest zbalansowany w chuj. Ludzie ją nago na lvl1 robią. Da się uniknąć każdego ataku i nie musisz robić respeca. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Toć to jakiś kosmos.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 2 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 16 minut temu, C1REX napisał: Ludzie ją nago na lvl1 robią. Da się uniknąć każdego ataku i nie musisz robić respeca. Mówię o normalnych ludziach. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 8 minut temu, Rozi napisał: Mówię o normalnych ludziach. Normalni ludzie ją robią z mocnym mimiciem lub tym kolesiem z nożem i w plecy ją. Ewentualnie magią na dystans piff paff. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Nic nie działa, solo nie działa, z summonem nie działa, z kooperatorem nie działa, to combo jest przegięte, a nawet jak wejdziemy do drugiej fazy, to jednym atakiem potrafi one shotować. Niesamowite! Nie, pierdole to, nawet sprint nie pomaga, bo dogoni ostatnim atakiem i jest po ptakach, spierdalaj suko jebana. Nie po to gram w gry, żeby się denerwować. Dla pucharka mam się męczyć? Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 39 minut temu, Rozi napisał: Tego potrójnego combo da się w jakiś sposób uniknąć? Jak widzisz, że się do niego szykuje, to zaczynasz spierdalać jak najdalej. Może być? Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 Witam serdecznie i mam pytanie dotyczące trofeum za zebranie wszystkich legendarnych oręży. Jeżeli kilka sprzedałem to gra mi je doliczy do pozostałych?, czy może trzeba mieć na stanie cały komplet. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 Tak robię, jak nie mam pomocnika, to dopada mnie drugim, trzecim atakiem, no i nara. Najbardziej przegięty boss w serii? Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 Witam serdecznie i mam pytanie dotyczące trofeum za zebranie wszystkich legendarnych oręży. Jeżeli kilka sprzedałem to gra mi je doliczy do pozostałych?, czy może trzeba mieć na stanie cały komplet.Wystarczy że miałeś go chociaż chwilę, możesz sprzedać.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 1 minutę temu, Schranz1985 napisał: Wystarczy że miałeś go chociaż chwilę, możesz sprzedać. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka No to kamień z serca, dziękuję 42 minuty temu, Schranz1985 napisał: Toć to jakiś kosmos. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Ale kozak, to nie może być człowiek Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 1 minutę temu, anarom_pl napisał: Ale kozak, to nie może być człowiek Sprawdziłem inne filmiki kolesia i chyba za dużo Sekiro miał. Teraz każdego niemal bossa w grze robi nago na lvl1 ripostami. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 2 godziny temu, wet_willy napisał: Mam grzech? Co to za miecz? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 4 minuty temu, C1REX napisał: @Rozi - co za build masz? STR? Dex/Int z Moonveil, prawie 50 vigoru i pizda. Na nią tylko blood build, z resztą każdy summon jakiego przyzywałem używał podwójnych katan, Seppuku i tego czaru Swarm of Flies. To i tak chuj, bo jak RNG nie siądzie i zrobi to potrójne combo, to albo ja zdycham, albo pomocnik. Ta walka wymaga 100% perfekcji i fury szczęścia. Co jest maksymalnie zjebane, bo nie dość, że zadaje horrendalne ilości obrażeń, to jeszcze się kurwa leczy XD O drugiej fazie nie wspominam nawet, bo tam nie dość że one shoty, to jeszcze jebany rot (ten atak z kwiatkiem ). Dobrze, że zrobili ją opcjonalną, bo nikt nie ukończyłby tej gry. Dla mnie zdecydowanie najbardziej tani boss w tej serii. 76 godzin mam, nie pokonałem tylko jej, Placidusaxa i Mohga w kanałach, ale jestem już zmęczony grą, end game leży totalnie, recykling i przeciąganie końcówki to jest jakaś parodia, jak już wspomniałem, mogłoby się skończyć na stolicy. Jest kilka naprawdę super pojedynków, jednych z lepszych w serii (Godrick, Hoarah, Radahn), ale nadal wolałbym po raz kolejny przejść Bloodborne. Wykurwista gra, ale nie jest to najlepszy Soulsborne. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 Rozi przeszedl bym ci ja ale... cie nie lubie xD @easye Sacred Relic Sword 1 Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 @Rozi - zobacz co znalazłem. Ktoś nagrał filmik specjalnie dla Ciebie. Od jej comba najpierw się odsuwasz, a przy drugim hicie rolujesz za jej plecy. Na YT ludzie wyjaśniali jak unikać tego jej ataku. . Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 Moonlight Greatsword również trywializuje walkę z nią. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 Leci w gore lock off biegniesz do tylu unikasz pierwszej fazy ataku lock on roll za nia lock off I znowu uciekasz... Trudne xD Ale tak to jest jak sie cala gre gre monke rollem z popsuta bronia i yolo jestem pepega dobry w gierke . I nie mowie ze jest latwa Sam na niej prawie 2h siedzialem ale im cierpliwiej I spokojniej grasz tym staje sie ona latwiejsza. 1 Cytuj
Bzduras 12 646 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 6 godzin temu, 20inchDT napisał: @Bzduras bedziesz przechodzil wszystkie gierki from po er czy jednak zmieniłeś zdanie? xd Powolutku do celu, nie pali się. Tempo z Eldenem siadło, bo po wyjściu od dentysty pod działającym znieczuleniem średnio chce się wrzucać w tak wymagającą grę Ale spokojnie, przerwa w graniu nie równa się porzuceniu Eldenka. Cytuj
Rotevil 122 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 Eh ale co to za satysfakcja w oglądaniu filmików jak ją pokonać? Na tym chyba polega zabawa żeby samemu do tego dojść i się nauczyć jej ataków, sam spędziłem 3h z nią i dopiero potem po przejściu gry oglądałem filmiki jak się z nią walczy... 1 Cytuj
Figaro 8 234 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 10 minut temu, Rotevil napisał: Eh ale co to za satysfakcja w oglądaniu filmików jak ją pokonać? Na tym chyba polega zabawa żeby samemu do tego dojść i się nauczyć jej ataków, sam spędziłem 3h z nią i dopiero potem po przejściu gry oglądałem filmiki jak się z nią walczy... Jezu dajcie ludziom grać tak jak im się podoba. Co jest w tych grach Fromu, że to przy nich z graczy wychodzą jakieś elityczne pobudki. Jakbyście byli jakimiś koneserami kurwa grania. 4 Cytuj
Donatello1991 1 426 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 Bez internetu spędziłbym 100h i nie odkrył nawet połowy tego co z nim po 50h I nieudaloby mi się samemu nawet po 300h, bo są rzeczy na które nie ma szans wpaść samemu praktycznie. Nigdy w życiu bym nie zdobył popiołu seppuku. Never. Dobrze, że jest internet, bo nie po to kupuje się grę, żeby chcąc w nią grać to odkryc tylko 20 % gry. 1 Cytuj
RIfuk 71 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 A jeśli zabiłem przypadkowo jakiegoś NPC... mogę go jakoś hmmm ożywić ? Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 26 minut temu, RIfuk napisał: A jeśli zabiłem przypadkowo jakiegoś NPC... mogę go jakoś hmmm ożywić ? 2 Cytuj
RIfuk 71 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Bez internetu spędziłbym 100h i nie odkrył nawet połowy tego co z nim po 50h I nieudaloby mi się samemu nawet po 300h, bo są rzeczy na które nie ma szans wpaść samemu praktycznie. Nigdy w życiu bym nie zdobył popiołu seppuku. Never. Dobrze, że jest internet, bo nie po to kupuje się grę, żeby chcąc w nią grać to odkryc tylko 20 % gry. Właśnie to jest ten hmm "Problem" tej gry. W najnowszym materiale Quaz fajnie to opisuje: Samemu cieżko ogarnać wszystkie questy z drugiej strony nie chce spoilerować i "psuć" sobie zabawy oglądając poradniki i w ogólnym rozrachunku pewnie będę grę przechodzić raz jeszcze bo już teraz wiem że kilka spraw zawaliłem, nie wiedząc nawet że WTEDY zawaliłem. 5 minut temu, anarom_pl napisał: Ale ja właśnie tą postać zabiłem chyba ... (Wcześniej była przykuta łańcuchami i przypadkowo kliknąłem atak) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi