Opublikowano 21 marca 20223 l 1 minutę temu, mozi napisał: @C1REX ale wiesz ze gdzieś mi się obiło ze ona się leczy jak blokujesz? Plus taki, że nie zginiesz od tego nawału ataków.
Opublikowano 21 marca 20223 l 1 minutę temu, mozi napisał: @C1REX ale wiesz ze gdzieś mi się obiło ze ona się leczy jak blokujesz? Nie ma znaczenia. Ważne, by poprawić RNG koledze i by dwóch innych graczy online z dobrym RNG na samym fuksie ją zabili.
Opublikowano 21 marca 20223 l Inną opcją może być użycie summona jakiegoś łucznika albo maga, który z tyłu będzie wspierał, a samemu skupić całą jej uwagę. 1 minutę temu, messer88 napisał: a można parować jej ataki czy nie? Trzeba 2 albo 3 razy sparować żeby ją złamać.
Opublikowano 21 marca 20223 l 1 minutę temu, messer88 napisał: a można parować jej ataki czy nie? Można część ataków parować.
Opublikowano 21 marca 20223 l Kolejne lamerskie pytania:1. Co to jest RNG? 2. Nie mam duzego doswiadczenia z soulslike’ami. Ograłem tylko Bloodborne (platyna), doszedłem do 1/3 Nioha, od Sekiro się odbilem po chyba drugim lub trzecim mini bossie… teraz wale w ER. Idzie jako tako, ale no kozakiem nie jestem. Jest sens po ER ograć Dark Soulsy 1-3? Czy już są archaiczne dosyć i ciężko będzie mi się odnaleźć?
Opublikowano 21 marca 20223 l Jest sens jak najbardziej. DS3 jest najbardziej podobne do ER, a DS1 to nadal dla wielu najlepsza gra From Software. Dwójkę raczej można odpuścić.
Opublikowano 21 marca 20223 l 1 minutę temu, Koleś88 napisał: Co to jest RNG? Dosłownie to Random Number Generator, w tym przypadku chodzi po prostu o losowość zachowań bossa, jakie ataki Ci się "trafią" itp itd
Opublikowano 21 marca 20223 l Z Malenią to się rozchodzi właśnie o ten jej specjalny atak, sporo jest w tym rng, jeden będzie się męczył kilka godzin bo będzie go odpalać co chwilę w drugiej fazie, u drugiego gracza nie odpali w ogóle, co widziałem u jednego kolesia, gdyby nie ten fart, to koleś by się do dziś z nią męczył albo by odpuścił. Ja sam lubię takie wyzwania, ale patrząc obiektywnie to ten atak jest trochę przegięty i wzbudza kontrowersje, bo bez niego faktyczne odbiór tej walki i bossa byłby inny wśród graczy i nie było by takiej dyskusji.
Opublikowano 21 marca 20223 l Godzinę temu, Rozi napisał: A i jeszcze pytanie? Pokonaliście ją przed, czy po patchu 1.03? Przed. Starscourge greatsword 2h jumping r1 ftw + summon black knife tiche. Miałem farta, bo na 2 fazy chyba tylko 2 razy zrobiła to combo śmierci, gdzie wczesniej trafiałem runy, gdzie w 1 fazie 4 razy tym potrafiła zajebać. Próbowałem jakieś serowe buildy z bleedem i frost stompem, ale gorzej mi nimi szło niż moim domyślnym na którym ostatecznie szmaciura padła.
Opublikowano 21 marca 20223 l Przed Patchem 1.03 ale bez Mimica bo to durne AI bylo by tylko tylko bateria dla odnawiania jej zycia. Gralem normalnym Dex Buildem 50 Vigor 70 Dex Dual Katanami Nagakiba i Uchigatana +25 z Blood Slashem bez Sepukku bo nawet nie mialem. Pol dystans to podstawa a ten jej Special Attack dla mnie jest latwy do unikania najgorszy jest ten jej rush i 3 plaskie w uppercuta. Druga faza to jak unikniesz jej pierwszego Dive spamuj Specjala z Moonblade albo wez jej jakims Cometem zajeb. Pozniej staralem sie byc na dystans baitowac i karac te jej smieszne Dive. Kluski do sciagania Rota pod Trojkatem obowiazkowo.
Opublikowano 21 marca 20223 l Ja Melanie ominalem a teraz juz jestem w endgame chyba. Dokoncze i bede sprzatal to jej poszukam. dobrze, ze stary pracuje w plejstejszyn i jak bedzie sam na zmianie to mi dobre rng ma wylosowac.
Opublikowano 21 marca 20223 l Zrobiliscie mi hajp na nią Ale dopiero zrobilem castle sol i zimowego smoczka.
Opublikowano 21 marca 20223 l Ja dopiero w atlas plateau bo się zeszło z questem ranii. Ile się trzeba nachodzić.
Opublikowano 21 marca 20223 l 11 minutes ago, mozi said: Ja dopiero w atlas plateau bo się zeszło z questem ranii. Ile się trzeba nachodzić. Ale co to bylo za chodzenie ❤️
Opublikowano 21 marca 20223 l O co chodzi z popiołami wojny ? Wzialem do topora Cięcie po obrocie. Atak fajny zużywający manę. Ale bez many tez go mogę używać, o co chodzi ? Edytowane 21 marca 20223 l przez RIfuk
Opublikowano 21 marca 20223 l Nawet pasek życia ma całkiem wysoko xd Czyli jednak nie była taka trudna?
Opublikowano 21 marca 20223 l Użyłem runy zwiększającej życie, dwie katanki, Mimic i jazda. W pierwszej fazie gankowaliśmy kurwę, że użyłem tylko 2 flaszek. W drugiej dwa razy stagger, odpaliła popierdolone kombo tylko raz i to na Mimimiku XD Ostatnim atakiem był kwiat, miała 20% życia, poszliśmy na przebój i zdechła. Szczęście, szczęście i jeszcze raz szczęście. PS Nie chcę z nią już nigdy walczyć.