Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kufir dzisiaj pisal ze 70 lvl a nie wie ktora cecha stamine zwieksza :obama: 

Po pokonaniu malenii pewnie beda pytania czy da sie uzywac tych buteleczek co odnawiaja hp

• Lubię! 1
  • Haha 5
Opublikowano
Godzinę temu, Koleś88 napisał:

Dobra, o co kaman z walką z:

Pokaż ukrytą zawartość

Z Rykardem. Zabijam jego pierwszą fazę, drugiej zabieram połowę żyćka i to na tyle… blokuje się, kamera wariuje, ściany tylko widzę a w dodatku dookoła lawa. Taka ciężka ta walka czy ja złą taktykę obrałem?

Spoiler

Użyj włóczni leżącej przy wejściu na arenę, ulepsz ją do +5 i voila.

Opublikowano
Spoiler

Użyj włóczni leżącej przy wejściu na arenę, ulepsz ją do +5 i voila.

Tak nią walczę, ale nie pomyślałem, żeby spróbować ją ulepszać… dzięki

Swoją drogą mam bronie na +5, do tego mam ponure kamienie 6,8,9 ale brakuje mi 7 oczywiście. One randomowo wypadają czy znacie może miejscówkę na 7?

Opublikowano
41 minutes ago, Koleś88 said:

Reveal hidden contents

Swoją drogą mam bronie na +5, do tego mam ponure kamienie 6,8,9 ale brakuje mi 7 oczywiście. One randomowo wypadają czy znacie może miejscówkę na 7?

Latwo dostepny 7 jest w Vulcano Manor

Opublikowano
4 godziny temu, kanabis napisał:

Kufir dzisiaj pisal ze 70 lvl a nie wie ktora cecha stamine zwieksza :obama: 

Po pokonaniu malenii pewnie beda pytania czy da sie uzywac tych buteleczek co odnawiaja hp

A to są takie butelki ? Ja mięso jadłem ! 

Opublikowano (edytowane)

Stwierdziłem, że zanim rozwalę ostatniego bossa zrobię respeca i zobacze jak z tą magią w tym Eldenie. I ow boy, ale gra zyskuje jak się gra magiem. W poradach powinno być info aby zrobić respeca w połowie gry, żeby nie grać przez te 70 godzin tak samo xD
To chyba idealne rozwiązanie na tą nudę o której niektórzy wspominali czasami, w tym ja.

Zdjęcie

Edytowane przez cotek
Opublikowano

Dobra udało się zdobyć ponury kamień 7 i zrobiłem księżycowy woal na +9 :banderas: szkoda tylko, że wcześniej zrobiłem respeca pod mistycyzm bo myślałem, że będę grał Ostrzem Eleonory.

Dużo jest tych łez larwy do zdobycia? Na razie miałem tylko jedną…

Opublikowano

Właśnie słucham muzyki z credits. :) 

Piękna gra. 

Teraz zostaje dozbieranie brakujących rzeczy do platyny, następnie wszelkie bronie, zbroje, przypisy do craftingu, a później na spokojnie sobie zrobić NG+ ze wszystkimi questami i sekretami. 

PVP będę robił czystko januszowo poza lvl120/125 właśnie dla XP. PVP to chyba jedyny legitny sposób, by mieć szansę na max level. 

EDIT: Na PC zaskoczyły mnie trochę statsy, bo aż ponad 10% graczy przeszło tą grę. Zakończenie Ranni jest najpopularniejsze i blisko 10% wszystkich graczy je ma.

Loretta też mnie zaskoczyła w tak mocno ukrytej lokacji. 

Ciekawe jakie statsy są na konsolach i z czego może wynikać różnica. Spodziewałem się z 10x mniej. 

Capture.png

• Plusik 1
Opublikowano
9 minut temu, Czoperrr napisał:

Popełniłem kardynalny błąd i nie inwestowałem w witalność, w DS też mało inwestowałem w to i było okej. No tutaj mam problem z przeciwnikami/bossami używającymi czarów bo rozwalają mnie na hita :/

Który masz lvl?

Rozwiązań jest kilka, możesz pofarmić i możesz zrobić respeca.

Opublikowano
7 godzin temu, C1REX napisał:

EDIT: Na PC zaskoczyły mnie trochę statsy, bo aż ponad 10% graczy przeszło tą grę. Zakończenie Ranni jest najpopularniejsze i blisko 10% wszystkich graczy je ma.

Loretta też mnie zaskoczyła w tak mocno ukrytej lokacji. 

Ciekawe jakie statsy są na konsolach i z czego może wynikać różnica. Spodziewałem się z 10x mniej. 

Capture.png

Na xboxie ending ranni tez jest najpopularniejszy. Dziwne, bo wydawałoby się, że elden lord będzie tym najczesciej odblokowywanym.

Opublikowano (edytowane)

Odpaliłem "kąsolę" i przywitał mnie patch, niewielki,zainstalowałem. Odpalam grę,bo wczoraj usnąłem z padem w ręce zaraz za stolica w drodze w góry. Lekkie obawy były bo te małe hvjki co są też w Caelid potrafią napsuć krwi,a ja nie byłem pewien w którym momencie złapałem odcinke i czy żyje moja postać. No to po patchu się do serwerów gry nie potrafi gra zalogować :yao:

Postać żyje przed winda ta taka większą na medalion :master:

IMG_20220323_092510.jpg

Edytowane przez Szajka