Opublikowano 23 marca 20223 l W DS3 też podobno robił robotę na początku, ale później mocno znerfili i było dobrze. W tej chwili bleed to chyba meta. Jak się dobrze ustawi, to niemal za każde ciachnięcie można robić bleed. Tym bardziej, jak się ma dwie katany na raz. Walki trwają krótko i całkowicie niemal ignorują tarczę. Tylko parry jest zagrożeniem, ale nie wszystko można odbić.
Opublikowano 23 marca 20223 l No właśnie mi gdzieś po 3/4 gry znudziło się granie samym magiem, wiec się przebudowałem na hybrydę czary/moonveil. Ta katana ma piękny moveset i skille:)
Opublikowano 23 marca 20223 l Pany Jestem w Caelid. Explorowac do konca caly obszar a pozniej do zamku na jakis festival? Bylem tam juz ale wiekszosc drzwi w zamku pozamykane. Npc o jakims festiwalu tylko nawijal. Zaprasza itd Na razie jezdze konikiem i zwiedzam obszar.
Opublikowano 23 marca 20223 l 7 minut temu, Czoperrr napisał: Pokonałem Rennalę, gdzie teraz? Leć na Caelid.
Opublikowano 23 marca 20223 l 3 godziny temu, Czoperrr napisał: Najlepsze miejsce do farmienia run? Mam dopiero 40 godzin na liczniku i nie odkryłem całej mapy, proszę mieć to na uwadze.
Opublikowano 23 marca 20223 l Ostatnio biegam z Eleonora's Poleblade. Atak specjalny rewelacyjny, polecam ten zacny oręż który zwłaszcza na pvp sprawdza się świetnie. Tak na marginesie, bleeding again . Niestety sprawdza się tylko na otwartym terenie bo ma takie combo że można skończyć nurem w przepaść Edytowane 23 marca 20223 l przez anarom_pl
Opublikowano 23 marca 20223 l Ciągle piszecie o bleed i katanach, a korzystaliście z kla wasalnego rycerza (bloodhung fang?), ja właśnie robię reset, zakładam zbroje samuraja i 2 zapomniane zaklęcia ognia na siłę i ostrze krwawego promienia + medalion na zwrot many, też wymiata! Takie coś pasowałoby także do MORGOTT'S CURSED SWORD
Opublikowano 23 marca 20223 l Jak jest "Janusz" po angielsku?? Edytowane 23 marca 20223 l przez Plackus
Opublikowano 23 marca 20223 l 1 hour ago, easye said: Ciągle piszecie o bleed i katanach, a korzystaliście z kla wasalnego rycerza (bloodhung fang?), ja właśnie robię reset, zakładam zbroje samuraja i 2 zapomniane zaklęcia ognia na siłę i ostrze krwawego promienia + medalion na zwrot many, też wymiata! Takie coś pasowałoby także do MORGOTT'S CURSED SWORD Odkąd znalazłem Kiel to tylko jego używam
Opublikowano 23 marca 20223 l Nie da się tego skurwysynu przed malekitem pokonać. No ni uja. Nie da się. Cziter pierdolony
Opublikowano 23 marca 20223 l 1 hour ago, Plackus said: Jak jest "Janusz" po angielsku?? Skąd Ci ludzie to biorą na handel i jak taka sprzedaż/kupno w ogóle działa?
Opublikowano 23 marca 20223 l A wyobraź go sobie na ng+ Na ng go rozwaliłem, fakt potrzebowałem kilka podejść.Na ng+ ma na oko 2x tyle hp bije mocniej a ty jesteś tylko ciut silniejszy a hp masz tyle samo bo powyżej 40 hp bardzo mało dodaje życia.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 23 marca 20223 l Set którego i tak nie będziesz nosił.Ale jak go nie rozwalisz to twoje męskie ego ucierpi wiesz mi xD.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 23 marca 20223 l Ale że kto taki trudny, ten rycerz na koniu? Po co go bić? Dunkey? Zawsze szanowałem. Kiepski balans i kiepski end game
Opublikowano 24 marca 20223 l @Donatello1991 - jaki masz build? INT? Przy 60 INT wystarczy jedna kometa z nieskończonym FP na 10s z butelki - ja go tak zabiłem. Ewentualnie coop, bo nie można summonów przyzywać niestety.
Opublikowano 24 marca 20223 l Crucible Knight w Redmane Castel, co on taki mocny. Gram tylko melee i ledwo mu hp schodzi, Misbegotten Warrior padł bardzo szybko.