Opublikowano 24 marca 20223 l Tarcze w Eldenie są bardzo słabe. Nie bezużyteczne jak w Bloodborne, ale zdecydowanie słabsze od wszystkich soulsów. Pomijając tarcze do parry lub dla bonusów, to jest chyba jedna naprawdę dobra tarcza w tej grze. Mega odstaje od konkurencji i jest chyba najlepsza tarcza w serii ever. Ludzie nią nawet Malenię leją jednocześnie się broniąc.
Opublikowano 24 marca 20223 l Ale przecież leczy się tylko jak ciebie trafia.Więc wystarczy nie dać się trafic xD Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 24 marca 20223 l Mimic Tear (włóż sobie do inventory Raw Meat Dumpling, to się będzie sam leczył), bronie na bleed, użyj runy na HP, licz na furę szczęścia.
Opublikowano 24 marca 20223 l Jak w kanałach pod stolicą Mogha rozjechałem to mogę wychodzić juz na powierzchnię,czy jeszcze coś ciekawego tu znajdę? Jeszcze jeden jakiś Boss tu był z bleedem i psami, lecz umarł,jednego psa oszczędziłem Edytowane 24 marca 20223 l przez Szajka
Opublikowano 24 marca 20223 l 3 minuty temu, wet_willy napisał: Jest tam jeszcze jedno ukryte pomieszczenie. Tam, w sensie w lokacji kanały?
Opublikowano 24 marca 20223 l Nawet dwa. Jedno ukryte w sali gdzie pokonałeś Mogha i gdy dotrzesz nim do kolejnego ogniska, szukaj kolejnego ukrytego przejścia.
Opublikowano 25 marca 20223 l Malenia u mnie właśnie padła. Jedna z najfajniejszych walk w grze. To, że się leczy tylko zmusza gracza do nauczenia się tej walki i docenienia przeciwnika. Ciekawa mechanika i chyba nigdy w życiu nie widziałem czegoś takiego w grze. Teraz został mi tylko jeden achievment za legendarne summony, ale to już jutro. Mam nadzieję, że będę mógł robić pvp mając lvl200+. W DS3 bez problemu robiłem pvp nawet na lvl350.
Opublikowano 25 marca 20223 l W Caelid jest miejscowka z olbrzymim dzbanem, gdzie mozna przyzwac 3 czerwone fantomy i z nimi walczyc. Cos jest za to? Wszystkich 3 pod rzad trzeba wyciac? Pokonalem 1 ale drugi mnie sponiewieral. Nie wiem czy jest sens tam marnowac czas.
Opublikowano 25 marca 20223 l Jak jestem pod koniec farum azula to sporo jeszcze grania? Bo na sobote eldena koledze obiecalem a nie wiem czy sie wyrobiez platyna w powiedzmy 6h xd
Opublikowano 25 marca 20223 l Brakuje mi tylko jednego prostego achievmenta i dopiero teraz się dowiaduję, że te niezniszczalne rydwany w niektórych grobowcach należy zniszczyć Tutaj jeden z przykładów. https://www.reddit.com/r/Eldenring/comments/tn353r/margits_and_mohgs_shackle_can_raise_the_pedestal/
Opublikowano 25 marca 20223 l W Caelid jest miejscowka z olbrzymim dzbanem, gdzie mozna przyzwac 3 czerwone fantomy i z nimi walczyc. Cos jest za to? Wszystkich 3 pod rzad trzeba wyciac? Pokonalem 1 ale drugi mnie sponiewieral. Nie wiem czy jest sens tam marnowac czas. Talizman, najlepszy w grze odpowiednik Havel Ringa.
Opublikowano 25 marca 20223 l 42 minuty temu, kanabis napisał: Jak jestem pod koniec farum azula to sporo jeszcze grania? Bo na sobote eldena koledze obiecalem a nie wiem czy sie wyrobiez platyna w powiedzmy 6h xd Jeśli chodzi o "fabule " to końcówka grania.
Opublikowano 25 marca 20223 l Tej gry się nie ogarnie bez poradnika samemu w 100%. Jak każda soulslike. tam jest tyle smaczków, pochowanych rzeczy, miejscówek, ze ja nie wiem co ten kolo bierze, ze takie coś ogarnął
Opublikowano 25 marca 20223 l 4 godziny temu, sajmon34 napisał: W Caelid jest miejscowka z olbrzymim dzbanem, gdzie mozna przyzwac 3 czerwone fantomy i z nimi walczyc. Cos jest za to? Wszystkich 3 pod rzad trzeba wyciac? Pokonalem 1 ale drugi mnie sponiewieral. Nie wiem czy jest sens tam marnowac czas. Nie warto.
Opublikowano 25 marca 20223 l Nie no zaraz mnie jakas marikanska kurwica strzeli jak ja mam wyjsc na zewnatrz do tej stolicy jebanej. Kręce sie w tych kanalach, katakumby bossa przeszedlem i chuj. Boże
Opublikowano 25 marca 20223 l Teraz, kanabis napisał: Nie no zaraz mnie jakas marikanska kurwica strzeli jak ja mam wyjsc na zewnatrz do tej stolicy jebanej. Kręce sie w tych kanalach, katakumby bossa przeszedlem i chuj. Boże Można zejść poniżej bossa. Można się też teleportować na mapie.