Wiolku 1 592 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Graj w Eldena. Znacznie więcej ognisk i jakoś tak mniej boli jak się zdechnie. Sam jako tatuś (...) ogarniam bez problemu, ale to zazwyczaj po 21. Tylko się szykuj, że skończysz na zimę xd 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Nasrane ognisk co pare kroków, jeszcze są te figurki przy ktorych tez sie mozna odrodzić. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Nie mógłbym być tatusiem z takim backlogiem jaki mam, najpierw trzeba zamknąć ważne sprawy w życiu i wtedy myśleć o głupotach. 1 2 Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Opublikowano 21 kwietnia 2022 8 minut temu, Wiolku napisał: Graj w Eldena. Znacznie więcej ognisk i jakoś tak mniej boli jak się zdechnie. Sam jako tatuś (...) ogarniam bez problemu, ale to zazwyczaj po 21. Tylko się szykuj, że skończysz na zimę xd Po 2 miesiącach spedzonych nad cyberem nie wiem czy chce kolejnego (hehe) kolosa na setki godzin, ale spoko obadam temat. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Bierz Demony, gra na 20+h a nie gigant na 100h+ Open world Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Czyli Elden. Tak jak przedmówcy napisali. Demony są genialne, ale tam punkt kontrolny masz .... jeden, jak bossa pokonasz. W każdym razie miłej gry i nie zrażaj się rozmiarem świata. Ten jest wspaniały. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Opublikowano 21 kwietnia 2022 (edytowane) Jak przeszedłeś bb to dasz sobie radę w każdej. Co do pauzy to w każdych soulsach (inc elden) jak trzeba odejść to się robi quit game. Zapisuje to grę i jeśli jesteś w trakcie walki z bossem ponowny game load ładuje nas przed mgle - przydatne szczególnie w bb gdy wpadało się na bossów w trakcie eksploracji a szkoda było dusz jak flaszki puste anyway - ja bym jednak Red zaczął od demonów. Bierzesz klasę maga i masz no stres run xd Edytowane 21 kwietnia 2022 przez mozi 1 Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Pod koniec podniosłem magię w statystykach, było mi żal bossów w ng+/++. A jak wybierzesz demony to 3 sprawy: - nie sprzedawać dusz po bossach, - nie zabijać npc, - nigdy nie ginąć w postaci ludzkiej poza nexusem. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Opublikowano 21 kwietnia 2022 akurat biegam z tym łukiem, z summonem odwracajacym uwage powinno byc jeszcze łatwiej, w weekend chyba na nią pojde 1 Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Jeśli ktoś nie będzie celowo unikał grania online, to gra jest dość przystępna i nawet nie musi być długa. Co-op tak mocno ułatwia grę, że wielu uważa to za cheatowanie i wcale nie bierze tej opcji pod uwagę. Przyfarmienie na kurczaku w 30min do lvl150 też mocno trywializuje sporą część gry. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Juz z summonami sie czuje jakbym cheatowal, coopa nie uzylem ani razu. 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Nasrane ognisk co pare kroków, jeszcze są te figurki przy ktorych tez sie mozna odrodzić.Akurat posągi Mariki są spoko.Nadal są miejsca gdzie biegnie się 2/3 min do bossa np wąż za rydwanem.Ogniska faktycznie czasem miałem wrażenie że bez sensu nasrane jedno obok drugiego.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Opublikowano 22 kwietnia 2022 1 godzinę temu, Schranz1985 napisał: Akurat posągi Mariki są spoko. Nadal są miejsca gdzie biegnie się 2/3 min do bossa np wąż za rydwanem. Ogniska faktycznie czasem miałem wrażenie że bez sensu nasrane jedno obok drugiego. Dwa z trzech rydwanów w grze można zniszczyć. Wąż/smok za pierwszym rydwanem ma Marikę przed wejściem, ale gra czasami ma jakiś problem i jej nie aktywuje. Raz miałem ten bug w innym miejscu. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Marika to chyba działa jak chce albo ja coś zle robie, jak się meczyłem z jednym bossem z tych kamiennych kręgów, to czasem miałem mozliwosc wyboru czy ognisko czy figurka, innym razem z automatu mnie do ogniska wypierdalało. Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Opublikowano 22 kwietnia 2022 33 minuty temu, Shen napisał: Marika to chyba działa jak chce albo ja coś zle robie, jak się meczyłem z jednym bossem z tych kamiennych kręgów, to czasem miałem mozliwosc wyboru czy ognisko czy figurka, innym razem z automatu mnie do ogniska wypierdalało. To samo mam, może coś zrobiliśmy że na lore wpłynęło i Marika nie działa Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Opublikowano 22 kwietnia 2022 (edytowane) Witam serdecznie. Generalnie uwielbiam grać szybkimi orężami i niedawno odkryłem mieczyk który można zdobyć bardzo szybko. Po ulepszeniu na max daje niezłego kopa Edytowane 22 kwietnia 2022 przez anarom_pl Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Opublikowano 22 kwietnia 2022 (edytowane) Ja dzis pobiegalem po Palace Ledge Road tam gdzie sie farmi na ptaku. 140lvl 50 w wiare, init min aby miecza uzywac. Miecz nocy i ognia od kiedy znalazlem. Inkarnacji duzo uzywam. I kizwa przelecialem jak przecinak Teraz eksploruje zamek Sol i jest w pytke. Stolice cala zwiedzilem z kanalami wlacznie Ta sniezna kraina odstaje designem od reszty. Troche pobladzilem i latalem w kolko. Hehe zreszta wszedzie bladzilem ale jakos zawsze do przodu. Ale ta gra jest przeogromna. Codziennie po 2,3h. Kuzwa znowu bedzie smuteczek po skonczeniu. Ng bedzie zajebiste bo juz sobie wyobrazam ile ominalem i co stracilem Żadna gra mnie już nie bedzie cieszyć i znow dzien powszedni Edytowane 22 kwietnia 2022 przez sajmon34 Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Opublikowano 22 kwietnia 2022 (edytowane) Mam to samo. Ja nawet doszedłem do ostatniego bossa dwa razy i go oszczędziłem. Teraz po raz trzeci gram od nowa nowym buildem z lizaniem ścian aż pod tynk i bawię się wciąż świetnie. Zabijanie w tej grze sprawia mi tyle frajdy co Ukraińcom ubijanie ruskich. Chcę w to grać jak najdłużej bo wszystko inne będzie do doopy. Edytowane 22 kwietnia 2022 przez anarom_pl 1 Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Opublikowano 22 kwietnia 2022 4 minuty temu, anarom_pl napisał: Chcę w to grać jak najdłużej bo wszystko inne będzie do doopy. Ja już nie mam wyjścia i gram tylko w Elden Ring, bo wszystko inne jest do doopy. A tak przy okazji dyskusji INT vs Melee to myślę, że sporo ludzi zapomina, że Melee ma L2. Niektóre specjale są tak OP, że głowa mała. 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Juz mam najbardziej znienawidzona lokacje w eldenie, kanały pod stolicą, krecilem sie tam jak gowno w przereblu ze 3h zanim znalazlem bossa. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Opublikowano 22 kwietnia 2022 2 minuty temu, Shen napisał: Juz mam najbardziej znienawidzona lokacje w eldenie, kanały pod stolicą, krecilem sie tam jak gowno w przereblu ze 3h zanim znalazlem bossa. Bez kitu ja już dwa razy do niego dotarłem (drugi raz na ng+) a dalej nie wiem jak to powtórzyc. Poyebana lokacja. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 23 kwietnia 2022 Opublikowano 23 kwietnia 2022 Doszedłem do Malenii, zjechałem drugą forme do połowy hp, na pałe nie da rady jej rozjechac, trzeba przysiasc Dobra chuj, pół godziny i rozjebana, musiałem tylko zmienic broń i isc w full bleed bo rot i poison prawie nie wchodzily. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 23 kwietnia 2022 Opublikowano 23 kwietnia 2022 Co to za boss w kanałach? Daje coś cennego? Osiągnięcie/trofeum? Tak czułem, że coś tam przegapiłem no i mam Otwarłem już wszystkie drzwi w okół ogniska, kopnąłem jakąś drabinę i ciągle błądzę jak we mgle. BTW momentami mam wrażenie, jakby przy tej grze pracowało pół Japonii. E znalazłem, jest achievement i dużo dusz, także warto Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 23 kwietnia 2022 Opublikowano 23 kwietnia 2022 (edytowane) Mam wszystkie 9 legendarnych broni i nie zaliczyło trofki, ostatni trofek i bubel ? Xd Cha Ci w de Miyazaki EDIT: Dobra wystarczyło przenieść do skrzynki, bo ostatni oręż podniosłem na NG+ Piękna przygoda, ale Hidetaka, nie rób już gier z otwartym światem xd Edytowane 23 kwietnia 2022 przez cotek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi