number_nine 1 319 Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Godzinę temu, Il Brutto napisał: Byla taka wyspa na zachodzie, gdzies na wysokosci tego pierwszego zamku. Ludzie spekulowali ze to moze byc miejscowka na dlc bo to spory obiekt na mapie ktory byl niedostepny. Przecież tam sie da wbić, o ile masz na myśli małą wyspę z budynkami na zachód od stormveil 8 minut temu, Sedrak napisał: Siedzę i czytam posty tutaj, a za grę nie mogę się zabrać zacząłem grać pod wiarę na tarcze i miecz kilka miesięcy temu, męczyłem się jak cholera i odpuściłem. Panowie zaczynać od początku inna klasą czy próbować dalej po tej przerwie? To moje pierwsze podejście do tego typu gier. jak Ci nie szło, to rób nową postać albo zmień gear i próbuj dalej. ER też jest moim pierwszym ss, builda robie spontanicznie bez wielkiego analizowania statów i idzie mi całkiem ok, nie czuje żeby gra sprowadzała mnie na ziemę, bo coś tam źle robie. Najważniejsze jest zwiedzanie świata, odkrywanie miejscówek itd, wtedy postać rozwija się w miare płynnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 1 godzinę temu, standby napisał: Ringed city bylo cudowne <3 ale dlc nie zawsze trzymało poziom, przypominam durne dlc do dks2 Dla mnie akurat te DLC poza Crown of Sunken King były bardzo spoko. Jedne z najlepszych lokacji w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Trochę gdybania Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 3 godziny temu, messer88 napisał: Coś jak Ringed City, lokacja zamknięta ale spora. Jakiś kompaktowy przerywnik z torrentem może być i później jeszcze jedna wielka zamknięta lokacja Cóż, obrazek z twita sugeruje raczej pola i łąki. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Jaram się nowym dodatkiem bardzo. Fajnie jakby jeszcze transmoga dodali aby zmieniać wygląd zbrojek, wtedy byłoby już całkiem supcio Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Nie dodadzą bo pvp i waga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Mogliby dać, ale żeby tylko grający widział zmianę, a na pvp wszyscy widzą cię w piżamie z hełmem Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 7 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: Jedno jest pewne, będzie trudniej. Jak ktoś nie ma save'a z podstawki, szykujcie się na setki podejść albo coopa + przegięte buildy xD. NG+, NG++ to zawsze w ich dlc jak NG+7 :D. Zajefajnie,moj głowny save mam pod koniec NG+7, bedzie ciekawie w tym dlc z ta postacią XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 From Soft jak Rockstar. Wystarczy jeden tweet żeby nakręcić hype. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 1 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Szkoda ze nie podali daty obstawiam ze przyszły rok dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 1 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Powiem wam że jestem już zmęczony tymi dziwnymi mechanikami questów od chłopaków z FS. Właśnie się zorientowałem dzięki Elden ring Wiki że kolejny quest mi przepadł bo nie wyczerpałem jakiegoś tam dialogu z dupy. Ja wiem że ma się tu odkrywać wszystko itd ale quest typu jedz do czarodziejki, potem odnajdź jej pazia i wykonaj przed nim gest klęczenia, wróć do czarodziejki wyczerp dialogi, niech minie noc, wróć do niej znowu wyczerp dialogi, zapierdalaj w jakieś góry na 3 końcu świata i w jakiejś świątyni zwał sobię konia i pojedź do starego króla ze słoikiem gówna, wtedy ruszysz z questem do przodu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 1 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Najgorszy byl ten z ta dupeczka od przytulania, tam w pewnym momencie po wyczerpaniu dialogu nie bylo mozliwosci interakcji, trzeba bylo wyjsc z lokacji i wejsc z powrotem zeby mozna bylo popchnac do przodu. Strasznie wkurwiajace sa takie rzeczy, bez wiki to bym nawet polowy nie zrobil tych questow. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Jak jest Wiki to znaczy, że ktoś musiał na to wcześniej wpaść i to wpisać nie? Jestem ciekawy jaki to typ człowiek co wpada na rozwiązania tych sekretów czy po prostu zwykłych questów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Pracownik FS. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Nawet przy lizaniu ścian nie da się wszystkiego znaleźć. Na przykład przy pierwszym przejściu Spoiler zajebałem Patchesa zanim zdążył cokolwiek powiedzieć, pominąłem chyba ze dwie linie questowe, nie odnalazłem kolesia w krzakach ani żółwia papieża bo nie wszystko da się rozkminić od razu przy pierwszym runie. Ale jak wiadomo, są ludzie - cyborgi przechodzące megatrudne gierki bez zgonu a także mózgi odkrywające wszystkie sekrety. Przypomnijcie sobie ile kiedyś było przygodówek z pojebanymi zagadkami niemal nie do rozwiązania. A jednak zawsze znalazł się ktoś, kto przeszedł a potem do netu czy do czasopisma wrzucał solucję. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 ja już w połowie questów jestem pogubiony XD Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Godzinę temu, standby napisał: ja już w połowie questów jestem pogubiony XD Zrób sobie ten od Nepheli Loux, na końcu chyba najszybszy kamień do +25. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Robie teraz ten z Sellia, Ranni oraz chce się dostać do Volcano manor. Oczywiście oddałem Ryi ten naszyjnik ale jak wjechalem na altus plateau to jej nigdzie nie było, pewnie quest nie ruszył bo nie wysrałem się pod posągiem boga kraba i nie wyczerpałem dialogu z pół człowiekiem pół ośmiornicą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Jest zaraz gdzieś przy windzie jak windą wjechałeś, albo po prawej kawałek dalej za smokiem jak kopalnią się tam dostałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Zapewne bede w mniejszosci, ale ja nie wyobrazam sobie gier jak ER bez pradnikow jak np ten: Raz ze nigdy nie wiemczy gra mi siadzie i czy bede robil NG i chce wycisnac ile sie da. A dwa, to wlasnie questy itd. W przypadku ER, gra mi sie bardzo spodobala (NG+5) i kolejne przejscia juz moglem sobie samemu grac. I tak sie okazalo pozniej, gdy sklejalem buildy ze to jakiegos talizmanu nie mialem, albo jakiejs broni i raz za razem odkrywalem nowe tereny, jaskinie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Leyden , królewska stolica. Kur.wa duże to xD Jeszcze te labirynty uliczek Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 8 hours ago, standby said: Leyden , królewska stolica. Kur.wa duże to xD Jeszcze te labirynty uliczek Wciaz mam PTSD po kanalach w Leyndell. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Jedne z lepszych lokacji w całej grze, oby dodatek nam zaserwował podobne zamknięte zamki, lochy i możliwie jak najmniej ubisoftu. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Godzinę temu, El Loco Chocko napisał: Wciaz mam PTSD po kanalach w Leyndell. Są aż takie źle? Jest tam tak trudno czy tak źle skonstruowane? Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Też wczoraj wbiłem do stolicy, mocna miejscówka. Uwielbiam widoki z tymi ogromnymi pałacami. Zejście do kanałów jeszcze przede mną, nie znalazłem wejścia bo jakoś szybko udało mi sie dojść do bossa i go ubić Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi