Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ale ten gameplay śmierdzi soulsami  :/ no jakby nie było tego drzewka w tle to myśłałbym że to ds3, może spróbuje odpalić za 10 lat jak będą pozytywne opinie od nie soulso świrów

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 527,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano

g7hj.thumb.jpg.e93e9ad01a7f6559a9b3f67689555c00.jpg

Przecież to wygląda na grafikę z czasów PS2 :yao:

No i grafika grafiką, ją da się podciągnąć na lepszym sprzęcie ale paleta barw pozostanie ta sama a ta jest tragiczna.

Opublikowano

Pewnie po części macie rację, ale z drugiej strony mamy rok 2021 i nową generację konsol, na których wychodzące gry powinny zachwycać :obama:

Opublikowano

15 letnia gierka (Oblivion)

ferer.thumb.jpg.14499927ae276ee73d870c666d514f12.jpg

4545h.jpg.d3bcd2251f1d09b3aebff6e97d18fc98.jpg

the-elder-scrolls-iv-oblivion-20060324061532973-000.jpg.af237350d4e7d6cc0d2d3211a3ddb22b.jpg

ef4fregrg.thumb.jpg.dadf3f65130cb892e170098303f3d6a6.jpg

kontra poteżny Elden Ring z roku 2021

defr44.jpg.1e5ca6b73196e8d9577004c5a20f1dd3.jpg

:banderas:

:pawel:

Opublikowano

Ciekawe, jak na Switchu będzie działać...

:pawel:

3/10, bo odpisałem, zbanujcie tego marnego trolla.

Opublikowano
12 minut temu, GearsUp napisał:

kontra poteżny Elden Ring z roku 2021

No spoko, tylko to jest screen z wersji na konsole z 2013 (która już wtedy miała średnie bebechy). Plus do tego to nawet nie jest finalna wersja, tylko jakiś build nie wiadomo sprzed kiedy.

A te screeny z obliviona to fajne bullshoty wybrałeś (albo z jakiejś wersji pc z modami), ale na takiej x360 to oblivion wyglądał tak:

Opublikowano

Liczę, że będzie dobrze. Podoba mi się to, że w takim Sekiro nic nie chrupało i nie przycinało, a na finalny ER jeszcze trochę trzeba poczekać.

Opublikowano

To są screeny z resetery i tam gościu zaznaczył, że nie są to screeny ze zmodowanej wersji Obliviona :pawel:

A na twoim filmiku i tak to wygląda o niebo lepiej niż ta zajawka Elden Ringa (to Elden to chyba oznacza silnik graficzny :pawel:)

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

dobra, wszystko fajnie, ale może ktoś z moderacji zrobić coś tym typem?

ja rozumiem, raz na jakiś czas każdemu się zdarzy potrollować, ale ileż można

Opublikowano

Myślę, że ostracyzm forumkowy jest wystarczający. Typ jest fanbojem Switcha, i tak już ma ciężko.

A co do gry: wygląda jak Soulsy 4, więc znikam z tematu, bo to nie dla mnie, eloszka

Opublikowano

Porównywanie się do Jezusa? Grubo tam wjechało :obama: Jak nic zdrowy.

Opublikowano

I teraz zachodzi pytanie za co najpierw się wziąć: Forbidden West (które wychodzi tydzień wcześniej) czy ER?

A mogli już pójść w taką ładną datę - 22.02.2022 :usmiech:

Opublikowano

Luty jest już nabity jak pierogi farszem na wigilie, jeszcze będą przekładki :) ciekawe tylko kto się wykruszy jako pierwszy obstawiam Techland z DL2

Opublikowano

Zamieniliśmy klauna na Tryba. Super. I jeszcze inch z doskoku plusuje.

Opublikowano

Tak czułem, że to zbyt piękne z tym styczniem :D