Figaro 8 190 Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 A jak zabiję ostatniego bossa to automatycznie przeniesie mnie na NG+? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 6 minut temu, Figaro napisał: A jak zabiję ostatniego bossa to automatycznie przeniesie mnie na NG+? Jak wyzej, niemniej uważaj, gdzie klikasz xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 1sza faza to coś ze strike damage bo słaby na to jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 A pamiętacie Malenię? Muszę się pochwalić, że po trzech dniach podchodów rozwaliłem ją dzisiaj legitnie, tj. bez pomagierów i z agresywną walką z bliska. Bosze jaka satysfakcja. No nie sądziłem, że to w ogóle do zrobienia jest, ale ostatecznie udawało mi się nawet unikać rolką jej miksera. W sumie ze 6 godzin nauki jedynie to zabrało No i ogólnie gra ostatnio zapunktowała u mnie. Na premierę przeszedłem prawie wyłącznie "wątek główny" i trochę się wynudziłem. Teraz wróciłem porobić dodatkowe lokacje i sekrety, i jakoś bardziej klikło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Ostatniego bossa nawet nie pamietam, Radahn i Placidusax dali mi najbardziej popalić. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 W grudniu na naszym rynku premierę będzie miał artbook, a w sumie to az dwa, razem liczące ponad 800 stron. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02ejhjpDewcQiiCiSLUcJQVAGraA8Np6hFci4CQroeACTPgGGSPxHjZ3WDavQT8ZqLl&id=100047370053304 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 622 Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Wypłata wpada i preorder trzeba złożyć nie ma bata Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 ja już z pół roku temu czaiłem się na pre order tych artbooków. dobrze, że sie wstrzymałem, bo jak zobaczyłem filmik z zawartością i opinie ludzi, którzy już dostali swoje egzemplarze, to entuzjazm opadł XD Cytuj Odnośnik do komentarza
KJL 102 Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Mam takie pytanie. Elden Ring jest grywalny na Xboxie One X ? Czy podobnie wygląda to jak w przypadku Cyberpunk'a 2077, że nawet nie ma sensu odpalać ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 376 Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Myślicie, że data premiery dlc podczas tga? Wróciłbym bo kiedyś napocząłem ng+. W dniu 4.11.2023 o 18:41, KJL napisał: Mam takie pytanie. Elden Ring jest grywalny na Xboxie One X ? Czy podobnie wygląda to jak w przypadku Cyberpunk'a 2077, że nawet nie ma sensu odpalać ? Możesz grać spokojnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KJL 102 Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Ok, dzięki będę pamiętał. Jednak kupiłem dosyć tanio Dark Souls Remastered, więc od niego zacznę przygodę z grami souls. A jak mi się spodoba, to potem 3 i Elden Ring. Czyli za jakiś rok go skończe może Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 DLC trailer ponoć na TGA https://metro.co.uk/2023/11/30/elden-ring-dlc-update-coming-game-awards-suggests-datamine-19907472/. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Dawać mi to już. Chętnie od zera jakimś nowym buildem przejde trzeci raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia To DLC to musi być jakiś moloch, skoro tak długo je robią, wciąż wieżę jednak, że jeszcze w tym miesiącu wpadnie data premiery i będzie ona w Q2 2024. Odpaliłem na PS5 po długiej przerwie, nowy build pod Sword of Night and Flame Int/Faith + trochę poczyscilem i pograłem coopa na Malenii, Godricku i finałowym bossie, żeby wejść w system znowu, czekam z ng+ cuerpliwie do post DLC. Śmiesznie mi się w to grało, bo ogrywam teraz mocno Dark Souls 2 i jednak te mechaniki tutaj to zupełnie inne, skok:), koń, epickie movesety broni, postawy, bossowie z dziesiątkami ruchów, no już zapomniałem jak się napracowali przy tym Eldenie bożym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 871 Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Mam nadzieje ,że zrobią z tego osobną grę, niekoniecznie z dwójką w tytule. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Ja liczyłem po cichu że dlc to będzie w stylu Ringed City - czyli duże długie lokacje ale jednak zamknięte. Ile przy tym grzebią to raczej na to się nie zanosi. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Generalnie jest ciężej zintegrować to DLC z Eldenem, ze wzgledu na otwartość tej gry, też wolałbym DLC z zamkniętą lokacją, albo jak pisał kolega spinoff, ale raczej to będzie po prostu nowy duży, otwarty teren dla SL około 150 na NG, a na NG+ męczarnia i git gud :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 622 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia No u mnie postać na NG+ czeka na DLC. Będzie pewnie mocno xD Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Też postać którą granie mnie najbardziej interesuje na NG+ czeka. Mam nadzieję że nie trzeba będzie się dupczyć z czymś żeby wejść do dlc bo tam tylko fabuła przebiegnięta po ostatnie zakończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Czytałem w niedzielę do obiadku leaki z tego DLC: podobno robi to w części outcourcing z Singapuru (nowe assety) Świat alternatywny "Shadow Realm", większe tereny, ale zamknięte z osobną mapką, coś jak podziemia wielkość gdzieś jak cały BB na początku chcieli zrobić 2 osobne DLC, ale poniosła ich ambicja i będzie jedno duże zmiany w CAŁEJ grze, jak w SoFS, pytanie jak to się będzie skalowało z postaciami, które już mamy, bo przecież SoFS było osobnym wydaniem... Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Oby tylko z tym nie przedobrzyli bo może być za dużo tego wszystkiego jeśli leaki prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 12 minut temu, messer88 napisał: Oby tylko z tym nie przedobrzyli bo może być za dużo tego wszystkiego jeśli leaki prawdziwe. Najgorsze, co może się stać, to gdy gra nie będzie kompatybilna ze starymi postaciami xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 622 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Aż tak raczej w kolano sobie nie strzelą xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 871 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Grałbym i tak ale nierealny scenariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi