Rtooj 1 595 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Przydałby się przeskok FS na nową generację, bo od czasu dark souls 3 minęło już 8 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 376 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Czy dodatek będzie wymagał zrobienia kilku czynności? Czy od razu będziemy mogli wbić do dlc? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 22 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: Also, in order to go to the field of this DLC, you need to defeat "Morg, Lord of Blood" and "Radaan, Starbreaker". @Donatello1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 376 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: @Donatello1991 To nie tak źle. Muszę ściągnąć i zobaczyć gdzie jestem w ng+ bo nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Nie żebym się czepiał ale Mohg a nie Morg Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 622 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Z wywiadu z Miyazakim Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego No mam tylko nadzieję że nie będzie lochu z kotkami znowu w tym dlc xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Żeby chociaż lodowe były Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 5 godzin temu, KOMARZYSKO napisał: Nie żebym się czepiał ale Mohg a nie Morg Racja, to z transkrypcji wywiadu chyba od Eurogamera skopiowane, może Miyazaki sepleni xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Wcale mnie nie zdziwi, jeśli wśród tych bossów, którzy poziomem trudności mają dorównać Malenii, będzie sama Malenia Fabularnie ma to sporo sensu i w sumie kibicuję temu, by bliźniaki ponownie byli razem, chociaż na moment zanim ich killim. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego (edytowane) Będzie też Vicar Amelia, co było widać na trailerze Spoiler Edytowane 23 Lutego przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Ja liczę że jednak podkręcą bo bossik z dlc powinien być tradycyjnie trudniejszy od tego z podstawki, nawet jak opcjonalny. pudła niestety taka sama okładka, trzeba było brać cyfrę na sonke jak była za 150 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Ja mam pudełko i świeży sejv z NG+ bo niedawno grałem.Niby wszędzie czytam że największe dlc ever, mapa wielkości Pogrobna to nie brzmi jakoś super no chyba że tam będzie z 5/6 zamkniętych klasycznych lokacji z bossem na końcu.Mam nadzieję na większe zagęszczenie atrakcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 376 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Wróciłem sobie i wciąga jak bagno dalej. Zapomniałem, że mam przekoksowana postać na ng+ I bossy na dwa trzy hity plus flamesword czy jak mu tam i bliźniak. Zapomniałem jak ta gra może być easy. Lecimy na Radana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Radahn to już jest totalnie easy po tych nerfach, jestem strasznie ciekaw, jak wyjdzie w praniu balans poziomu trudności w DLC, ma być system zdobywania siły jak w Sekiro, ciężko mi jak na razie wyobrazić jak to będzie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 376 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 5 minut temu, Rotevil napisał: Radahn to już jest totalnie easy po tych nerfach, jestem strasznie ciekaw, jak wyjdzie w praniu balans poziomu trudności w DLC, ma być system zdobywania siły jak w Sekiro, ciężko mi jak na razie wyobrazić jak to będzie wyglądało. No, padł chyba w 20 sekund po dojechaniu do niego. Zobaczymy czy jest sens w ogóle u mnie wbijać moją postacią do dlc, czy nie lepiej od nowa zagrać całkowicie. No i zdaję mi się czy dalej niestabilne 60fps? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 376 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego O kurde ale ten mohg jest op w ng+. Jestem na 3 hity. Będzie przeprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego https://www.pcgamer.com/elden-ring-director-says-shadow-of-the-erdtree-will-have-a-sekiro-like-leveling-system-so-you-cant-just-steamroll-it/ Rzekomo nie przelewelujemy postaci, bo dlc ma mieć własny system dodatkowo dołożony do naszej postaci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Godzinę temu, Dr.Czekolada napisał: https://www.pcgamer.com/elden-ring-director-says-shadow-of-the-erdtree-will-have-a-sekiro-like-leveling-system-so-you-cant-just-steamroll-it/ Rzekomo nie przelewelujemy postaci, bo dlc ma mieć własny system dodatkowo dołożony do naszej postaci. Sprytnie, bardzo sprytnie dotknęli tematu skalowania DLC, no jestem ciekaw, jak to wyjdzie w praniu. Wygląda na sporą nowość i na pewno będą zaskoczenia. Jednak na NG++ nie wchodzę, bo pewnie skalować się to będzie ładnie, ale jak zwykle nie w dół xD. 20 godzin temu, Donatello1991 napisał: No, padł chyba w 20 sekund po dojechaniu do niego. Zobaczymy czy jest sens w ogóle u mnie wbijać moją postacią do dlc, czy nie lepiej od nowa zagrać całkowicie. No i zdaję mi się czy dalej niestabilne 60fps? Sprawdź, czy masz wyłączony RT. Dodali kilka patchy temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 376 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Wyłączony RT. Ale uj z tym. Mohg w ng+ zrobiony. No to moje ciało jest gotowe na dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego No u mnie tez padl. Nie mialem z nim wiekszego problemu na NG+. Moze jestem troszke OP ale co zrobisz, jak ~300h nabilem No zobaczymy jak im to skalowanie wyjdzie. Licze na wyzwanie pokroju: " Malenia, Blade of Miquella " I strasznie ubolewam nad brakiem Steelbooka w edycji kolekcjonarskiej. Niestety nie biore. Chyba ze sie namysle jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Synalek gra w E.Ring. Chcialbyn dolaczyc do jego gry. Jakie warunki musze spelniac? Dodam iz jestem na 200 lvlu oraz NG+, czy to cos zmienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Długo się wzbraniałem, ale i ja w końcu wyruszyłem w podróż po "Ziemiach Pomiędzy". O ile Soulsy bardziej prowadziły za rączkę, to tutaj ten wielki otwarty świat z masą ukrytych miejscówek z początku trudniej ogarnąć. Ale widoczki, eksploracja i zbieranie wszelkiego lootu nie pozwala się oderwać. Bo o walce to już napisano wszystko. Póki co moja postać ma lekkie wdzianko- idę w siłę, zręczność i uniki, oraz uchigatane trzymaną oburącz. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Ja wskoczylem chwilowo do DS3 i chyba tam zostane do premiery dodatku Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi