Szermac 2 622 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca 4 godziny temu, PiotrekP napisał: Długo się wzbraniałem, ale i ja w końcu wyruszyłem w podróż po "Ziemiach Pomiędzy". O ile Soulsy bardziej prowadziły za rączkę, to tutaj ten wielki otwarty świat z masą ukrytych miejscówek z początku trudniej ogarnąć. Ale widoczki, eksploracja i zbieranie wszelkiego lootu nie pozwala się oderwać. Bo o walce to już napisano wszystko. Póki co moja postać ma lekkie wdzianko- idę w siłę, zręczność i uniki, oraz uchigatane trzymaną oburącz. Jak Uchi, to pakuj w zręczność więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca 5 godzin temu, PiotrekP napisał: Długo się wzbraniałem, ale i ja w końcu wyruszyłem w podróż po "Ziemiach Pomiędzy". O ile Soulsy bardziej prowadziły za rączkę, to tutaj ten wielki otwarty świat z masą ukrytych miejscówek z początku trudniej ogarnąć. Ale widoczki, eksploracja i zbieranie wszelkiego lootu nie pozwala się oderwać. Bo o walce to już napisano wszystko. Póki co moja postać ma lekkie wdzianko- idę w siłę, zręczność i uniki, oraz uchigatane trzymaną oburącz. Jak w siłę i zręczność to Bloodhound Fang, już na początku gry możesz go zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca Ooo Bloodhound Fang jest OP. Mega dobra broń. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca Było mówione czy można wjechać w ten dodatek nową postacią, w sensie od 1 lvlu? Rozumiem, ze jak mam save w okolicach finału, to mogę swoją postacią tam od razu lecieć ale wtedy może być troche za łatwo. Nie chce mi się grać od nowa, żeby dojść do momentu odblokowania dlc Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca Wyłączony RT. Ale uj z tym. Mohg w ng+ zrobiony. No to moje ciało jest gotowe na dodatek.Ciężko w NG+?Obecnie ogrywam Demon’s Souls na ng+, ale po przejściu Eldena kusi po DeS wziąć się za ng+ w ER, ale nie wiem czy brać się za to, czy już czekać do dlc. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca Nie zakładałbym że będzie za łatwo tym bardziej że ma być system "ulepszeń" postaci w tym dlc jak w Sekiro. Teraz, Koleś88 napisał: Ciężko w NG+? jak masz dobry build to moje odczucia identyczne z pierwszym przejściem, pomijając początkowych bossów których można było rozjebać na parę hitów. Nie wiem czemu ale na NG+ najbardziej wkurwiał mnie Spoiler gideon xD dlc na NG+ się trochę cykam ale trzeba będzie tak przejść Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 377 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca 14 minut temu, Koleś88 napisał: Ciężko w NG+? Obecnie ogrywam Demon’s Souls na ng+, ale po przejściu Eldena kusi po DeS wziąć się za ng+ w ER, ale nie wiem czy brać się za to, czy już czekać do dlc. U mnie easy. Ale ma koksa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca U mnie easy. Ale ma koksa.Jaki build? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 377 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca Magia Teraz, Donatello1991 napisał: Magia 7 minut temu, Koleś88 napisał: Jaki build? Magia Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca Bloodhound to chyba półtoraręczna jest, więc póki co będzie trochę zbyt wolna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca 3 godziny temu, PiotrekP napisał: Bloodhound to chyba półtoraręczna jest, więc póki co będzie trochę zbyt wolna. Nie jest wolna. Trzymasz oburącz i zajebisty ma atak specjalny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Ja ostatnio przechodziłem Eldena po raz 3, nie do końca, bo został kawałek no ale już końcówka, tym razem na kompie, poprzednie dwa razy na ps5, także mam już przygotowana postać pod dodatek na podstawowym runie. To jak mi się dobrze grało to aż trudno opisać, uwielbiam ich gry, tytuły From soft mają to coś czego nie ma nigdzie indziej, nie umniejszając oczywiście nic innym dobrym bądź bardzo dobrym grom, po prostu jest coś niepowtarzalnego w ich grach. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca (edytowane) Dorwałem ten miecz i od razu ulepszyłem. Faktycznie jest moc. Z armora póki co ten od mnichów ognia mi się udało złożyć. Szału zbytnio nie robi, ale z tych co mam najlepszy w stosunku waga/atrybuty. Mam jeszcze ten spopielonego (od misji npc w twierdzy) ale on ma gorsze staty. W sumie nie ma fajnie wyglądających setów, jak w np. DS3. Edytowane 24 Marca przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Według mnie to set Radahna i Crucible Knight nieźle wyglądają. Nie zapominaj w witalność pakować bo w dalszej części gry jeśli masz zbyt mało HP to może być problem z niektórymi bossami. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Już farmię na to dusze runy, bo i tak za mały lvl mam wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Są fajne sety, tylko z questów które nie są krótkie. Zreszta każdemu się co innego podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Set Maliketha przecież jest doyebany! Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca @Koleś88 najpierw trzeba tam dotrzeć i go pokonać. A to ani szybkie, ani proste. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca No racja. Ja w nim ng+ zacznę + miecz, ale na razie odpaliłem nowa gre i wlasnie poszedlem w samuraja i bloodhound. Margit poszedł za pierwszym Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Vaati zrobił nowy filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca Warto biegać z tą tarczą żółwia na plecach? Nigdy nie używałem, a widzę że dużo osób w tym lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Agent_Man 155 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca 4 minuty temu, Koleś88 napisał: Warto biegać z tą tarczą żółwia na plecach? Nigdy nie używałem, a widzę że dużo osób w tym lata. Ta tarcza podbija regenerację staminy. Jeśli masz z tym problem w walce, to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca Tych buffow jest ogromna ilość. Najlepsze jest to że większość się stackuje - w poprzednich grach from było jednak inaczej. Tutaj można podbić dammage do kosmicznych wartości. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca 43 minuty temu, Koleś88 napisał: Warto biegać z tą tarczą żółwia na plecach? Nigdy nie używałem, a widzę że dużo osób w tym lata. jak Ci wizualnie nie przeszkadza to biegaj ja tutaj odpuściłem tarcze bo brzydka, największy minus ER poza copy/paste? Brak a zamiast tego żółw z dupy właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca A jak bylo z wielkimi runami po odblokowaniu w wieży? One działają od razu i użycie łuku runicznego jeszcze bardziej je wzmacniało, czy działa tylko po użyciu łuku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi