Szermac 2 622 Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja A dobra pardon, myślałem, ze Miyazaki mówił o tym w wywiadzie xd ale jednak tylko jakieś pojedyncze artykuły o leakach są, że robią coś na PS5. Nie było tematu Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja 44 minuty temu, Szermac napisał: A dobra pardon, myślałem, ze Miyazaki mówił o tym w wywiadzie xd ale jednak tylko jakieś pojedyncze artykuły o leakach są, że robią coś na PS5. Nie było tematu Niestety jeszcze nic, ale może po premierze DLC, nowy prezes Sony też cośtam się śmiał, że jest fanem Bloodborne'a wczoraj :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 622 Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja Coś tam w leakach jest o grze stricte nastawionej na magie. No zobaczymy może już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 165 Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja Miesiąc Kolekcjonerka + replika hełmu ląduje u mnie day fuckin one. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kern 0 Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja Siemano, założyłem tu konto właśnie. Chciałem się zapytać o ER, bo mam zamiar kupić te gierkę na Steam Decka za tydzień tylko, że hehe nigdy nie grałem w taką trudną grę i trochę się boję, że mi się nie spodoba bo będzie za trudna Czy da się "nauczyć" w to grać nie znając Dark Soulsów? Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja Balatro jest trudniejsze, poradzisz sobie, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja 42 minuty temu, Kern napisał: Siemano, założyłem tu konto właśnie. Chciałem się zapytać o ER, bo mam zamiar kupić te gierkę na Steam Decka za tydzień tylko, że hehe nigdy nie grałem w taką trudną grę i trochę się boję, że mi się nie spodoba bo będzie za trudna Czy da się "nauczyć" w to grać nie znając Dark Soulsów? Nie wiem, jakie będą twoje odczucia, ale to są najbardziej przyjazne Soulsy dla nowych graczy, bo jest otwarty świat, więc jak coś nie idzie, możesz eksplorować do woli inne lokacje. Gra poza tym nie jest jakoś mocno trudna, to tylko legendy :). Na SD śmiga też dobrze, więc polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja 47 minut temu, Kern napisał: Siemano, założyłem tu konto właśnie. Chciałem się zapytać o ER, bo mam zamiar kupić te gierkę na Steam Decka za tydzień tylko, że hehe nigdy nie grałem w taką trudną grę i trochę się boję, że mi się nie spodoba bo będzie za trudna Czy da się "nauczyć" w to grać nie znając Dark Soulsów? Zawsze mozesz pograć i zrobic refund jak nie siadzie. Jak zaczynac z seria to elden bedzie raczej najlepszym wyborem, najlatwiejsza część, co nie znaczy, że łatwa dla nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 622 Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja Czy najlepszym wyborem to nie wiem. IMO Dark Souls 3 jest dużo fajniejszy do zaczęcia, aby poznać z czym się souls-like je. Możesz se zarzucić też ten materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kern 0 Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja 30 minut temu, mugen napisał: Balatro jest trudniejsze, poradzisz sobie, pozdrawiam. cholerny Black Deck 29 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Nie wiem, jakie będą twoje odczucia, ale to są najbardziej przyjazne Soulsy dla nowych graczy, bo jest otwarty świat, więc jak coś nie idzie, możesz eksplorować do woli inne lokacje. Gra poza tym nie jest jakoś mocno trudna, to tylko legendy :). Na SD śmiga też dobrze, więc polecam! 25 minut temu, Shen napisał: Zawsze mozesz pograć i zrobic refund jak nie siadzie. Jak zaczynac z seria to elden bedzie raczej najlepszym wyborem, najlatwiejsza część, co nie znaczy, że łatwa dla nowych. noo dużo się naczytałem o tej trudności, ale open world i oceny kuszą. Myślę, że faktycznie po prostu kupię i odpalę timer na 2 godziny i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2 godziny temu, Kern napisał: Czy da się "nauczyć" w to grać nie znając Dark Soulsów? W każdą grę niezależnie da się "nauczyć" po prostu w nią grając Cytuj Odnośnik do komentarza
Kern 0 Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja 13 minut temu, Dr.Czekolada napisał: W każdą grę niezależnie da się "nauczyć" po prostu w nią grając /endthread Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Zaraz nowy trailer dodatku bożego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Jeszcze miesiąc czekania, urlop na premierę już zapisany Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 622 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Czas wrócić i na NG+ coś jeszcze se pozbierać chyba. Miejscówka z wejściem do DLC już ogarnięta Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 377 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja 6 minut temu, Szermac napisał(a): Czas wrócić i na NG+ coś jeszcze se pozbierać chyba. Miejscówka z wejściem do DLC już ogarnięta Gdzie ta miejscówka? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Mohgwyn palace Ja muszę na NG+ pozbierać te medaliony jeszcze żeby tam wbić a nie chce się, może se wejdę inna postacią na NG gdzie wszystko jest porobione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Ja planowałem nową postać zrobić, ale nie mam gry teraz. Mam save przed końcówką jakoś, ale przepakowaną postacią to nie ma co wbijać. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja W dlc ma być jakiś system upgrade ataku/hp w stylu tego z Sekiro, żeby właśnie nie było że masz postać 200+ i będzie mocna. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Byle ten Messmer nie leczył się jak Malenia i jakoś się go ogarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Ja poproszę o nowy zestaw , ale cos cisza Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Godzinę temu, MEVEK napisał(a): Ja poproszę o nowy zestaw , ale cos cisza No właśnie . From Software chyba lubi śmieszkować w tych sprawach, DS, DS2 i DS3 totalna wyjebka, w BB były. Do dziś nie wiadomo o co poszło w pozostałych DLC :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja BB jako eks to może dlatego Sony wymusiło żeby dali zestaw do dlc. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Jeszcze miesiąc i wracamy do tego pięknego świata szkoda, że wydają to latem, już czuje pot cieknący po dupie podczas starć z bossami 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi