messer88 6 418 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Jak tam na PS5 wygląda gra po paczach? Czy dalej jest wskazane grać w wersję PS4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 622 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Grałem od premiery w wersję PS5 i z każdym patchem było coraz lepiej. Teraz jest cymesik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Agent_Man 155 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Co było nie tak z wersją na PS5? Pytam, bo zatrzymałem się w poprzedniej generacji Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Przy premierze było polecane grać w wersję PS4, nawet DF chyba w filmiku tak radzili. Gdzie Elden na XSX śmigał jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Jak się nie włączy RT, jest gitarka, ale PS4 wciąż jest opcją na betonowe 60. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca @Szermac Wiem, że lubisz wyzwania, to może spróbuj sobie tego co rzucił Gniazdonostalii innym twórcom Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 622 Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca No widziałem już, ale nie wiem czy mi się chce Biorąc pod uwagę, że z gargulcami to moje znienawidzone boss fighty xD Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Pobratymiec czarnej klingi nie ma to jak te ich gierki w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 377 Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Mało sledze wiadomości o dlc i jic nie ogląda, bo nie chce sobie nic spoilerowac, ale ciekawi mnie czy mapka w dlc będzie bardziej skondensowana? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Poza tym że ma być plus minus wielkości Limgrave to nic nie wiadomo. Obstawiam że będzie więcej lokacji od jaskiń copy paste. Gram teraz, zbieram itemki pod dlc na NG+ i głos Latenny brzmi znajomo, sprawdzam a to ta sama pani co od Shadowheart z BG3 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca pierdole nie oglądam bo sporo można sobie zespoilerować Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca https://www.rpgsite.net/preview/15887-five-take-aways-from-three-hours-with-elden-rings-shadow-erdtree-expansion-dlc Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca (edytowane) Oby tylko nie było dużo bossów z chorym aoe, bo już po jednym to widać mocno, ale będzie grane na okrągło w to samo Edytowane 4 Czerwca przez Rotevil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Ale ta miejscówka zrobiona w Paryżu do grania dla dziennikarzy przez te 3 godziny to niezła hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 377 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Ponoć 30 -40h. No to będzie ogień. Toż to nie dlc a osobna gra. Jestem za Goty. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Teraz, Donatello1991 napisał(a): Ponoć 30 -40h. No to będzie ogień. Toż to nie dlc a osobna gra. Jestem za Goty. Trochę chamstwo by było dla Square Enix jakby Eldena zaliczyli xD. 100 broni, 8 klas broni, 10+ unikalnych bossów, 10 krain co ćpają w tym From xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Ponoć 30 -40h. No to będzie ogień. Toż to nie dlc a osobna gra. Jestem za Goty. Mijazajzarej twierdził, że Elden jest na 30+ godzin jak się gra "normalnie", tak tylko przypominam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 622 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Będzie pizgane i eksplorowane Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 9 minut temu, Bzduras napisał(a): Elden jest na 30+ godzin jak się gra "normalnie" fabuła to nawet kilka h bez jakiegoś speedruna jak przebiegłem dla jednego zakończenia U mnie w dlc pewnie siądzie z kilkadziesiąt godzin, a jak będzie mało to ma się 3 postacie. Od nowa też mnie kusi zacząć grać. A z liczbą broni ich nieźle pojebało, i ten light greatsword, siurek stoi jaki moveset. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 377 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Tak nie zagłębiam się, ale o co chodzi w dlc z postacią? Można będzie grać swoją normalnie, czy tam lekko inny system wejdzie i styl gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 4 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Tak nie zagłębiam się, ale o co chodzi w dlc z postacią? Można będzie grać swoją normalnie, czy tam lekko inny system wejdzie i styl gry? Normalnie, ale będzie się zbierać powerupy mocno podnoszące statystyki w samym DLC i nie będą działać na zewnątrz, bez nich jest się mega słabym i level ma małe znaczenie w dlc. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Nowy system upgrade HP/siły ataku jest w dlc. I tylko w dlc działa, wracasz do podstawki to już bez bonusów. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca tyle nowych broni, klas itd, a ja pewnie i tak będę leciał tym samym setupem z katanami chyba mam bardziej ochotę na sam powrót do tego świata i klimatu, niż rozkminiania buildów od nowa, no ale zobaczymy, może mi coś wpadnie w oko Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 165 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Dostałem właśnie maila od Bandai Store, że mają opóźnienia z artbookiem i wyślą kolektorkę bez niego, a w połowie lipca doślą artbook Ciekawe jak to mają zamiar rozegrać ze sklepami stacjonarnymi jak Euro/ME. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi