MEVEK 3 440 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca No to pieknie sie zapowiada. Chcialbym ukonorowac ten dodatek wbijajac wszystkie dzbany ale wyglada na to ze jedynym dzbanem tutaj jestem ja bo o trofkach nic a nic nie slychac Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 20 minut temu, MEVEK napisał(a): No to pieknie sie zapowiada. Chcialbym ukonorowac ten dodatek wbijajac wszystkie dzbany ale wyglada na to ze jedynym dzbanem tutaj jestem ja bo o trofkach nic a nic nie slychac Nie ma info o trofkach po tych preview, więc można założyć, że może ich znowu nie być . Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Podobno walka ma być mięsista. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Czekam na te nowe bronie, katany i rapiery ograne, magia mnie nie jarała nigdy w soulsach, jestem ciekaw co tam zaserwują. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2 minuty temu, Shen napisał(a): Czekam na te nowe bronie, katany i rapiery ograne, magia mnie nie jarała nigdy w soulsach, jestem ciekaw co tam zaserwują. Wszystko co chciałbyś wiedzieć ale boisz się zapytać 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Jednak brak nowych trofików 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Elegancko, można grać na luzie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 12 minut temu, Shen napisał(a): Elegancko, można grać na luzie. Niby tak :D. Niemniej jednak akurat nie czaję tego podejścia From do DLC i trofeów, skoro wspierają je w głównej grze, było to dziwne i dalej jest to dziwne. Bloodborne pozostaje jedyną grą FROM z DLC i trofeami. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Tym bardziej ze to jest duzy dodatek na kilkanascie godzin gdzie eksploracja i walka z bossami bedzie sie ciagnac dniami jak nie tygodniami u niektorych. Widocznie wydawca nie wywiera nacisku Co by nie napisac zawsze to przyciaga trophyhunterow, youtuberow do tworzenia poradnikow, czyli sama magia wokol E.R. Choc i bez tego beda tworzyc Cytuj Odnośnik do komentarza
twornik 3 Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Pewnie Sony wymusiło na Fromie trofiki do DLC Bloodborna, bo exclusive. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Dokładnie, inne gry bez zestawów zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 873 Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Grajcie dla gry a nie osiągnięć xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Bez kitu, ten płacz o trofki zawsze bawi. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Bawi nie bawi ale ja lubie dodatkowe wyzwania w grze w ktora sie zagrywam do ostatniego ubitego mobka. A tak to przejde i tyle. Gdzis przez te trofki mam dodatkowa motywacje i satysfakcje. Lubie kiedy sa. W kazdym razie nie moge sie doczekac. Ten rok nie powiedzial jeszcze ostatniego slowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca No ponoć grubaśnie będzie w tym DLC, nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 28 minut temu, MEVEK napisał(a): Gdzis przez te trofki mam dodatkowa motywacje i satysfakcje. A trochę rozumiem bo grę już przeruchałem na xboxie i zastanawiałem się trochę nad wersją PS5 żeby sobie zrobić tym razem platynkę no ale zwyciężył rozsądek. 3 postacie gotowe na dlc, 180 NG+, ~120 i 150 NG. Jedną tylko sobie muszę jeszcze kamyki 6 i 7 odblokować do zakupu chociaż dlc powinno sypać takimi i 8, w innych ich grach raczej tak było w dodatkach. I Haligtree jeszcze porobię bo trochę czasu do dlc jest. Mam też pomysł na inny build no ale od nowa to już trzeba by liczyć z 40-50h więc raczej odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Gdzies bylo ze lvl naszej postaci nie ma znaczenia w dodatku. Beda nowe rzeczy do zebrania i ulepszania i to wydaje mi sie najrozsadniejszym wyjsciem. Gra zapewni mnustwo zabawy i co najwazniejsze nowego, swiezego doswiadczenia. Innego niz w podstawce - no brawo FS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca W dniu 9.06.2024 o 11:48, Shen napisał(a): Bez kitu, ten płacz o trofki zawsze bawi. Tutaj się nie zgodzę, podstawka ma osiągnięcia, więc to tylko lenistwo, a właściwie widzimisię FS, żeby nie dodawać tego do dodatku, dziwna i niezrozumiała jest ta ich inność w DLC i osiągnięciach w grach. 21 godzin temu, MEVEK napisał(a): Bawi nie bawi ale ja lubie dodatkowe wyzwania w grze w ktora sie zagrywam do ostatniego ubitego mobka. A tak to przejde i tyle. Gdzis przez te trofki mam dodatkowa motywacje i satysfakcje. Lubie kiedy sa. W kazdym razie nie moge sie doczekac. Ten rok nie powiedzial jeszcze ostatniego slowa Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Masz prawo sie nie zgadzac. Ja sie bede bawil tak sam dobrze z pucharkami czy bez Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Kto by się spodziewał jak wychodził Demon's Souls, że tak to się potoczy Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca WPUŚCIE MNIE CHUJE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 6 godzin temu, Szermac napisał(a): WPUŚCIE MNIE CHUJE Rozumiem z tego miejsca wejście będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Tak, po zabiciu 10 żółwi w limgrave. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi