KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 10 minut temu, messer88 napisał(a): 0 new trophies * 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca E tam. Ewentualnie mogliby zrobić dzbanek od Malenii + no summons no spirits żeby odsiać graczyków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Nie czepiam się, taki wybór koncepcyjny, ale szkoda mi tych dzbanów, zawsze fajny dźwięk, ale spoko nie mam jeszcze platyny, więc po DLC pewnie dobije endingi z marszu :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Jak zrobicie coś fajnego w grze to sobie pomasujcie synapsy klikając "play" i dopisujcie na kartce +1 do pucharków 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Fajnie, jakby przy dlc coś zrobili i pozwolili na respec do woli. Ilość nowych rzeczy itp aż się o to prosi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Też mam nadzieje na jakieś fajne armory, bo imo te z podstawki to najgorsze ze wszystkich soulsów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Słyszałem, że ten system progresji nowy to tylko boost statów, no nie wiem co tak słabo, ale ok. W sensie po pierwszych wywiadach myślałem, że to będzie nieco bardziej finezyjne. (podobnie myślał SkillUp) Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Wjeżdżam do Haligtree na plusie, będzie dobry test przed Dlc. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Dzisiaj Malenia padła za pierwszym podejściem na ng7+ bez summonow. Dobry prognostyk przed dlc. Hype wjechał mocno, byle żeby bilety do nowej Zelandii zadziałały i jutro ciśniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca ehh czemu na PC nie można też wcześniej pobrać tak jak na konsoli... Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Preload jest tylko na sonce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 873 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 1 godzinę temu, Rotevil napisał(a): ehh czemu na PC nie można też wcześniej pobrać tak jak na konsoli... Pewnie dlatego ,że byś grał day one kiedy preload startuje wgrywając jakiś mały pliczek xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Agent_Man 155 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 4 godziny temu, Ukukuki napisał(a): Pewnie dlatego ,że byś grał day one kiedy preload startuje wgrywając jakiś mały pliczek xd Widocznie FS odrobiło lekcje po małym falstarcie z DLC do DS2 Jak do tego doszło można zobaczyć w poniższym filmiku. Ogólnie fajny kanał - szczegóły z gier From, analizy miejscówek / postaci i inne ciekawe rzeczy. Uwaga na spoilery. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 165 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Ale kombinatoryka żeby odkręcić Frenzied Flame i zaliczyć pozostałe zakończenia. Ale jest zrobione, zostały jakieś 2 mniejsze bossy, wpadnie platynka i wjeżdżamy w DODATEK Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Godzinę temu, jimmy napisał(a): Ale kombinatoryka żeby odkręcić Frenzied Flame i zaliczyć pozostałe zakończenia. A można nie kombinować i przejść 3 razy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Nie chce googlać żeby nie dostać spoilerem w morde wiec zapytam tutaj: czy grając pierwszy raz będę wiedział, że wchodzę na obszar DLC czy po prostu będę zbierał wpierdol od dużo mocniejszych wrogów aż się zorientuję żeby wrócić później? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Na Sonce od północy normalnie można wbijać ? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Dostanie się do tego dlc to nie jest proste i raczej naturalnie tam dotrzesz dopiero przy końcu gry, ewentualnie wcześniej przez quest jednej postaci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Ale wyczuwam srogi wjeb już od tego bossa na wstępie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Gdzieś tam czytałem, że do dlc najlepiej wchodzić od któregoś lvlu, a ja zupełnie nie pamiętam na jakim skończyłem podstawkę... Mam nadzieję, że pierwsze sesje nie skończą się na grindowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 165 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca A można odpalić DLC mając już zakończenie podstawki za sobą (bez odpalonej NG+)? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Generalnie to chodzi o ilość Vigoru, z 50 pewnie bezpiecznie można wchodzić. Nie zdziwiłbym się jak 40 w samych szmatkach będą na hita w dlc. Teraz, jimmy napisał(a): A można odpalić DLC mając już zakończenie podstawki za sobą (bez odpalonej NG+)? można 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Jak pokonałeś wymaganych bossów to czemu miałbyś nie móc odpalić DLC? Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Tymczasem w drodze do NZ, jeszcze trzy godziny i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi