Donatello1991 1 378 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 9 minut temu, number_nine napisał(a): Gdzieś tam czytałem, że do dlc najlepiej wchodzić od któregoś lvlu, a ja zupełnie nie pamiętam na jakim skończyłem podstawkę... Mam nadzieję, że pierwsze sesje nie skończą się na grindowaniu Akurat ta lokacja z mogh idealna pod levelowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 11 minut temu, kudlaty88 napisał(a): Tymczasem w drodze do NZ, jeszcze trzy godziny i jazda. Daj znać jak tam Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 385 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 11 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Akurat ta lokacja z mogh idealna pod levelowanie. To było to szczelanie z łuku do tego wielkiego gawrona ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 4 minuty temu, Plackus napisał(a): To było to szczelanie z łuku do tego wielkiego gawrona ? To widziałem, ale obok jest kilkanaście mobkow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 3 minuty temu, Plackus napisał(a): To było to szczelanie z łuku do tego wielkiego gawrona ? Ta, ale to już chyba załatali, ale i tak ta ścieżka na dół z tymi żabuchami to tysiące lecą w mig. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Nic nie załatali, gawron dalej skacze w dół. Wczoraj sprawdzałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 385 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca "Jeden ulgowy do Krainy Cienia" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring/news/elden-ring-patch-notes-version-112?utm_source=SM_Official&utm_medium=official_post&utm_campaign=ER-Patch-112 Patch Notesy. Dodali możliwość używania Torrenta podczas walki z Elden Beast No i kolejna ważna zmiana, zmienili w końcu logo plansze Bandai Namco na ciemną xD Cytuj Odnośnik do komentarza
rafanus2 13 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Z informacji na steamie wynika, że o 18 będzie można grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Godzinę temu, Szermac napisał(a): Dodali możliwość używania Torrenta podczas walki z Elden Beast a to nie głupie, będzie go można szybko dogonić i jebnac skokiem przy dismouncie gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca (edytowane) Ściągam teraz 21gb patcha i 20 dlcka ehh... Chwile pograł i jest grubo pierwszy poboczny boss wytarł mną podłogę 11razy, mobki biją za 40%hp co prawda jestem bez armora ale i tak boli. Początkowy poziom trudności oceniam na Caelid/10. Design to znowu topka topek klimacik wylewa się z ekranu oby dalej było tak dobrze jak jest teraz. Edytowane 20 Czerwca przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Odpaliłem dzisiaj po 2 latach żeby rozruszać stare kości, no i pamięć mięśniowa mnie zawiodła, wpierdol od zwykłych mobków na 120 lvlu zaliczony, można iść do dlc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Ja w ramach treningu ubiłem sobie Malenie, teraz chwila drzemki i lecimy z tą nocką Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Unlock dopiero o 00:00 . Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Ja już cisnę 4h bo nowa zelandia. Jest bardzo dobrze trzymam mocz bo szkoda mi czasu iść się odlać, znacie to uczucie. 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 28 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Unlock dopiero o 00:00 . Hiszpania-Włochy jeszcze, szybkie studio i wjeżdżamy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Na NG 7+ jest w ciul niezbalansowane ciężko cokolwiek ugrać. Chyba trzeba będzie nowa postać zrobić albo pozbierać do palki bo wymiękam. Goty nieironicznie no jest wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza
badzejo 338 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Pół godzinki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Let's gooo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Del Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Pierwszy main boss ubity. Padł szybciej niż wysoko klasowy mobekCo tu się odpierdziela to mistrzostwo swiata, walcząc pvp mniej się na klepałem klawiszy, masherka jak w bijatyce. Kombosy niektórych przeciwników przegiete i słodziutkie delaye mają w trakcie komba plus doskoki i ciosy zmylki np robi zamach za głowy a wyprowadza pchnięcie bokiem a przy następnym takim zamachu leci magiczna dystansówka. Chore pojeby to wymyśliły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca No jest mocno, ogólnie pierwsze wyjście z tunelu i to co się ukazuje oczom Już wiesz, że jesteś w domu i najbliższy czas spędzony z tym tytułem to będzie banderas za banderasem. Musiałem zrobić respeca i wróciłem do Dexa niezawodnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
badzejo 338 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Kurła pan Spoiler Jebany piecyk Zrobił wrażenie na dzień dobry, oczywiście wizualnie bo później tylko kwiknął Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Fajna gra ---- Skala wszystkiego robi wrażenie, ale niektóre random moby i ich nieprzerywalne combo to niezły hardkor, trzeba uważać xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca No piękny ten pierwszy boss, tylko jak zwykle praca kamery to jeden wielki chaos xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi