badzejo 338 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) Kurła walczył ktoś z Spoiler Messmerem palownikiem ? Dla mnie gość to Malenia 2.0 z 15 podejść miałem lekko zanim go zaciukałem Edytowane 21 Czerwca przez badzejo Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 161 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Lol ja ledwo co z pierwszej miejscowki wyszedlem po 10h 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Troche mi zejdzie, zanim odblokuje dlc, ale przynajmniej po drodze troche sie rozruszalem i przypomnialem sobie jak sie gra Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Ten dodatek jest większy niż całe Dark Souls 3, ale najważniejsze, że lokacje według mnie nawet lepsze niż w podstawce. 4 bossów ubiłem, nie wiem ile jest w sumie, ale na pewno kilka wiecej leciutko:). Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 10 głównych i jeszcze więcej pobocznych Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) Na jakim lvlu gracie? Ja na 150 i nie daje rady z tym Messmerem ehh Edit: No i tak jak to zwykle bywa na forum, wystarczy się poskarżyć i boss pada, zajebista walka . Edytowane 22 Czerwca przez Rotevil Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 161 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Ja gram na 125 bo jestem PvP Elita xD Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Nieźle, ja chciałem zacząć swoim Gandalfem na 41lvl XD Cytuj Odnośnik do komentarza
badzejo 338 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 160 miałem jak go killym, zabawa z nim przednia Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 160 zaczynałem, teraz 166. Skala tego DLC powala, jak oni mogli zrobić tyle kontentu w 2 lata. Co do levelu postaci to ma on i tak znikomy wpływ w DLC, dużo więcej dają te buffy, atak z 674 na głównej broni mi już skoczył do 900+. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 165 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Kurier z kolekcjonerką się spóźnił i dostałem na maila klucz na dodatek źeby móc grać od samej premiery. Jacy to są nadludzie Cytuj Odnośnik do komentarza
badzejo 338 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 16 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): 160 zaczynałem, teraz 166. Skala tego DLC powala, jak oni mogli zrobić tyle kontentu w 2 lata. Co do levelu postaci to ma on i tak znikomy wpływ w DLC, dużo więcej dają te buffy, atak z 674 na głównej broni mi już skoczył do 900+. To o to chodzi z tym buffem, dzięks Dobrze że zrobiłem sobie wcześniej foto statystyk to sobie porównam z obecnymi Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 10 minut temu, badzejo napisał(a): To o to chodzi z tym buffem, dzięks Dobrze że zrobiłem sobie wcześniej foto statystyk to sobie porównam z obecnymi Starczy wejść w menu levelowania i tam masz staty przed buffem, to samo po teleporcie na mapę podstawki. Pięknie to rozwiązali, bo eksploracja ma teraz większy wpływ na siłę postaci, a nie żmudny grind. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
friedrich 70 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Czystym przypadkiem Mohg był jednym z dwóch opcjonalnych bossów których sobie darowałem bo mną zamiatali. I traf chce że teraz jest obowiązkowy. Super. Ale go dzisiaj w końcu pokonałem. Po 2 godzinach walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Też miałem z nim problem, chyba najtrudniejszy dla mnie z całej podstawki obok Malenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca U mnie będzie z 10h i dopiero zwiedzam castle Ensis Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Opad szczeny czasami jest niezly w tym DLC jak idziemy gdzies myśląc że to będzie jakaś mała poboczna lokacja a odkrywamy całą nową część mapy. No i bossowie poziom wyżej niż w podstawce. Już conajmniej przez 3 byłem jechany i męczyłem się ze zbiciem im hp po czym okazywało się, że mają drugą fazę Jak na razie 11/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 161 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Ogolnie to jestem zly na jabane klamliwe From Software i klamce Miyazakiego!!! Mialo byc Limgrave mowie zajebiscie prawie przed FFXIV Dawntrail ogarne sobie DLC do Eldenka na 50/60h a tu chuj dopiero druga lokacje przeszukuje lizac sciany i co i gowno zas z 120h zycia strace >< Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) Boże last boss jest tak przegięty, że szok, ciekaw jestem ile ludzi da radę go pokonać Edytowane 22 Czerwca przez Rotevil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 1 godzinę temu, Rotevil napisał(a): Boże last boss jest tak przegięty, że szok, ciekaw jestem ile ludzi da radę go pokonać Ani mnie nie dobijaj bo już mesmer mnie rozpierdala. Chyba z 300k hp kurw ma a bije mocno koło 2k hp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2 godziny temu, kudlaty88 napisał(a): Ani mnie nie dobijaj bo już mesmer mnie rozpierdala. Chyba z 300k hp kurw ma a bije mocno koło 2k hp Messmer to płotka przy nim, cały dzień go robię i chyba odpuszczę, póki nie dozbieram tych ulepszających odłamków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) Gracie z summonami? Ja od początku gram bez i Mesmer mi zajął jakieś 2h Edytowane 22 Czerwca przez UberAdi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
badzejo 338 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Nie no szanujmy się, summony i co jeszcze ? Może przechodzić Eldenka z włączonym telewizorem ? mi zeszło na niego tak jak napisałem wyżej z 15-17 prób co jest chyba rekordem u mnie, ale walka i tak przednia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Rhadan ubity za pierwszym podejsciem, zaraz mohg i wbijam do dlc Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Ale pięknie dojebali to dlc rozmiarowo, inni to by z tego zrobili nowy tytuł za 3 bomby. U mnie z 15+h i dopiero zaliczyłem głównych Spoiler lwa, danceer of moonlight valley oraz orphana z BB Pierwszy region i południe obejrzane z każdej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi