UberAdi 2 284 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 42 minuty temu, messer88 napisał(a): Ale pięknie dojebali to dlc rozmiarowo, inni to by z tego zrobili nowy tytuł za 3 bomby Nieładnie tak mówić o Nintendo Wydaje się że na pierwszej czesci mapy jest więcej unikalnych assetów niż w tamtych dwóch zeldach Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Szlajam się już kilka godzin, a poza pierwszą część mapy nawet jeszcze kroku nie zrobiłem. Kilka prób poszło na rycerzyka w piwnicy niedaleko pierwszego ogniska, akurat na rozgrzewkę żeby przypomnieć sobie po 2 latach jak się w tą grę właściwie grało. Póki co jest bardzo dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 29 minut temu, UberAdi napisał(a): Nieładnie tak mówić o Nintendo Nie no, tych bym nie posądzał o zrobienie nowej mapy Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Ja też już godziny i ciągle pierwsza mapka. I pytanie jak się dostać na ten płaskowyż co jest nad wejściem do DLC, tam widać, że jest jakieś miasteczko itp:. Z Beluratu się tam wchodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Zrobiłem wczoraj cały kontent na ng+3 i jestem na ostatnim bossie. Utknąłem na dobre. Przegiąłeś pałę mizayaki huju. Mam 16 level tych dlcekowych dopałek za scadutree fragments i chuja to dało. Level postaci 200. Przez całe dlc przeleciałem jak przecinak ale to jest przesada i nie wiem czy nie porzucę dlc w tym miejscu. I tak nikt nie będzie wiedział bo nie ma achievmentów. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 56 minut temu, Szermac napisał(a): Ja też już godziny i ciągle pierwsza mapka. I pytanie jak się dostać na ten płaskowyż co jest nad wejściem do DLC, tam widać, że jest jakieś miasteczko itp:. Z Beluratu się tam wchodzi ? przejeżdżając przez wielką bramę przed wejściem do Beluratu w lewo od ogniska gdzie siedzi grubas w zbroi i dziadek, w górę. tam jest chyba najładniejszy armor set z tych co znalazłem do tej pory z dlc, tylko poise hujowe. Ale pod cosplay inną postacią siądzie idealnie + light GS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 19 minut temu, devilbot napisał(a): nie wiem czy nie porzucę dlc w tym miejscu. duma gracza Ci nie pozwoli na to Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Moją dumę gracza chuj strzelił jak zrobiłem ostatni trial w Mario Wonder Nabbitem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 49 minut temu, devilbot napisał(a): Zrobiłem wczoraj cały kontent na ng+3 i jestem na ostatnim bossie. Utknąłem na dobre. Przegiąłeś pałę mizayaki huju. Mam 16 level tych dlcekowych dopałek za scadutree fragments i chuja to dało. Level postaci 200. Przez całe dlc przeleciałem jak przecinak ale to jest przesada i nie wiem czy nie porzucę dlc w tym miejscu. I tak nikt nie będzie wiedział bo nie ma achievmentów. No niektórzy robią tego bossa całymi dniami i nie dają rady, ja sobie poeksploruję jeszcze i przeznaczę osobny dzień specjalnie na walkę z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Ja tymczasem powoli do przodu. Zamek Enis w toku. Bedzie gdzies tu boss po drodze, bo cos cisza narazie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Będzie będzie i to jeden z lepszych w tym Dlc Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Fajne te mieczyki ma, na innej postaci z INT będzie zabawa nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Godzinę temu, devilbot napisał(a): Zrobiłem wczoraj cały kontent na ng+3 i jestem na ostatnim bossie. Utknąłem na dobre. Przegiąłeś pałę mizayaki huju. Mam 16 level tych dlcekowych dopałek za scadutree fragments i chuja to dało. Level postaci 200. Przez całe dlc przeleciałem jak przecinak ale to jest przesada i nie wiem czy nie porzucę dlc w tym miejscu. I tak nikt nie będzie wiedział bo nie ma achievmentów. Walcz i się nie poddawaj robię to dlc na ng 7+ z 345 lvl ledwo doczłapałem do mesmera bez dopałek, wymiękam i idę zbierać fragmenty ale nie odpuszczę to dlc trzeba przejść choćby z summonami inaczej nie można nazywać się graczem. Wczoraj szczerze mówiąc to też tym chciałem pizgnac i iść w pizdu. A tu jeczcze raz trzeba to dlc zaliczyć żeby wszystkie itemki zebrać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Ja wciaz w 1 lokacji. Chwilowo lochy zwiedzam - jest mega soczyscie Reedycja Odziwo malpka w lochach nie stanowila wyzwania. Wzialem na nia smar ogniowy i przeszla w zapomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 3 godziny temu, devilbot napisał(a): Zrobiłem wczoraj cały kontent na ng+3 i jestem na ostatnim bossie. Utknąłem na dobre. Przegiąłeś pałę mizayaki huju. Mam 16 level tych dlcekowych dopałek za scadutree fragments i chuja to dało. Level postaci 200. Przez całe dlc przeleciałem jak przecinak ale to jest przesada i nie wiem czy nie porzucę dlc w tym miejscu. I tak nikt nie będzie wiedział bo nie ma achievmentów. Z summonem tez próbowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 41 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Z summonem tez próbowałeś? Próbowałem z mimiciem, ginie szybko i ciężko go przyzwać, opłaca się to zrobić w drugiej fazie. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Jeszcze tam nie doszedłem, ale mocno cisną ludzie po poziomie trudności ogólnie w całym DLC. Na Steam 62% pozytywnych tylko. Ja po 3 głównych też mam odczucie, że czasami delikatnie przesadzili, ale final boss jeszcze nieruszony, najpierw odkryje mapę, no i gram na NG, bez plusików. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca pece małpy płaczą bo trudne? prawdziwi gracze tylko na konsolach 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 3 minuty temu, messer88 napisał(a): pece małpy płaczą bo trudne? prawdziwi gracze tylko na konsolach Sklej pizde 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 13 minut temu, messer88 napisał(a): pece małpy płaczą bo trudne? prawdziwi gracze tylko na konsolach wgrają sobie jakiegos cheata i elo. O Malenie tez był płacz, ze niby trudna. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Panowie, spokojnie. Proponuję takie rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca (edytowane) Śpieszmy się pokonywać bossów, tak szybko zostaną znierfieni.... xD Mam problem z dotarciem teraz do tych pozostałych lokacji, nie mogę znaleźć przejścia do nich, zastanawiam się po co one są, skoro można do ostatniego bossa tak szybko dojść? Edytowane 23 Czerwca przez Rotevil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 3 minuty temu, Rotevil napisał(a): Śpieszmy się pokonywać bossów, tak szybko zostaną znierfieni.... xD Mam problem z dotarciem teraz do tych pozostałych lokacji, nie mogę znaleźć przejścia do nich, zastanawiam się po co one są, skoro można do ostatniego bossa tak szybko dojść? Zeby pozbierac buffy i żeby nie było wpierdolu, jak na Euro. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Buffy jednak dużo dają mam już 4 i dochodzę do drugiej fazy meska, jeszcze z 10h o go u tłukę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca A po co w to grać bez eksploracji i zbierania itemow w tym właśnie scadutree fragments tylko jechać jak za znaczkami do bossów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi