Starh 3 170 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Dla mnie oceny na poziomie 9 czy 10 to nieporozumienie. Recenzenci znowu sprzedani i polecieli na fali hajpu. Dodatek o wiele gorszy od podstawowej wersji gry, cena tego dlc jest skandalem… 1 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 161 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Nie zabijajcie Krewetki na pierwszej mapie T_T Rip Ja zbieram Fragmenty bo na 125 to mnie wszystko 1 hitowalo xD Btw Reset na Str Endurance Finger Shield i ci moga doslownie gale opierdolic grasz jedna reka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca miałem mały zawal serca jak po włożeniu płytki i rozpoczęciu instalacji na XSX chciałem sprawdzić sejwy w tej zakładce systemowej, a tam pusto XD okazało się, że dane widać tam dopiero w momencie jak gra pozwoli na uruchomienie. Skończyłem podstawkę na 145 lvl i 125h, nie pamiętałem nawet, że aż tyle tego weszło. Po zachodzie słońca dołączam do zabawy <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 161 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Wie ktos jak dostac sie na ta skale z Hipopotamem zaraz za Charo's Hidden Grave i kolo Furnace Golema? @_@ Nvm znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Jprdl wjazd na to pole usłane niebieskimi kwiatami lool 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Olałem początkowo tego gs of solitude bo myślę początek dlc przecież to nie będzie nic fajnego, a jest bardzo mocny. 100+ więcej AR od iron GS i fajny szybki ash. Chciałbym ten młotek black knightów ale słabe dropy, mam już chyba 3 full ich sety a bronki nie chcą dać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 3 godziny temu, wet_willy napisał(a): Nie zabijajcie Krewetki na pierwszej mapie T_T Rip Ja zbieram Fragmenty bo na 125 to mnie wszystko 1 hitowalo xD Btw Reset na Str Endurance Finger Shield i ci moga doslownie gale opierdolic grasz jedna reka Daj w spoiler czemu zyebalem xd zanim pomyślałem czemu ta rura tu siedzi to już gryzła piach Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Czy ostatni boss jest Spoiler za wrotami spowitymi cieniem nad miastem Belurat ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 8 minut temu, Szermac napisał(a): Czy ostatni boss jest Ukryj zawartość za wrotami spowitymi cieniem nad miastem Belurat ? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 4 godziny temu, wet_willy napisał(a): Nie zabijajcie Krewetki na pierwszej mapie T_T Rip Ja zbieram Fragmenty bo na 125 to mnie wszystko 1 hitowalo xD Btw Reset na Str Endurance Finger Shield i ci moga doslownie gale opierdolic grasz jedna reka Kurwa człowieku jak ja ci dziękuję że mi o tej tarczy przypomniałeś. Mesek zabity po kilkunastu próbach z tą tarczą już zaczynałem trącić nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 161 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Boze ten Boss w Scaduview to jest poziom spierdolenia lvl expert... Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Dobra cały dzień grałem zaraz mi oczy wypadną, jeszcze nie przeszedłem, ale zrzucę z wątroby trochę. Ogólnie to nie jestem wielkim fanem Eldena, w sumie uważam, że to jedna z gorszych gier From xD ale ja to wolę bardziej skondensowane gierki. I dodatek to w sumie to samo co podstawka, bigger, w sumie raczej nie better. Dodatek ma te same problemy co podstawka, ALE ma też te same wykurwiste rzeczy co podstawka. Art style miażdży jaja, eksploracja też, ale niestety jest też trochę momentów jak Snowfield w podstawce. Tak samo od czasów DS3, Bloodborne - bossowie w Eldenie to jest niezły zjazd i w dodatku niestety też, recykling to jedno. Ale technicznie Ci bossowie co srają tymi AoE i innymi gównami to nie wiem, momentami meh. Ich art design to miodziks wiadomo fchuj. Jak komuś się podobał Elden na maksa, to kurna, nalezy wjeżdżać w DLC natychmiast Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca No mnie już zaczynają męczyć te rozciągnięte lokacje, do jednej biegłem chyba z 30 min, gdzie nic nie było ciekawego, strasznie wieje pustką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca No, niektóre lokacje to przegięcie. Wiadomo, że ładne, ale kuuurde no press O to nitro torrentem męczące i nużące konkret. Jak się trafia już do dungeona, albo tego większego legacy to już luzik, z powrotem wpadamy w to co najlepsze czyli zamki z DS i inne pokrecone miejscówki a'la Bloodborne. Cytuj Odnośnik do komentarza
badzejo 338 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Byłem dziś w jednej cudownej lokacji która jest w uuuuuuuuj długa, trzeba popierdalac kilometry żeby dostać się do bossa, z każdej strony srają tym dziadostwem które powoduje szał a najlepszy myk…nie można używać konika xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Kurwa, spełniłem wszystkie wymagania do wejścia do dlc, krece sie jak debil przy wejściu i nic. Myślałem, że dlc się ściągnie z automatu jak w Final fantasy a klucz tylko odblokowuje zawartosc, no nie, musialem wejsc do sklepu, zeby pobrac Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 8 godzin temu, wet_willy napisał(a): Boze ten Boss w Scaduview to jest poziom spierdolenia lvl expert... On z pozoru tylko trudny jest bo mocno bije. To combo co trzeba zrolowac 5 razy jest najtrudniejsze do nauczenia a reszte telegrafuje i łatwo uniknąć jak juz poznasz moveset. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Człowiek się starzeje - wszyscy już biegają po dodatku, a ja dopiero dobiłem 50lvl, ubiłem Radahna i stoję przed komnatą Mohga... Jako że nic nie czytałem o DLC, nie wiedziałem, że samo wejście wymaga takich przygotowań. Może dzisiaj wieczorem się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Jak dla mnie lista najgroźniejszych bossów w grach From została właśnie zdominowana przez ten dodatek, niektóre rzeczy są całkowicie pokurwione. Bez 20 lvl ostrodrzewa to nie ma co wchodzić nawet do ostatniej lokacji, w zasadzie wymogiem jest całkowita eksploracja, już Messmer i Romina to było u mnie 20-60 podejść, a summony online, które też próbowałem z ciekawości, to raczej bardziej przeszkoda, niż pomoc była w moim przypadku, bo bossom na coopie kompletnie odpierdala ^^. Dla mnie pałka się przegła i wrzucanie bossów z movesetem jak z Sekiro, gdzie w Eldenie mamy jednak ograniczone możliwości takiego szybkiego grania to przeginka. Miyazaki musi przeprosić. Boję się tego finalnego bossa, dopiero lvl +12 blessing i nie wiem gdzie są następne, chyba wjedzie poradnik :D. A tutaj fotka z porażki na Palowniku, miałem tak chyba z 5 razy seriously, ile miał procent żyćka 0,0001%? xD Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 14 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): A tutaj fotka z porażki na Palowniku, miałem tak chyba z 5 razy seriously, ile miał procent żyćka 0,0001%? xD Ukryj zawartość Padłem tak wczoraj na Mohgu, zapomniałem jakie on tam ma mechaniki i poleciałem na pałe. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 27 minut temu, stoodio napisał(a): a ja dopiero dobiłem 50lvl, ubiłem Radahna i stoję przed komnatą Mohga... na takim niskim wbijasz? odważnie chociaż sporo kamyków 6-7 można szybko pozbierać Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Rellana mną wczoraj elegancko podłoge zamiatała, ale w końcu padła ultra swordem. Boss rodem z sekiro z niekonczacymi sie combami. Troche sie miyazakiemu w tym dlc gry pojebały. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 11 minut temu, messer88 napisał(a): na takim niskim wbijasz? odważnie chociaż sporo kamyków 6-7 można szybko pozbierać Muszę trochę ogarnąć postać przed walką, bo na ten moment Pan Krwi jest poza zasięgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) 19 minut temu, Soban napisał(a): Rellana mną wczoraj elegancko podłoge zamiatała, ale w końcu padła ultra swordem. Boss rodem z sekiro z niekonczacymi sie combami. Troche sie miyazakiemu w tym dlc gry pojebały. Tego chuja nabijającego na pal w Shadow Keep już ubiłeś? U mnie dużo gorzej z nim poszło, niż z tą suką, oboje mają najgorsze cechy z Malenii i fajnie one shotują xD. --- Nvm pomyliłem Rellane z Rominą, Rellana to był spacer po parku easy mode xD. Edytowane 24 Czerwca przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi