wet_willy 2 162 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Bardzo szybko mozna zrobic OP no shield build z Fat Rollem trzeba tylko z Enis klucz do teleportu. Talisman co daje wiecej Def im Wyzszy Equip Load. Bullgoat Armor Melania Great Rune zeby miec pasek zycia jak w Bloodborne Boiled Crab Flask z Defem i doslownie wciskamy R1 az to przed nami umrze xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Boże udało się, zrobiłem to solo!!!! Myazaki coś ty odjebał z tym ostatnim bossem widać, że jest robiony pod co-op, ni chuja nie ogarniam dalej jego niektórych ataków, ten kto zrobi to bez obrażeń, to jest jebanym bogiem 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 4 minuty temu, Rotevil napisał(a): Boże udało się, zrobiłem to solo!!!! Myazaki coś ty odjebał z tym ostatnim bossem widać, że jest robiony pod co-op, ni chuja nie ogarniam dalej jego niektórych ataków, ten kto zrobi to bez obrażeń, to jest jebanym bogiem Gratulacje Godzinę temu, wet_willy napisał(a): Bardzo szybko mozna zrobic OP no shield build z Fat Rollem trzeba tylko z Enis klucz do teleportu. Talisman co daje wiecej Def im Wyzszy Equip Load. Bullgoat Armor Melania Great Rune zeby miec pasek zycia jak w Bloodborne Boiled Crab Flask z Defem i doslownie wciskamy R1 az to przed nami umrze xD Rzeczywiście ten build może być ciekawy. Ja generalnie rotuje ekwipunkiem co bossa w tym DLC. @Rotevil który level buffów z DLC miałeś na final bossie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): Większość ludzi nie zrozumiała systemu levelowania w tym DLC, to raczej mindset w głowie i przyzwyczajenia, że z dokoksaną postacią z podstawki powinno być ok, no i ten system nielinearnej progresji znowu tutaj jest, ale w sumie to samo było w podstawce, więc chuj Wie, czemu aż taki płacz. Fajnie też gra wyjaśnia summony, robiąc takie zajebiste zagrywki jak AoE w 1 sekundzie jak wzywasz Mimic Tear, albo kurewski placement summona NPC wewnątrz walki . Płacz jest bo poziom trudności jest faktycznie wysoki a na ng x to już jazda na calego,okienka na uniki czy kontratak malutkie ale trzeba przyznać że jest to uczciwie zrobione tylko trzeba mieć skilla albo pamięć mięśniową . Pod koniec męczarni z mesmerem pierwsza faza wchodziła na czysto mimo że wczesniej wycierał mną podłogę ze 200 razy,gdybym posiedział nad druga z 10h to całość bym zrobił bez obrażeń a do prosa to mi daleko. Git Gut i tyle a ludzie chcą szybkich nowych doświadczeń i zapierdalania do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 11 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): @Rotevil który level buffów z DLC miałeś na final bossie? 18, z tego co wyczytałem max to jest chyba 20. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Teraz, Rotevil napisał(a): 18, z tego co wyczytałem max to jest chyba 20. Tak, to jeszcze dozbieram mam 15. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca To powodzenia z nim, może cię przytłoczyć skalą jego ataków, ale to jest właśnie test charakteru i cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca https://eldenring.wiki.fextralife.com/Fire+Knight+Helm najlepszy hełm w grze, tylko wygląda chujowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Właśnie go noszę cały czas, odkąd go podniosłem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Jest secik z tego npc co jest pod wejsciem do dlc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 385 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 31 minut temu, Shen napisał(a): Jest secik z tego npc co jest pod wejsciem do dlc? Jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
friedrich 70 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Jak się dostać w podstawce do Katedry Zapomnianych? Przez Podziemia Porzuconych? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Ok skończyłem. Samo dlc super za to ostatni boss to jebany żart. W połowie walki przyzwałem mimica jak było okno bo chuj nie daje okna na butelki a co dopiero na mimica plus uzupełnienie życia po nim. Nie polecam grać na new game plus bo bossowie w tym dlc to był koszmar. Mój level to 250 a scadutree blessing 16 Jebać miyazakiego trola. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 3 minuty temu, devilbot napisał(a): Ok skończyłem. Samo dlc super za to ostatni boss to jebany żart. W połowie walki przyzwałem mimica jak było okno bo chuj nie daje okna na butelki a co dopiero na mimica plus uzupełnienie życia po nim. Nie polecam grać na new game plus bo bossowie w tym dlc to był koszmar. Mój level to 250 a scadutree blessing 16 Jebać miyazakiego trola. Który new game plus? Ja jestem na pierwszym Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Teraz, Shen napisał(a): Który new game plus? Ja jestem na pierwszym New game +3 ale po pierwszym chyba nie ma dużego spiku trudności największy jest pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca No nic, od nowa nie chce mi sie zaczynac, jakos to bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 46 minut temu, devilbot napisał(a): Ok skończyłem. Samo dlc super za to ostatni boss to jebany żart. W połowie walki przyzwałem mimica jak było okno bo chuj nie daje okna na butelki a co dopiero na mimica plus uzupełnienie życia po nim. Nie polecam grać na new game plus bo bossowie w tym dlc to był koszmar. Mój level to 250 a scadutree blessing 16 Jebać miyazakiego trola. Ile h na przejście? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2 minuty temu, XM. napisał(a): Ile h na przejście? Wg sejwa z 35h. Chociaż sama "fabuła" to pewnie 5h max i ze 3 obowiązkowych bossów. Jednak trzeba i warto eksplorować te dlc w poszukiwaniu dopałek i wspaniałych miejscówek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Jak się Wam podoba to podejście do 'levelowania' postaci, poprzez szukanie i podnoszenie fragmentów drzewka ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca W ogóle mi się nie podoba, jak myślę o tym, że mam znowu to robić to mi się na razie odechciewa robić drugiego runa Za duże te lokacje są.... Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca W tej ostatniej miejscowce to jest ogolnie rak wszystko bije jak pociag Summony mozna zrobic max +10 Right? Jak tak to mi brakuje 5 kawalkow a do Statow 7. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 52 minuty temu, Rotevil napisał(a): W ogóle mi się nie podoba, jak myślę o tym, że mam znowu to robić to mi się na razie odechciewa robić drugiego runa Za duże te lokacje są.... Otóż to. Trochę to średnie, fajny pomysł ogólnie, ale mogli wziąć całość z Sekiro i za Remembrency podnosić sobie staty, a nie... Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Godzinę temu, Szermac napisał(a): Jak się Wam podoba to podejście do 'levelowania' postaci, poprzez szukanie i podnoszenie fragmentów drzewka ? mi się podoba eksploracja więc nie wadzi mi to zupełnie, chociaż podobnie jak w podstawce co za dużo to można rzygnąć i poszedłem se robić „fabułe” i znowu zamknięte lokacje to bajka. Trudność jest dla mnie ok, 12 lvl tych fragmentów 190lvl na Ng+ i wszystko szybko pada jak do tej pory, olałem tylko jakiegoś smoka co się nazywa jak srodek na przeczyszczenie bo trochę za dużo ich nawalili w tym dodatku, ale wrócę. duży plus względem podstawki to katakumby i kuźnie, zdecydowanie ciekawsze od kolejnej lokacji copy paste z kotkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Messmer to przekot i ta cut-scenka wejściowa zajebista Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 3 minuty temu, Szermac napisał(a): Messmer to przekot i ta cut-scenka wejściowa zajebista Dzisiaj sobie trochę pobiegałem w coopie jako summon i beka w chuj z ludzi, giną wszyscy w 1 fazie. Dobrze, ze typ już za mną, ale bardzo polubiłem tego bossa i movesty znam na pamięć, przez to że podchodziłem na niskim lvl blessingu, chyba jakoś 5. Teraz blessingi mam na 16 lvl, jutro idę na finał bossa z nastawieniem, że trzeba będzie znowu wymasterować:). 2 godziny temu, Szermac napisał(a): Jak się Wam podoba to podejście do 'levelowania' postaci, poprzez szukanie i podnoszenie fragmentów drzewka ? Kontrowersyjny system i nie przejdzie próby czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi