KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 4 minuty temu, messer88 napisał(a): Te starsze ich gry po graniu w nowe, szybsze są takie łatwe obecnie że aż szkoda tych bossów. No dobra może poza 2 bo zgaduje że będą momenty gdzie się każdy wkurwi. Grałem w 2 znowu w tym roku na Decku, kilku bossów, a szczególnie lokacji całych z mobkami wciąż dają popalić, ale taki design (ja lubię :D). Oczywiście dalej to jest jednak kilka epok różnicy w stosunku do Eldena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Dark Souls 2: Tajemnica Statystyki ADP, już niedługo w kinach. Jak ktoś tego nie levelował i gra z agility poniżej 90 to w zasadzie każdy będzie nim wycierać jak szmatą. A kto będzie levelował jakieś ADP jak zaraz obok inne, "lepsze" staty sobie siedzą i kuszą Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Pozdro dla kumatych 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 13 minut temu, Szermac napisał(a): Pozdro dla kumatych Cytuj Odnośnik do komentarza
rafanus2 13 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) 1 godzinę temu, Szermac napisał(a): Można te great trzymać w jednej łapie, a w drugiej jeszcze inną katanke ? Bo dwoma katanami gram, to jak tych great się nie da, to odpuszcze No a czemu ma się nie dać, wszystkie bronie możesz łączyć, w jednej ręce możesz mieć młot, a w drugiej sztylet, ogranicza Cię wyobraźnia Edytowane 25 Czerwca przez rafanus2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Pytanie czy pod L1 mam ataki dualowe, czy nie, z taką great weapon w jednej. Cytuj Odnośnik do komentarza
rafanus2 13 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) 1 minutę temu, Szermac napisał(a): Pytanie czy pod L1 mam ataki dualowe, czy nie, z taką great weapon w jednej. Tak są dualowe Edit. Chociaż czekaj w sumie jak masz w jednej ręce zwykłą, a w drugiej wielką to nie wiem, nie sprawdzałem. Na pewno są dualowe jak masz dwie wielkie katany. 1 godzinę temu, MEVEK napisał(a): Tez wymaksowalem ja. Czuc jej ciezar. Calkiem inaczej sie nia wymachuje. Ale w sumie podoba mi sie to pchniecie z podejsciem do przeciwnika i kolejne ciecie. Jedyna bron z dodatku ktora mi podeszla Mi się podobają jeszcze odwrócone miecze i te bandaże czy co to w sumie jest, dzięki którym zamieniasz się w Bruca Lee xd Edytowane 25 Czerwca przez rafanus2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca No dobra pokombinujem, są w sumie dwie wielkie w dodatku to może akurat siądzie Cytuj Odnośnik do komentarza
rafanus2 13 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 3 minuty temu, Szermac napisał(a): No dobra pokombinujem, są w sumie dwie wielkie w dodatku to może akurat siądzie Są trzy, jedna obok smoka, druga ze smoczej jamy i trzecia z mauzoleum Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca A racja Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Dobra ostatni Boss jest oficjalnie nie do zabicia pozdrawiam xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Lokacje ładniejsze artystycznie niż w podstawce? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 9 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Lokacje ładniejsze artystycznie niż w podstawce? Według mnie ładniej, ta Vista na początku to jest król. Te główne lokacje również, artystycznie i też logicznie ma wszystko sens, wiele ścieżek jest ukrytych itp. Tylko legacy dungeons różnie, ale no jest w tym DLC więcej rzeczy, niż w całym podstawowym Dark Souls 3, tego nie sposób nie docenić. Cytuj Odnośnik do komentarza
rafanus2 13 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 14 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Lokacje ładniejsze artystycznie niż w podstawce? Mi się średnio podobają, jeżeli chodzi o samą szatę graficzną. Na pewno jest kilka wyróżniających się lokacji, np. Cerrulan Coast czy Abyssal Woods, ale zasadniczo podstawka bardziej mi się podobała. Generalnie, jeżeli chodzi o grafikę to coś mi tu nie gra, myślę, że dodadzą jeszcze jakieś patche, które poprawią jakieś tam detale czy szczegółowość. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Fire knights GS chyba moja ulubiona broń z dlc obecnie, tylko zrobiona na Fire Knights Fire GS Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Tutaj jest w ogóle ogrom sekretów, ukrytych przejść, które często prowadzą do większej lokacji. W pewnym momencie gdy zaczyna się mocno eksplorować to nie wiadomo później gdzie dalej iść, bo otwierają się co raz to nowe możliwości eksploracji i to jest piękne a jak to w grach From soft, zwiedzać warto, ponieważ znajduje się nowe rzeczy, które są tylko w tym konkretnym miejscu. To jest właśnie coś czego brakuje zdecydowanej większości gier, sensu eksploracji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Bayle padl na 9lvl buffa, widocznosc tego co robi boss w tej walce to nieśmieszny żart, ale bloodfiend arm na +25 z blood builden 130 na hicie i unikatowym R2 jednak zrobil robote w przeciwienstwie do tego ancient meteoric ore greatsworda(ten ma bazowy dmg wiekszy, ale no bloodloss na te gabki na dmg wymiata) Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) Dobra ostatni boss dojechany. Bez żadnych cheesów, mimica i innych przekrętów więc od dziś wpisuje sobie to w CV Spoiler Trudny ale te opinie w internecie ze jest zepsuty albo nie fair są przesadzone. Edytowane 25 Czerwca przez UberAdi 1 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Mam wrażenie, że CI z opinii w internecie to grali speedruna 30 minut :D. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Messmerek pierwszy trudny boss dla mnie gdzie trzeba git gud, narazie do napisów dochodzę XD Spoiler A pewnie będzie drugi pasek Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) 5 minut temu, messer88 napisał(a): Messmerek pierwszy trudny boss dla mnie gdzie trzeba git gud, narazie do napisów dochodzę XD Pokaż ukrytą zawartość A pewnie będzie drugi pasek Tam jest dziwna mechanika, przynajmniej w moim przypadku, że jak zejdzie cały pasek to boss i tak żyje xD. Jeszcze jeden raz trzeba walnąć i wtedy git gud :). Edytowane 25 Czerwca przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Standardowo wystarczyło napisać na forum i Spoiler bardzo fajne scenki ma, walka też fajna i ciekaw jestem innymi postaciami jak z nim się walczy. Ale przy Malenii to on nie stał nawet. A przed dlc tak myślałem że on będzie właśnie opcjonalnym bossem z podkręconym poziomem jak M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 1 minutę temu, messer88 napisał(a): Standardowo wystarczyło napisać na forum i Pokaż ukrytą zawartość bardzo fajne scenki ma, walka też fajna i ciekaw jestem innymi postaciami jak z nim się walczy. Ale przy Malenii to on nie stał nawet. A przed dlc tak myślałem że on będzie właśnie opcjonalnym bossem z podkręconym poziomem jak M. Jaki poziom drzewa? Dużo ludzi podchodziło poniżej 5, wtedy trudniej. Ale tak, według mnie ten koleś też pasował bardziej na opcjonalnego superbossa, a nie midbossa DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca No nie stał koło Malenii, dość krótki pasek HP ma, a i scenki Messmera zajebiste, motyw z tym okiem top 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 12. Nie no skubanie po kawałeczku tych bossów albo tym bardziej mobów w dlc bez blessingu to już jakaś sztuka dla sztuki jak dla mnie. @Soban te pałki są dwie jak coś, albo miałem farta że druga z mobka wypadła. A jak robiliście questa Ledy? Zastanawiam się teraz jakbym jej nie pomagał Spoiler co by Hornsent mial do powiedzenia po messmerze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi