MEVEK 3 440 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Szkoda ze nie mozna mieszac mieczy, np. ciezkiego z lekkim. Znaczy.. praktycznie mozna ale mija sie to z celem bo atakowac mozna tylko jednym a tak pod L1 bije oba na raz. Musze znalezc kolejna ciezka katane Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Czyli jednak, no to ja też po dwie biegne w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2 hours ago, UberAdi said: Dobra ostatni boss dojechany. Bez żadnych cheesów, mimica i innych przekrętów więc od dziś wpisuje sobie to w CV Hide contents Trudny ale te opinie w internecie ze jest zepsuty albo nie fair są przesadzone. Powiedziec ze kurwa szanuje to nic nie powiedziec 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 38 minut temu, wet_willy napisał(a): Powiedziec ze kurwa szanuje to nic nie powiedziec Ile już podejść? Jaki lvl buffów w DLC? Cytuj Odnośnik do komentarza
rafanus2 13 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca zajebiste te karate xD Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca https://businessinsider.com.pl/technologie/nowe-technologie/dla-tej-gry-30-i-40-latkowie-zglaszaja-l4-lub-biora-urlopy-shadow-of-the-erdtree/chm4072 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Dwie wielkie katany ogarnięte na max, lecimy dalej 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 1 hour ago, KrYcHu_89 said: Ile już podejść? Jaki lvl buffów w DLC? 19 ale lvl 125 i NG++ albo +++ juz nie pamietam na tej postaci pod Dex mam ponad 20 Broni z Somberow na 10 wiec chyba NG+++ A podejsc z 30 xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Church District, eksploracja TOP. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Ja dopiero przygalopowałem do drugiej mapy O mamusiu jakie to jest piękne i wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Pierwszy boss zaliczony w Belurat, albo łatwy albo to ng+ nie jest takie straszne Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Latają już w necie op buildy pod ostatniego bossa, nie wiem, jakoś nie czułbym satysfakcji po takim sposobie pokonania go, wydaje mi się też, że to jest kwestia czasu, kiedy dostanie nerfa po spłakaniu się graczy jaki to on jest trudny i niesprawiedliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Chuj mu na lep niech go nerfia xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Ale to nie ma sensu przecież, bossowie w dodatkach zawsze byli trudniejsi, przecież o to chodzi xD Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Chodzi o to ze z Bossami w innych dodatkach mogles zrobic cos wiecej niz po wydodgowaniu jego 11 atakow masz opening na crouching r1 bo kazdy inny przycisk cie zabija. Do tego jeszcze w P2 mnie ta jebana AoE aura irytuje na wybiegniecie z ktorej masz doslownie sekunde marginesu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca No nie raczej, jest możliwy każdy atak, ma kilka openerów, gdzie możesz spokojnie zrobić długi przytrzymany atak, nawet poise break łatwo zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) Kolega ma 125 lvl, zakładam, że pod pvp i ng +3 to jednak może być te kilka % różnicy, które brakuje. Ale się konkretnie nie wypowiem co do siły final bossa, dzisiaj posiadówka, ale nie wiem czy już, bo mam jeszcze jeden fragment mapy do obczajenia. 1 godzinę temu, Szermac napisał(a): Nie jest Gdzieś wyczytałem, że ng+ zmienia bardzo mało w DLC, ciekawe, czy ktoś już na PC wyciągnął dokładne liczby hp, damage itp. 51 minut temu, Rotevil napisał(a): Latają już w necie op buildy pod ostatniego bossa, nie wiem, jakoś nie czułbym satysfakcji po takim sposobie pokonania go, wydaje mi się też, że to jest kwestia czasu, kiedy dostanie nerfa po spłakaniu się graczy jaki to on jest trudny i niesprawiedliwy. W podstawce był nerf, to tutaj też będzie. Edytowane 25 Czerwca przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 43 minuty temu, wet_willy napisał(a): Chodzi o to ze z Bossami w innych dodatkach mogles zrobic cos wiecej niz po wydodgowaniu jego 11 atakow masz opening na crouching r1 bo kazdy inny przycisk cie zabija. Do tego jeszcze w P2 mnie ta jebana AoE aura irytuje na wybiegniecie z ktorej masz doslownie sekunde marginesu. Oglądałem final bossa u Tomasza Mraza, aka Kiszczaka, i zaciukał go wielkim młotem który się zbierał z 6 sekund, wiec jakieś okienko jest. Mi po obejrzeniu tego odechciało się tego DLC, tym bardziej że miłością do podstawki nie zionąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca @Rtooj Ale grasz? Przeszedles gre? Robiles to sam? Nie wiec po chuj sie odzwyasz? Jeszcze mi potrzeba tutaj jakiegos Backseat Andy co gowno wie ale popierdoli dla popierdolenia. Kurwa 15 sekund opening widzialem... u kolegi!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Ja ci tu gotowe rozwiązanie pod nos, a ty taki owaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Boze ja te Serowe buildy to w dzien premiery albo sam wymysalem po znalezieniu przedmiotu albo widzialem zanim ty sie dowiedziales ze taka gra jest. Niestety na gram tylko Man Mode lekka zbroja 2 bronie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 8 minut temu, Rtooj napisał(a): Ja ci tu gotowe rozwiązanie pod nos, a ty taki owaki. No właśnie on nie pytał o gotowe rozwiązania, a ty wyskakujesz z Kiszakiem rushującym na pałę każdego bossa bez uczenia się jego ciosów, nie ma co się dziwić, że robił ostatniego koło 15h xD Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Zauwazylem ze butelki szkarlatnych lez dosc czesto same mi sie uzupelniaja po ubiciu kilku mobkow. Nie wiem od czego to zalezy ale talizmana takiego nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 11 minut temu, Rotevil napisał(a): No właśnie on nie pytał o gotowe rozwiązania, a ty wyskakujesz z Kiszakiem rushującym na pałę każdego bossa bez uczenia się jego ciosów, nie ma co się dziwić, że robił ostatniego koło 15h xD Kiszak zrobił w dlc tylko bossów, żeby potem zrobić na szybko recenzję dodatku xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi