Agent_Man 155 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 5 minut temu, MEVEK napisał(a): Zauwazylem ze butelki szkarlatnych lez dosc czesto same mi sie uzupelniaja po ubiciu kilku mobkow. Nie wiem od czego to zalezy ale talizmana takiego nie posiadam. Ten system już był w podstawowej grze, uzupełnienie jest przypisane do niektórych grup wrogów. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 8 minut temu, Agent_Man napisał(a): Ten system już był w podstawowej grze, uzupełnienie jest przypisane do niektórych grup wrogów. W DLC rzeczywiście jakby więcej tego się odnawia. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Po prostu w Open Worldzie ci sie odnawiaja za zabijanie i jest to zablokowane w kazdego rodzaju Dungeonie czy Gaol Krypcie itd Ale mogles zapytac @MEVEK o to Rtooja on na pewno by ci powiedzial bo widzial jak to dziala przez okno u kolegi jak mu stary do wanny wchodzil. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 625 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Ale ja nie ogarniam tej miejscówki Ruin Rauh, jak się podostawać tam wyżej, albo na ten most, gdzie jest jakiś budynek na oddzielnej skale itp xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Agent_Man 155 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): W DLC rzeczywiście jakby więcej tego się odnawia. Mniejszy teren niż w podstawce, widocznie "grupy wsparcia" są bliżej siebie. Ot cały sekret. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2 minuty temu, wet_willy napisał(a): Po prostu w Open Worldzie ci sie odnawiaja za zabijanie i jest to zablokowane w kazdego rodzaju Dungeonie czy Gaol Krypcie itd Ale mogles zapytac @MEVEK o to Rtooja on na pewno by ci powiedzial bo widzial jak to dziala przez okno u kolegi jak mu stary do wanny wchodzil. To chyba za całe paczki mobów, jak te duszki i tak tylko w open world. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) 5 minut temu, wet_willy napisał(a): Po prostu w Open Worldzie ci sie odnawiaja za zabijanie i jest to zablokowane w kazdego rodzaju Dungeonie czy Gaol Krypcie itd Ale mogles zapytac @MEVEK o to Rtooja on na pewno by ci powiedzial bo widzial jak to dziala przez okno u kolegi jak mu stary do wanny wchodzil. No gdyby zapytał to bym mu odpowiedział jak kolega że to było w podstawce już, bo przeszedłem grę miesiąc po premierze. A stary nie wchodził do wanny tylko pod prysznic. Edytowane 25 Czerwca przez Rtooj Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 625 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Mam dość Miyazaki śmieciu za te sekretne przejścia i zgadywanie jak, gdzie się dostać, aby poeksplorować se wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 16 minut temu, Szermac napisał(a): Mam dość Miyazaki śmieciu za te sekretne przejścia i zgadywanie jak, gdzie się dostać, aby poeksplorować se wszystko. Ja podstawke teraz drugi raz przechodzilem, bo chcialem druga sztuke jednej broni zdobyc, to juz polecialem z opisem, bo nie chcialo mi sie znowu 100h krecic jak gowno w przereblu a przez 2 lata zapomnialem prawie wszystko xd ale w dodatku sobie tego nie zrobie, poki nie przejde, potem sie sprawdzi co ominalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
badzejo 338 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca I ostatni boss rozwalony Zrobiony jak ostatnia pizda, solo kurła z moim greatswordem madafaką Leszczyk w uj, zeszło mi jak dobrze policzyłem 47 prób, ma się tego skilla No Miyazaki odjebal dobry numer, proponuje wydać kolejne dlc i w ostatniej walce dać takiego bossa jak tutaj ale żeby miał pomagierów, malenie i może Mohga żeby był wyrównany poziom xD Spoiler https://ibb.co/zJvdGht 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Jakie ash of war zarzuciles na mieczyk bom ciekawski ? Cytuj Odnośnik do komentarza
badzejo 338 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 7 godzin temu, MEVEK napisał(a): Jakie ash of war zarzuciles na mieczyk bom ciekawski ? Lion's Claw Od początku podstawki mam builda ala Guts z Berserka i tak też przeleciałem przez dlc Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 625 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring/news/elden-ring-calibration-update-1122?utm_source=SM_Official&utm_medium=official_post&utm_campaign=ER_CalibrationUpdate_1122 Patchyk, Blessingsy dostały dopałke Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 23 minuty temu, Szermac napisał(a): https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring/news/elden-ring-calibration-update-1122?utm_source=SM_Official&utm_medium=official_post&utm_campaign=ER_CalibrationUpdate_1122 Patchyk, Blessingsy dostały dopałke Płacz noobów działa, jeszcze troche i poleci nerf na ostatniego bossa Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 625 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Za pewne tak Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca a to jako hotfix co trzeba być online? To ja na xboxie prawilnie bez będę grał bo nie mam gamepassa xd Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 5 minut temu, Shen napisał(a): Płacz noobów działa, jeszcze troche i poleci nerf na ostatniego bossa szybko poszło z tym nerfem Ja na final bossie, jest grubo, ale dopiero zrobiłem jedno podejście ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 30 minut temu, Szermac napisał(a): https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring/news/elden-ring-calibration-update-1122?utm_source=SM_Official&utm_medium=official_post&utm_campaign=ER_CalibrationUpdate_1122 Patchyk, Blessingsy dostały dopałke Szybko poszło, cieszę się, że zdążyłem przejść dlc w surowym stanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Oho teraz do listy jak prawidlowo grac w soulsy dojdzie jeszcze downgrade gry do odpowiedniej wersji 1 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
badzejo 338 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2 minuty temu, Rotevil napisał(a): Szybko poszło, cieszę się, że zdążyłem przejść dlc w surowym stanie ja tam już wpisałem w cv przejście wersji no patch Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Czy ten patch już wpadł? --------- Qrwa już wszedł duży boost do statów na +17 buffa mam. Jakieś 10% więcej damage. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Poleciałem znowu do podstawki, jakoś dziwnie się chyba bossowie skalują na tym ng+, Morgott w stolicy rozjebany jak szmata, Borealis mnie rozjechal za pierwszym podejsciem, musialem na spokojnie do niego podejsc, a maja podobne staty przy pierwszym przejsciu. Cytuj Odnośnik do komentarza
rafanus2 13 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Ja się już nie mogę doczekać, aż odpalę ng+ i będę łoił bossów z podstawki nowym broniami z dlc. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Ja nie widziałem różnicy na +, połowa gry to wszystko na pare strzałów a później się grało jak na normalnym NG. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Dziwny balans na początku, z niektórymi "małymi" bossami się męczę, a lew padł za pierwszym razem no ale to pewnie tak specjalnie zrobili, żeby nie utknąć na początku "fabuły". Polecicie jakieś itemy na buff obrony? Ktoś tu wcześniej wspominał, że są jakieś nowe dobre consumablesy, w podstawce w sumie mało się bawiłem w używanie takich, a teraz by się przydało dopakować na niektórych skurwensynów Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi