wet_willy 2 162 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Aaaa wlasnie ja tez chce quest skonczyc i jak mu normalnie biore okolo 3/4 hp to znaczy ze bez tych 2 gowno wartych gamoni zabil bym go juz z 3 dni temu? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 625 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2 godziny temu, SebaSan1981 napisał(a): Jak myślicie, po sukcesie tego dlc dadzą nam kolejne? Oby nie, oby dali nową liniową giere a'la Bb, DS3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Ja się z nim tłukę teraz na ng7 i powiem ze to buffy to chyba gówno dają, spędzę na tej walce pewnie z tydzień. Faktycznie najtrudniejszy boss w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
rafanus2 13 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca (edytowane) 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): Z nimi to będziesz długo bił, bo boss ma pewnie 250% hp, a oni nic nie robią xD. Ja olałem ten quest, może kiedyś :). ZAJEBANY KURWA GRUBAS W KOŃCU NAUUUUUUUUUUUUUURA Ale ten boss jest popierdolony, a Ansbach i ten drugi useless jeszcze bardziej. Ogólnie to mi sie w ogóle walka nie podobała, w porównaniu do takiego Gaela z ds3 to dupa blada. 2 godziny temu, wet_willy napisał(a): Aaaa wlasnie ja tez chce quest skonczyc i jak mu normalnie biore okolo 3/4 hp to znaczy ze bez tych 2 gowno wartych gamoni zabil bym go juz z 3 dni temu? XD ja go po chyba 35 próbach utłukłem razem z tymi patałachami, ale jaka kosa elegancka za to Spoiler Edytowane 26 Czerwca przez rafanus2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca eksdee bez tych ulomow za pierwszym razem go zabilem ale co prawda z mimiciem p1 to doslownie trwalo 30 sekund... kurwa xD Rollback Save poszedl bo nie bede sie z nimi meczyl na NG++++ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Kto sie spodziewał ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Niepopularna opinia ale nigdy nie kupiłem Elden Ringa przez jego art-style nie podoba mi się jak przeciwnicy wiją się w powietrzu jak ciecz sterowana telekinezą, zmieniają sobie nagle kierunek lotu i kręcą się jak Beyblade. Mam małą nadzieję, że from wróci trochę do takich normalnych naziemnych pojedynków bez tego baletowania i wicia się jak wąż rzeczny no i do bardziej zamkniętej struktury. To nie jest wielki problem bo wszystkie inne gry tego studia można rozgrywać ponownie i się dobrze bawić cały czas omijając eldena choć tego kiedyś kupię jak będzie tańszy bo wolę tanio nie lubię drogo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Brak open worlda jestem ZA. To drugie nie ma opcji, od 3 to się mocniej rozwija i przecież nie zrobią teraz drewno bossów jak w 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Też bym wolał powrót do bardziej skondensowanej rozgrywki. No, ale Elden top mimo to. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca hahahaha, ale cheese Spoiler Final boss, więc kto nie grał nie oglądać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Cheese bo ktoś używa skilli, czarów i buffow dostępnych normalnie w grze? To jest meta eldena, a nie cheese. Tak jak spamowanie L2 magicznym orężem. Chyba, że prawidłowa gra to tylko rolki na golasa solo to wtedy tak. 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
rafanus2 13 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Pokonałem właśnie ostatniego bossa z dlc tego Spoiler słonecznika I okazało się, że wypada z niego item, który pomaga w walce z Spoiler radahnem Którego zabiłem wczoraj po trzydziestu próbach xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Ubiłem Mohga i doczłapałem z 80lvl do pierwszego bossa... Wrażenia z pierwszych godzin jak najbardziej pozytywne. Piękna kraina - nie oglądałem żadnych materiałów z zapowiedzi, muzyczka zjawiskowa. Fajnie odkrywać na nowo Eldena, znając już mechaniki po podstawce. Znów czytam sobie opisy przedmiotów, eksploruje każdy zakątek - fromsoftware'owe doznanie w pełni Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2 hours ago, Krzysztof93 said: Niepopularna opinia ale nigdy nie kupiłem Elden Ringa przez jego art-style nie podoba mi się jak przeciwnicy wiją się w powietrzu jak ciecz sterowana telekinezą, zmieniają sobie nagle kierunek lotu i kręcą się jak Beyblade. Mam małą nadzieję, że from wróci trochę do takich normalnych naziemnych pojedynków bez tego baletowania i wicia się jak wąż rzeczny no i do bardziej zamkniętej struktury. To nie jest wielki problem bo wszystkie inne gry tego studia można rozgrywać ponownie i się dobrze bawić cały czas omijając eldena choć tego kiedyś kupię jak będzie tańszy bo wolę tanio nie lubię drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca W dniu 25.06.2024 o 21:35, wet_willy napisał(a): tylko Man Mode lekka zbroja 2 bronie Godzinę temu, devilbot napisał(a): Cheese bo ktoś używa skilli, czarów i buffow dostępnych normalnie w grze? To jest meta eldena, a nie cheese. Tak jak spamowanie L2 magicznym orężem. Chyba, że prawidłowa gra to tylko rolki na golasa solo to wtedy tak. Tak się gra, czego nie rozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 1.12.2 to są te ostatnie kalibracje z buffami? Wczoraj nie grałem a teraz coś mi się wydaje damage większy robię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 1 minutę temu, messer88 napisał(a): 1.12.2 to są te ostatnie kalibracje z buffami? Wczoraj nie grałem a teraz coś mi się wydaje damage większy robię. tak Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Ehhh gejus jak szmata padł od razu, chyba z 30% więcej damage hity robią ostatnio go skubałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca @wet_willy spokojnie to nie był atak w gierkę, którą lubisz. Elden Ring jest bezpieczny, możesz nadal lubić tę grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2 minuty temu, messer88 napisał(a): Ehhh gejus jak szmata padł od razu, chyba z 30% więcej damage hity robią ostatnio go skubałem. boost spory, szczegolnie na poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca U mnie 14 czyli 20% dlatego tak łatwo. dobrze że messmer bez pacza, rodzice będą dumni Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Godzinę temu, rafanus2 napisał(a): Pokonałem właśnie ostatniego bossa z dlc tego Pokaż ukrytą zawartość słonecznika I okazało się, że wypada z niego item, który pomaga w walce z Pokaż ukrytą zawartość radahnem Którego zabiłem wczoraj po trzydziestu próbach xd Nawet nie użyłem tego itemu na final bossie, co on dawał dokładnie, chodzi o ten Spoiler moment jak cię łapią w objęcia i 2x to umierasz? ? Co do tego bossa twojego "ostatniego" fajny boss, epicki, 3 fazy, ale szkoda, że miał tak mało HP, biłem go jakoś na lvl 14 blessingu i padł na pierwszym bez mimica. Jeden z najprostszych w DLC i bardzo wrażliwy na ogień. 24 minuty temu, messer88 napisał(a): U mnie 14 czyli 20% dlatego tak łatwo. dobrze że messmer bez pacza, rodzice będą dumni 14 to jak 18 pre patch zarówno defense jak i attack dostał boosta około 15% Cytuj Odnośnik do komentarza
rafanus2 13 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Nawet nie użyłem tego itemu na final bossie, co on dawał dokładnie, chodzi o ten Ukryj zawartość moment jak cię łapią w objęcia i 2x to umierasz? ? Co do tego bossa twojego "ostatniego" fajny boss, epicki, 3 fazy, ale szkoda, że miał tak mało HP, biłem go jakoś na lvl 14 blessingu i padł na pierwszym bez mimica. Jeden z najprostszych w DLC i bardzo wrażliwy na ogień. 14 to jak 18 pre patch zarówno defense jak i attack dostał boosta około 15% Tak, itemek pozwala uwolnić się z pierwszej "klątwy". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 1 minutę temu, rafanus2 napisał(a): Tak, itemek pozwala uwolnić się z pierwszej "klątwy". To trzeba było użyć w trakcie walki, czy auto? A idź w chooj, już i tak po ptakach, ale parę razy mnie złapał 2x i wipe Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Kurde myslalem, ze mam wiecej czasu przed paczem z buffami Zostal mi chyba tylko final boss(wszystkie inne bossy z dlc wyczyszczone), bo wczoraj przed spaniem zrobilem bitwe npc Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi