MEVEK 3 440 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Z rańca juz troszkę pograłem. Pogalopowałam sobie na koniec mapy, gdzie praktycznie nic nie rośnie, ale wiadomo sprawdzić trzeba bo może jednak sie mylę. Jak ze inaczej, ku mojemu zdziwieniu wyrwa w ziemi a w niej wielka lokacja ze mała bania to sie ucieszyłem a na samym dole skur.wiel żywcem wyjęty z przerażającego BB. Pięknie sa te lokacje Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 13 godzin temu, Szermac napisał(a): Od patcha puszczonego dzień przed DLC Wczoraj go zrobiłem na koniu w całości, mam wrażenie, że od początku tak miało być, gracze zresztą od dawna pytali, czemu nie dali Torrenta, skoro pole bitwy jest tak ogromne, z Torrentem walka jest dużo przyjemniejsza i te teleportacje już tak nie wkurzają. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Proszę, pomocy Ktos podpowie mi jak rozwiązać puzzle przy ognisku wejścia dzielnicy kościelnej? Chodzi o ta zalaną wschodnią cześć Donzon Cienia Cos tam jest ale nie umiem sie dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 8 minut temu, MEVEK napisał(a): Proszę, pomocy Ktos podpowie mi jak rozwiązać puzzle przy ognisku wejścia dzielnicy kościelnej? Chodzi o ta zalaną wschodnią cześć Donzon Cienia Cos tam jest ale nie umiem sie dostać. To? Trzeba skakać po budynkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca ta i na koncu jest dzwignia do spuszczenia wody, nie da sie przeoczyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Putrescent Knight kurwa jebana topka najgorszych bossów w soulsach Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca a jednak przeoczyłem to szedłem ta zielona ścieżka i tam cos jest właśnie, ale zaraz sie o tym przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca @KrYcHu_89 Dzięki. W podstawce było coś takiego? Wogóle nie pamiętam o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 19 minut temu, Shen napisał(a): Putrescent Knight kurwa jebana topka najgorszych bossów w soulsach Wrocilem na lewa strone mapy, traiflem na hipopotama, rozjebany za pierwszym razem, wolny i nudny, combo bleed + rot nadal zajebiste, o ile boss nie ma immunity. Na tego Putrescent Knight nie mam cierpliwosci, moze z wyzszym buffem wroce Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2 godziny temu, Shen napisał(a): Na tego Putrescent Knight nie mam cierpliwosci, moze z wyzszym buffem wroce To ten o ktorym wspominalem wyzej. Na 11 levelu buffa odszedl w zapomnienie. Ogolny moj level postaci to 200 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 1 minutę temu, MEVEK napisał(a): To ten o ktorym wspominalem wyzej. Na 11 levelu buffa odszedl w zapomnienie. Ogolny moj level postaci to 200 ja mam 8lvl buffa i chyba jakos 160 postaci Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca (edytowane) Dzisiaj wróciłem do starego builda z Moonlight Greatswordem i dodatkowo tarczą Fingerprint Shield na full tanka i ojejej, ale to ścina wrogów, Messer żył tylko sekundy xD. Nie no to skalowanie w DLC to nie działa, na 20 lvl blessingu, prócz finałowego bossa to jesteśmy bogami po tym patchu (ng+). Droga do tego była jak zwykle ciężka, ale te nerfy według mnie przesadzone, nie było takiej potrzeby. 4 godziny temu, Lochu napisał(a): @KrYcHu_89 Dzięki. W podstawce było coś takiego? Wogóle nie pamiętam o tym. Było, ale mogłeś nie zauważyć, działa tylko poza lokacjami fabularnymi tzn. dungeonami. Edytowane 29 Czerwca przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Przeciez po patchu na 20 lvl blessinga robisz 5% wiecej damage I dostajesz 1.36% mniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 9 godzin temu, Shen napisał(a): Putrescent Knight kurwa jebana topka najgorszych bossów w soulsach Zajebany, ale dawno się tak nie nawkurwiałem, przetestowałem kilka buildów i w końcu padł od sacred relic sworda, skill mu ładny dmg wbijał Cytuj Odnośnik do komentarza
panborysek 54 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Cześć forum, pytanie takie mam. Czy jak skończę DLC i będę chciał zagrać na NG+ to zmuszony jestem do ogrania podstawki z Radahnem i Mohgiem aby wejść znów na NG+ do DLC ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Teraz, panborysek napisał(a): Cześć forum, pytanie takie mam. Czy jak skończę DLC i będę chciał zagrać na NG+ to zmuszony jestem do ogrania podstawki z Radahnem i Mohgiem aby wejść znów na NG+ do DLC ? Dokladnie tak, ale mozna to dosc szybko pyknac robiac questy u Varre i Ranni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Przez Euro gralem tylko kilka/nascie godzin. stary dobry eldenik, ale jednak wole klasyczne "liniowe" soulsy. staram sie dokladnie czyscic mape, wszedzie zagladac, a potem zerkam na mape fextralife i mam tak silne FOMO, ze ominalem polowe gry, ze szok Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Palownik rozjebany, fajny boss, ale za łatwy. Strasznie wrazliwy na bleed, zarzuciłem do potki buffa co neguje przez chwile obrazenia i drugi co daje, ze fp nie schodzi. Spam rivers of blood i nie miał już połowy hp, a druga faza duzo latwiejsza do unikania niz pierwsza. Putrescent Knight nadal top1 najtrudniejszych bossow z dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Messmer jest logiczny w swoich attack paternach przez co idzie go się nauczyć, bo konczy comba po konkretnych ruchach w przeciwienstwie do takie relanny ktora jak myslisz, ze to koniec to wyciaga jeszcze ze 2 hity z czapy, a czasem konczy wczesniej co tez wybija z rytmu. Putrescent bardziej wkurwiajacy niz trudny, bo lubi spierdalac i malo okien na bicie go. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 8 minut temu, Soban napisał(a): Putrescent bardziej wkurwiajacy niz trudny, bo lubi spierdalac i malo okien na bicie go. No najbezpieczniej go bić jak jest na koniu, najlepszy moment jak na niego wsiada. Wkurwiało mnie, że jak zsiadał, to koń czasem atakował 2 razy a czasem 3, wybijalo to z rytmu. Starałem się trzymać ściany areny, to wtedy mi ładnie aoe z sacred sworda wchodziło, ale i tak sporo nerwow mnie kosztował. Widze, że z moim levelem miałem na palowniku dużo latwiej po patchu 25% to już kolosalny buff Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 17 minut temu, Shen napisał(a): No najbezpieczniej go bić jak jest na koniu, najlepszy moment jak na niego wsiada. Wkurwiało mnie, że jak zsiadał, to koń czasem atakował 2 razy a czasem 3, wybijalo to z rytmu. Starałem się trzymać ściany areny, to wtedy mi ładnie aoe z sacred sworda wchodziło, ale i tak sporo nerwow mnie kosztował. Widze, że z moim levelem miałem na palowniku dużo latwiej po patchu 25% to już kolosalny buff Istotnie, ktoś mi mówił, że tylko 5%, ale to tylko na 20 lvl blessingu, wszystko inne to 10-30% i dodaj do tego też buffy do defensywy, no po patchu jest inaczej i łatwiej. Tak czy inaczej ten rycerz bardzo fajny boss, naprawdę się przylozyli do tych side bossów większych, bo to nie jedyny przypadek. Lecę na hype z rozpędu po platynę. Nie chce mi się czytać poradnika, czy quest Ranni można spiepszyć jakoś koncertowo? Byłem u niej, teraz idę do Radahna na NG++, robiłem jej quest na NG, bo mam sworda, ale endinga nie zrobiłem i nic już nie pamiętam xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca https://youtube.com/clip/UgkxjRnnUneNJmyQQwk-Bv1mlssKI_9Aqm92?si=PE76GXhwxwACoac7X kurde D .Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 1 minutę temu, Schranz1985 napisał(a): https://youtube.com/clip/UgkxjRnnUneNJmyQQwk-Bv1mlssKI_9Aqm92?si=PE76GXhwxwACoac7 X kurde D . Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Nawet śmieszne, ale w spoiler Panie, bo to final boss. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca To jak to jest z tymi otwartymi terenami do przemierzania w dlc. Pusto czy czeka niespodzianka w każdym rogu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Mam wrazenie, ze bardziej ubogo niz w podstawce, ale sciany jeszcze bede lizał potem, teraz staram sie cała mape odkryc Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi