Kolos28 282 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca Najlpeszy sposób to pomnażanie największych run poprzez przekazywanie drugiemu graczowi. Wystarczy wyłączyć auto synchronizacje na ps5.Oddaje się znajomemu runy, wyłącza się grę , pobiera save z chmury, znajomy oddaje runy, my zapisujemy podwojone runy na save w chmurze i tak w koło.Na allegro są nawet tacy co handlują runami, popiołami wojny, amuletami, bronimi ulepszonymi na maksa. 3 Cytuj
MEVEK 3 462 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca Podobnie jak @KrYcHu_89 jestem na 230lvl i to mi starczy. Wiekszosc mieczy pasuje do moich statystyk wiec moge kosic i eksplorowac dalej. Zostal mi smok,messer i glowny boss do pojechania. Spokojnie sobie do nich spaceruje. W chwili obecnej mam 13 lvl buffa + mimic, jak mnie za mocno Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca Mi juz po 150 odechciało sie farmy, przyrost statów i tak już mały jest. Cytuj
messer88 6 457 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca 12 minut temu, MEVEK napisał(a): messer 1 1 Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca Potrafi przytłoczyć dodatek. Idę w jedno miejsce, a laduje w 3 Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca Mi hype opadł, dużo biegania po pustych lokacjach gdzie nic nie ma, mało bossów co faktycznie zapada w pamiec. No nie jest to zły dodatek, zawartosci duzo, przejde sobie jeszcze raz podstawke jakims nowym sprzetem, jednak moje goty to nie bedzie. Cytuj
panborysek 54 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca 13 godzin temu, MEVEK napisał(a): Mowa o tym spadajacym ptaszku w przepasc za 30 000 ? Tak, ta miejscówka jest niedaleko gdzie jest Mohg,w posiadłości Mohgwynów. Punkt łaski nazywa się "Kręta droga do pałacu". Tam się farmi szybko, ptaka nie trzeba ubijać łukiem. Jeszcze można założyć talizman zwiększający runy "Złoty Skarabeusz" i leci z nich 35 000 tysięcy run w 20 sekund tym mieczem ze świętym atakiem obszarowym. Jak dobrze pamiętam - Miecz świętego reliktu wypada pod koniec podstawki chyba za Eldeńską Bestię lub troszkę wcześniej. załączyłem foto 1 Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca Mówię Wam, ze znajomym możecie w godzinę mieć 713lvl postaci. Wystarczy przekazywanie tych największych run. Tylko pamiętajcie by wyłączyć auto synchronizacje save do chmury na ps5. 1 3 Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca Gdyby ktoś miał jeszcze problemy z ostatnim bossem, to tu pare przydatnych rzeczy. 1 Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca Ten messer to jakus psychopata. Później do niego wrócę. Ogólnie zbieram te ulepszenie i ulepszam się a nadal ciężko czasem. Cytuj
KrYcHu_89 2 282 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca 9 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Ten messer to jakus psychopata. Później do niego wrócę. Ogólnie zbieram te ulepszenie i ulepszam się a nadal ciężko czasem. Który miałeś jak go podchodziłeś? Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca Chyba niezbyt oki, że do dlc na ng+ wszedłem? Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Który miałeś jak go podchodziłeś? Co który? Cytuj
KrYcHu_89 2 282 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca 7 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Chyba niezbyt oki, że do dlc na ng+ wszedłem? Co który? Który level ulepszenia Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca 19 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Chyba niezbyt oki, że do dlc na ng+ wszedłem? Bez roznicy jesli to pierwsze ng+ Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca 13 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Który level ulepszenia Cytuj
KrYcHu_89 2 282 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a): To jeszcze dużo do odkrycia, spokojnie można zostawić bossa na później. Cytuj
panborysek 54 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca (edytowane) Ja miałem przy Messmerze Palowniku poziom ostrodrzewa 5/20 , za wcześniej poszedłem omijając odłamki i nie czyszcząc innych lokacji. Było bardzo ciężko samemu mu zadawać ciosy i po godzinie nieudanych prób wziąłem Mimic teara, zrobiłem respawna na magię i luzik poszło. Myślę że na niego to tak poziom 12/20 by się przydał żeby walczyć w miarę równo. Ty widzę masz negację obrażeń na poziomie po niżej 40 000, więc też za mało, tutaj powinno być powyżej 50 000 negacji obrażeń a to podniesiesz właśnie odłamkami ostrodrzewa oraz trochę levelowaniem postaci. Oczywiście można go pokonać samemu na tym poziomie ale to wiąże się z większą ilością prób i nerwów Moje statystyki zaraz po pokonaniu Radahna były takie. Na Ng+ pierwsi bossowie Margit i Godrick padają po 6 strzałach, żadnego problemu. Edytowane 4 lipca przez panborysek Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): To jeszcze dużo do odkrycia, spokojnie można zostawić bossa na później. Już padł. Jedziem dalej. Cytuj
KrYcHu_89 2 282 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca 17 minut temu, wet_willy napisał(a): Co to jest ostrodrzew? XD To fanowskie tłumaczenie Polish Souls Project daje radę, ogrywałem tak teraz i czułem się jakbym grał zupełnie od nowa ^^. 48 minut temu, Shen napisał(a): Prawie jak Geralt na eliksirach. Cytuj
rafanus2 13 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca A ja mam trochę dosyć Eldena i odpaliłem sobie od nowa DS3 i kuuurde ale to dalej robi wrażenie. Według mnie to chyba najbardziej kompletne, najlepsze soulsy. 1 Cytuj
messer88 6 457 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca Ta golden braid + LDF daje 88% resista na Holy, problem dalej zostaje dla mnie taki że nie widzę i tak co się dzieje Xd Ale dochodzę powoli systematycznie do napisów więc kiedyś tam na spokojnie się uda. Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca Za ten numer tutaj. Niech się pierdoli cwel jebany producent w dupe. Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca Jak się dostać w wschodnie części? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi