Rtooj 1 613 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 3 minuty temu, Square napisał: Tak oglądam gameplay i raczej nie. Poza tym Horizon będzie grane wtedy. Może zrobią cross-game'owy koszyk na te wszystkie roślinki i grzyby w tych grach od Sony, transfer 57 cisów i 85 stokrotek na start do Elden Ring i Horizona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 3 minuty temu, messer88 napisał: Zawsze tam na próbę możesz odpalić BB, chyba jest w ps plus collection czy jak to się nazywa. Taa mam z Plusa, plus na płytce w folii Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 To na co czekasz? W temacie. Mam nadzieję że tego nie spierdolo. Mam nadzieję że open world nie spowoduje że gra się rozwodni i będzie tylko trudnym assasinem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 22 minuty temu, standby napisał: JA uwielbiam tą serie i mi się w ogole nie przejadła, tym bardziej że za każdym razem, te wykreowane światy były epickie a gameplay cholernie wciągający. Co byś chciał nowego? Całkiem nowe IP bym chciał od nich. Niekoniecznie w tak ciężkich klimatach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 6 minut temu, mozi napisał: To na co czekasz? W temacie. Mam nadzieję że tego nie spierdolo. Mam nadzieję że open world nie spowoduje że gra się rozwodni i będzie tylko trudnym assasinem. Gra na pewno nie będzie Assassinem, bo nie będzie zaminowana fetch questami. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 452 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Square odpalaj, jak Cię wciągnie to nabijesz tyle godzin że zostaniesz nowym liderem kursed klanu To chyba nie chodzi o questy tylko o sam fakt że będą duże lokacje i przemieszczanie się może być nużące. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał: Gra na pewno nie będzie Assassinem, bo nie będzie zaminowana fetch questami. A skąd takie info? Staram się dawkować info o grze zeby był suprajsik ale nie widziałem informacji że nie będzie zapychaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Ale to nie musi czynić gry Assassinem. W Zeldzie czy Shadow Of Collosus też macie duże obszary a podobno gierki dobre i z duszą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 4 minuty temu, messer88 napisał: To chyba nie chodzi o questy tylko o sam fakt że będą duże lokacje i przemieszczanie się może być nużące. Nikt z do tej pory grających nie narzekał na nudę. Właściwie na każdym kroku jest coś ciekawego do odkrycia, jakiś boss, jaskinia, lochy, npce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 42 minuty temu, Square napisał: Trza było usunąć, a nie się chełpisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Ano tak, zapomniałem. A chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 3 minuty temu, Square napisał: Ano tak, zapomniałem. A chcesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 A moze by dac komus kto nic nie ma co? Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Dorzucam jeszcze Skill Up. Akurat od nich chyba jeszcze nikt nie wrzucał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 697 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 (edytowane) Ja tak teraz trochę żałuje, że wykorzystałem kod na bete, mogłem komuś oddać xDD Do Bloodborne podchodziłem totalnie na ślepo tylko po story trailerze no i gra życia. Boję się, że na premiere Eldena nie będzie tego pierdolnięcia, którego bym chciał doświadczyć tylko 'wszystkie' rzeczy obadam w sobote i potem czekanie na dokonczenie całości hmmmmmmmmmmmmm Edytowane 10 listopada 2021 przez cotek Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 przecież ten test ma trwać 2-3h z czego pewnie przez połowe czasu będą problemy z serwerami to co tam obadasz xd? ja sobie odpale by sprawdzić feeling + skakanie i jak gra wygląda na series x i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 697 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 No nie wiem, jakieś mam takie wrażenie, że lepiej porobi mnie o północy na premiere jak nie zagram w bete, ajdunoł Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Czekam na materiał od Heda, bo raczej on dostanie grę do testów. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Jedyny słuszny materiał. 3 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Mam wrażenie, że Sekiro, to był wypadek w pracy. Po przejrzeniu części urywek z gameplaya, to jakby nazwali to Dark Souls 4 to raczej by nikt się nie obraził. Wiadomo, że gra zamiecie, ale efektu wow nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Chyba najlepszy materiał do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 624 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Poogladalem troche tych filmikow i jednak mamy kolejne soulsy. Martwi brak innowacji gameplayowych, powolne poruszanie postaci myslalem ze juz nie ma do tego powrotu a jednak. No i ten swiat, jakis taki pusty i nijaki, niespecjalnie zacheca do eksplorowania to co widac na tych materialach. Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 172 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Nasuwa się najtrudniejsze pytanie. Na co wydać trzy i pół bomby w lutym? Na Horizona czy Elden Ring? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 To dziwne, bo wszystkie materiały jakie widziałem, szczególnie ten powyżej, mówią o bogatym i zróżnicowanym open worldzie, gdzie eksploracja rzeczywiście jest nagradzana. A mówimy tutaj dodatkowo o małym fragmencie pełnej gry. Z drugiej strony to też nie Ubi gierka, w której co dwa kroki napotyka się patrol albo posterunek. I nie oszukujmy się, od początku można się było spodziewać, że to kolejny Souls. Dla mnie jednak już sama nowość w postaci otwartego świata oraz jazdy i walki konnej niemało zmienia. Ogólnie mamy do czynienia z kulminacją kilkunastu lat pracy From nad soulsową formułą i mariażem wielu napotkanych wcześniej rozwiązań. Siłą rzeczy nie wszystkim się to spodoba, ale z drugiej strony nie wiem czego można było tak dokładnie oczekiwać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Godzinę temu, Metoda napisał: Mam wrażenie, że Sekiro, to był wypadek w pracy. Po przejrzeniu części urywek z gameplaya, to jakby nazwali to Dark Souls 4 to raczej by nikt się nie obraził. Wiadomo, że gra zamiecie, ale efektu wow nie ma. Czemu Sekiro? Prędzej Dark Souls 2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi