Metoda 1 325 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 7 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: Czemu Sekiro? Prędzej Dark Souls 2. Chodziło mi o to, że w Sekiro był powiew czegoś nowego, chociażby w samej mechanice walki (postura, blokowanie, dobijanie). Tutaj mam wrażenie, że to mod do DS3. Oczywiście kupię na premierę, ale np. Bloodborne zrobiło na mnie o wiele lepsze wrażenie swego czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 no przydałby się trochę inny klimat, skoro nazywa się to inaczej niż DS, ale nic sie nie stao Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 452 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 2 godziny temu, Metoda napisał: chociażby w samej mechanice walki Tak ja chętnie bym widział to już na stałe w ich grach chociaż rozumiem że tutaj będzie broni dużo i to różnych, toporki, UGSy i nie miało by to sensu. Obejrzałem sobie trochę więcej wczoraj i się jaram, nie mogę się doczekać aż zacznę zwiedzać ten świat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 697 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Ktoś tu dzisiaj na Home Officie będzie ciężko pracował o 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Rozumiem ze pobierac bedzie mozna dopiero o 12:00??? Nie widze nigdzie opcji pobrania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 697 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Po wpisaniu kodu, od razu można było pyknąć Pobierz Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 (edytowane) To kurwa ladnie. Wpisalem kod i huj wyszedlem. Myslalem ze potem mozna bedzie pobrac. Edit Uf. Znalazlem w bibliotece Edytowane 12 listopada 2021 przez sajmon34 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 697 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Też bym tak myślał Poobczajaj gdzieś w bibliotece, albo w jakiejś historii zakupów może czy coś :hmm: Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 No to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 On 11/10/2021 at 8:18 PM, XM. said: Jedyny słuszny materiał. Jedyny sluszny material to raczej ten od ananasa Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Gra jest brzydsza niż sekiro i no ogólnie jest brzydka. Oprawa to nie wiem, czy by się do czołówki roku 2015 dostała. A poza tym to soulsy - tylko tyle i aż tyle. Pograłem chwilę i jak dla mnie to po prostu dark souls z open worldem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Planują kolejne testy i zapisy ? bo się spóźniłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 697 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Tyle tego jest, że odpuściłem po 30 minutach, trzeba usiąść na spokojnie jutro na te 3 godzinki. Ale jaram się jak pochodnia Fajnie wygląda, fajnie brzmi, fajnie się rusza. Moc jest z nami Cytuj Odnośnik do komentarza
bobby 23 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Beta PS5: HTG8-84ND-C2F9 PNND-DRNM-LMJ7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gemcia99 0 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 dzięki na pierwszy sie załapałem Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 (edytowane) Graficznie poziom ds3 z tym ze w 60fps. Po wyjsciu na otwarty teren rzuciłem sie od razu na tego Straznika na koniu bo pierwszego go zobaczylem. Oczywiscie powycieral mna podloge Wiec poszedlem w lewo i tam ten wielki troll. Hehe ofc wbil mnie w ziemie. Zszedlem na plaze i tam jakas jaskina z dwoma skurwolami ktorzy rowniez mna pozamiatali. Wiec inna miejscowka u gory i trafilem do katakumb. Uf pierwszy boss z glowy. Jakis skaczacy kotek. 2h nie wiedzialem jak sie lvl postac a wystarczylo przy ognisku odpoczac. Hehe. Zdobylem jakas wlócznie i te duchy ktore mozna przywolywac. Ale nie w kazdej miejscowce mozna ich przyzwac. Poczatek dla mnie byl hardcorowy. Z włócznią i podlevelowana postacia wrocilem na plaze i jakos poszlo z tymi dwoma. Po wygranej mozna przejsc dalej i fajna miejscowka jest z nagroda na szczycie. Ogolnie to ds4 w otwartym swiecie. Wiecej jakis magicznych przedmiotow. Cos czuje ze mag bedzie op. No i Konia nie mam albo nie wiem co trzeba zrobic zeby go miec W kazdej chwili mozna uzywac szybkiej podróży. Znaczniki dzialaja. Ogolnie to te 3h strzelily nie wiem kiedy No i graficzka niekiedy szarpie. Ogrywane na ps5. Edytowane 12 listopada 2021 przez sajmon34 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 697 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 (edytowane) @sajmon34Nie odwiedziłeś "fabularnego" ogniska Spoiler gdzie pojawia się Waifu xD Ona daje gwizdek dla konika i można śmigać Swoją drogą jazda na koniku i walka na nim to złotooo. Ogrywałem niedawno DS3 i nie powiedziałbym, że Elden to DS3 tylko w 60FPSach. Widać różnice na +. Edytowane 12 listopada 2021 przez cotek Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 (edytowane) Dopiero po 2h dalem odpocznij przy ognisku i tu zdziwko bo filmik. Skipowalem bo zalezalo mi na gameplayu. I faktycznie pamietam ze dala mi cos. Podlvl postac i polecialem na plaze. Dzieki za wyjasnienie. W pelnej wersji bede dopiero czytal opisy i co i jak. Teraz czysty spontan Edytowane 12 listopada 2021 przez sajmon34 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 697 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 4 minuty temu, sajmon34 napisał: W pelnej wersji bede dopiero czytal opisy i co i jak. Teraz czysty spontan Same here, całe szczęście, że kątem oka zobaczyłem na oknie tutorialowym tego wierzchowca zanim to skipnąłem i ogarnąłem, że dała itemek Jutro trzeba zapuścić się w inne rejony Zajebiste jest to, że ten otwarty teren w becie to jest otwarty teren dotyczący tego pierwszego pół-boga z trailera w tym zamczysku, a co dopiero reszta 6ściu otwartych 'światów' Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Tak czytam opinie z różnych miejsc i w większości same zachwyty, nie licząc spadków klatek i skopanego framepacingu, jak to zwykle bywa u From Software. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Godzinę temu, sajmon34 napisał: Graficznie poziom ds3 z tym ze w 60fps. Po wyjsciu na otwarty teren rzuciłem sie od razu na tego Straznika na koniu bo pierwszego go zobaczylem. Oczywiscie powycieral mna podloge Wiec poszedlem w lewo i tam ten wielki troll. Hehe ofc wbil mnie w ziemie. Zszedlem na plaze i tam jakas jaskina z dwoma skurwolami ktorzy rowniez mna pozamiatali. Wiec inna miejscowka u gory i trafilem do katakumb. Uf pierwszy boss z glowy. Jakis skaczacy kotek. 2h nie wiedzialem jak sie lvl postac a wystarczylo przy ognisku odpoczac. Hehe. Zdobylem jakas wlócznie i te duchy ktore mozna przywolywac. Ale nie w kazdej miejscowce mozna ich przyzwac. Poczatek dla mnie byl hardcorowy. Z włócznią i podlevelowana postacia wrocilem na plaze i jakos poszlo z tymi dwoma. Po wygranej mozna przejsc dalej i fajna miejscowka jest z nagroda na szczycie. Ogolnie to ds4 w otwartym swiecie. Wiecej jakis magicznych przedmiotow. Cos czuje ze mag bedzie op. No i Konia nie mam albo nie wiem co trzeba zrobic zeby go miec W kazdej chwili mozna uzywac szybkiej podróży. Znaczniki dzialaja. Ogolnie to te 3h strzelily nie wiem kiedy No i graficzka niekiedy szarpie. Ogrywane na ps5. lol nawet po kompresji na YT to wygląda wyraźnie lepiej i to nie tyle wizualia ogólnie co nawet poziom grafiki stricte Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 (edytowane) No eksploracja jest super. Widzisz z oddali jakies jeziorko i lecisz. A tam komary ci wpr spuszczaja. I po drodze jeszcze blizej nieokreslone przygody. Mnie kupili. @Kazub Zle to moze napisalem z ta grafika ale duzo nie poszli do przodu od czasu ds3. Tu jest otwarty teren, duzo wiecej detali itd. i stad moze moje odczucia. Dawno w darki nie gralem. A grafa szarpie i to jest fakt. Edytowane 12 listopada 2021 przez sajmon34 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 697 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 (edytowane) 7 minut temu, Kazub napisał: nawet po kompresji na YT to wygląda wyraźnie lepiej i to nie tyle wizualia ogólnie co nawet poziom grafiki stricte Yup, jest wyżej od takiego DS3, detale modeli, particle i jeszcze dużo innych rzeczy W zasadzie to takie Sekiro jeśli chodzi o grafe + właśnie takie smaczki jak efekty pogodowe, wygląd czarów itp itd Edytowane 12 listopada 2021 przez cotek Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Sa gesty w becie? Nie rzucilo mi sie w oczy nigdzie jak gralem. Sprawdzal ktos tez cykl dobowy? Bylo tam chyba rano, popoludniu noc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 697 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 (edytowane) Zapomnialem o gestach, może są pod panelem dotykowym Nie zagłębiałem się w cykl dobowy, ale wychodzi na to, że jest xd Edytowane 12 listopada 2021 przez cotek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi