McDrive 3 113 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 Wzorowanie się na mitologi to nic złego. W końcu DS też jest oparty po części na greckiej mitologii z tymi ich epokami. Jak to zrobią po swojemu w tym brudnym stylu, to nawet nie będziemy wiedzieć, że coś pochodzi od Skandynawów. 1 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 A ja mam nadzieje ,że komuś się powaliło i bardziej chodziło o mitologię celtycką która raz ,że jest świetna a dwa bliska słowiańskiej. Do tego ta miltologia pasuje do stylu tego studia. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 Obejrzałem sobie ten zwiastun z Crimson desert i jest to dokładnie czego oczekuję od gier na nową generację. Ten poziom zniszczeń otoczenia w trakcie walk i warunki atmosferyczne mogłyby wreszcie zrobić różnicę w gameplayu. Tym bardzie w takim DS gdzie ogromni przeciwnicy nie robią "krzywdy" otoczeniu. Ja wiem, ograniczenia techniczne, ale jak napyerdalasz się ze smokiem, to masz nadzieję, że wreszcię ogień faktycznie coś spali Cytuj
_D23 83 Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 2 godziny temu, McDrive napisał: Obejrzałem sobie ten zwiastun z Crimson desert i jest to dokładnie czego oczekuję od gier na nową generację. Ten poziom zniszczeń otoczenia w trakcie walk i warunki atmosferyczne mogłyby wreszcie zrobić różnicę w gameplayu. Tym bardzie w takim DS gdzie ogromni przeciwnicy nie robią "krzywdy" otoczeniu. Ja wiem, ograniczenia techniczne, ale jak napyerdalasz się ze smokiem, to masz nadzieję, że wreszcię ogień faktycznie coś spali Podzielam zdanie. Największą bolączką gier nie jest problem osiągnięcia 4K/60 czy implementacja pełnego RT. Wiadomo, że grafika, technologia idzie do przodu, szkoda tylko, że światy są sterylne i sztuczne bardziej niż w latach 90tych. Animacja potrafi być jak żywa ale zestrzelenie butelki ze stołu jest wyczynem ponad skalę. Powiedzmy sobie szczerze, że na ten moment fizyka w grach praktycznie nie istnieje. Oby trend ten odwrócił się z wchodzącą właśnie generacją. Graficznie jest już i tak niewiele do osiągnięcia więc może część pary sprzętów pójdzie w tą właściwą stronę. 2 Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 3 godziny temu, McDrive napisał: Obejrzałem sobie ten zwiastun z Crimson desert i jest to dokładnie czego oczekuję od gier na nową generację. Ten poziom zniszczeń otoczenia w trakcie walk i warunki atmosferyczne mogłyby wreszcie zrobić różnicę w gameplayu. Tym bardzie w takim DS gdzie ogromni przeciwnicy nie robią "krzywdy" otoczeniu. Ja wiem, ograniczenia techniczne, ale jak napyerdalasz się ze smokiem, to masz nadzieję, że wreszcię ogień faktycznie coś spali Ja za to bym chcial zeby wreszcie taki atak ogniem smoka odbijal się od ścian jak w DD (koncowka gameplayu) 1 Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 Godzinę temu, _D23 napisał: Czaisz taką walkę z Caprą z tymi zniszczeniami... Z tej uliczki nic by nie zostało 2 minuty temu, XM. napisał: Ja za to bym chcial zeby wreszcie taki atak ogniem smoka odbijal się od ścian jak w DD (koncowka gameplayu) Czekam na taki ogień od czasu renderu killzone 2 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 Jak obstawiacie kiedy najwcześniej zobaczymy jakieś szczegóły dot. gameplayu? E3? Cytuj
_D23 83 Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 10 minut temu, estel napisał: Jak obstawiacie kiedy najwcześniej zobaczymy jakieś szczegóły dot. gameplayu? E3? Nie no myślę, że jakieś konkretniejsze informacje wrzucą trochę szybciej, oby. Gra wisi już w produkcji od dłuższego czasu, pojawiają się pierwsze, konkretniejsze informacje o niej więc powinni coś pokazać wcześniej niż na E3, imo zbyt odległy termin. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Stawiam, że najpóźniej w lutym coś zobaczymy. Ale jeśli gra nie wyjdzie w tym roku... Wolę o tym nie myśleć. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 11 godzin temu, estel napisał: Jak obstawiacie kiedy najwcześniej zobaczymy jakieś szczegóły dot. gameplayu? E3? Może do końca stycznia? Na stronie jednego z artystów do końca stycznia minie embargo na jego prace do pierwszego zwiastuna, które zrobił dla tej gry, to jest jakaś szansa Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Jakiś urywek gameplayu bym chętnie zobaczył bo trailerki pewnie zdradzą bossów. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 8 minut temu, messer88 napisał: Jakiś urywek gameplayu bym chętnie zobaczył bo trailerki pewnie zdradzą bossów. O racja, zapomniałem, że FS na zwiastunach ujawnia 3/4 gry Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Pewnie będzie trudno się powstrzymać no ale może się uda w nic nie klikać Cytuj
estel 806 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Mnie interesuje czy to bedzie bardziej jak Sekiro czy bardziej jak Dark Souls. Wolalbym to pierwsze. chodzi mi o system walki Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Będzie to ewolucja Dark Souls. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 27 minut temu, estel napisał: Mnie interesuje czy to bedzie bardziej jak Sekiro czy bardziej jak Dark Souls. Wolalbym to pierwsze. chodzi mi o system walki Z ostatnich przecieków, to bliżej DS. Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Niby ewolucja DS a ma być pływanie czy skakanie jak w Sekiro więc JARAM SIĘ przeokrutnie. Cytuj
_D23 83 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 (edytowane) Tylko nie pływanie... sekcje, poziomy zadania czy eksploracja wymagające pływania to zawsze największa kaszana w grach Edytowane 3 stycznia 2021 przez _D23 2 Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 22 minuty temu, _D23 napisał: Tylko nie pływanie... sekcje, poziomy zadania czy eksploracja wymagające pływania to zawsze największa kaszana w grach Miejmy nadzieję, że sobie poradzą. W sekiro nie było źle Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Komu jak komu, ale From Software ufam w tych kwestiach. Nie bójcie się, że nagle wyskoczą z rozwiązaniami rodem z Tomb Raidera. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Mam nadzieję, że ta gra to nie będzie takie typowe boss rush jak Sekiro, zero satysfakcji z grania od bossa do bossa ha tfu. Wolałbym sobie odwiedzać miejscówki, wchłaniać klimat, czyścić trashe. 1 Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 I przemierzanie świata gry na koniu. Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Pływanie w Sekiro było spoko no i nie było tego dużo. Ja tylko mam nadzieję że będzie dużo broniek. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Ja standardowo liczę na możliwość gry magiem. 1 Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Godzinę temu, Bigby napisał: I przemierzanie świata gry na koniu. Z mackami zamiast kopyt żeby dopełnić dziwność świata Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi