anarom_pl 120 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 (edytowane) Muszę znaleźć sobie jakąś mega włócznię która na atakujących graczy jest rewelacyjna. Miałem taką w Demons Souls. Nagrałem filmik żeby pokazać jej efektywność. Praktycznie nie trzeba mieć żadnych umiejętności, po prostu pchasz jak widłami pod wiejską potańcówką Edytowane 2 lutego 2022 przez anarom_pl Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Ten boss to trochę taki dancer of boreal valley, po niektórych ruchach. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Ta gra będzie cudowna, panowie. Jezu, dziękuję panu Bogu i Buddzie za to, że istnieje FROM. Bez kitu. 2 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Też odliczam dni. Urlop zaklepany i może nie to, że nie mam w co grać ale nic nie jest w stanie w ten luty już zająć mojej uwagi. 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Jakby blood wolfa nie miał takiego super designu to może i by się człowiek zastanowił, a tak to wybrali za mnie. Kurła ale będzie jeżdżenie na koziołku i ciągnięcie miecza 2h po ziemi. Cytuj
SebaSan1981 3 584 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Wiecie co by było fajne? Dobieranie sobie wyglądu zbroi, tak jak ma to miejsce np w ESO albo FC6. Ciężka zbroja wygladająca jak podarta koszula lub female armor odkrywający cysie to by było coś! 2 1 Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Warrior pewnie dobry start pod dexa no i power stance od kopa na dwie Brońki. 36 minut temu, SebaSan1981 napisał: Wiecie co by było fajne? nie byłoby fajne, dobrze że Chińczyk Miyazaki wie o tym Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Transmog dobra rzecz. Nie trzeba się zastanawiać czy zakładasz fajnie wyglądający armor czy ten z dobrymi statami. Nie lubię zwłaszcza jak najlepsze kombinacje wymagają żeby każda część pancerza pochodziła od innego ojca i wygląda się jak mroczny clown Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Prisoner to ponoć klasa SL1 jak Deprived z DS czy Waste of Skin z BB. No ja chyba klasycznie pierwsze przejście Dexem to Warrior. Armor Wolfa się znajdzie szybko, chyba, że zmienią rozmieszczenie wszystkich itemków w porównaniu do Bety. Bo już wiadomo, że smoczy miecz nie wypadnie tam gdzie w becie. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 15 godzin temu, 20inchDT napisał: Jakby blood wolfa nie miał takiego super designu to może i by się człowiek zastanowił, a tak to wybrali za mnie. Kurła ale będzie jeżdżenie na koziołku i ciągnięcie miecza 2h po ziemi. Tej klasy chyba nie będzie na start w pełnej wersji Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 jakiś klasyczny Knight na 100% będzie na start. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 Na tą chwilę to będą: Warrior(ten turbanem na łbie) Prophet Hero Wretch Vagabond Bandit Astrologer Samurai Prisoner Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 17 godzin temu, cotek napisał: Prisoner to ponoć klasa SL1 jak Deprived z DS czy Waste of Skin z BB. No ja chyba klasycznie pierwsze przejście Dexem to Warrior. Armor Wolfa się znajdzie szybko, chyba, że zmienią rozmieszczenie wszystkich itemków w porównaniu do Bety. Bo już wiadomo, że smoczy miecz nie wypadnie tam gdzie w becie. W Game Informerze pisali, że pełna gra ma inaczej rozmieszczone itemy i przeciwników. Opis ich 10 godzin z pełną wersją na 18 stronach. https://www.gameinformer.com/feature/forging-the-future-of-fantasy 1 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 21 godzin temu, 20inchDT napisał: Transmog dobra rzecz. Nie trzeba się zastanawiać czy zakładasz fajnie wyglądający armor czy ten z dobrymi statami. Nie lubię zwłaszcza jak najlepsze kombinacje wymagają żeby każda część pancerza pochodziła od innego ojca i wygląda się jak mroczny clown mimo oczywistych zalet transmoga, to w przypadku soulsów jestem na nie czyli hołduje w kierunku klasycznego fashion souls ponad staty, przynajmniej do pewnego stopnia. 2 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 nie ma ani jednej wady transmoga. kto nie chce to nie uzywa i tyle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi