Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Eh szczęściarze, myślałem, że dzień lub dwa przed premierą dostaną dostęp a tu już dzisiaj mają.

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 526,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano

Na 100% nie bedzie steelbooka, steel byl w sklepie namco bandai.

Czytajcie opis.

Opublikowano

Klimatycznie zajebiście, ale fabularno-lorowo to słucham i nie wierzę, że słucham xD Ale kurwa korci, oj, korci.

Opublikowano

PS5 czy PC? Ktoś kto betę miał, jak to działało na PS5? Performance jak w Demon's Souls, 60 fps 1440p, czy jak? 

Opublikowano
9 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

PS5 czy PC? Ktoś kto betę miał, jak to działało na PS5? Performance jak w Demon's Souls, 60 fps 1440p, czy jak? 

Ja wybrałem PC ze względu na niesamowite mody jakie ludzie robią do soulsów. Nie chcę, by mnie to ominęło tym razem. 

Opublikowano

Z tego co oglądam na streamach to dużo jest szybkich i trudnych bossów  :obama: 

Opublikowano

Design i klimat tego świata jest niesamowity ale jak widzę na streamach znów wszystkie te same animacje i schematy to jednak odpuszczam, mam w co grać na razie

Opublikowano
12 minut temu, C1REX napisał:

Ja wybrałem PC ze względu na niesamowite mody jakie ludzie robią do soulsów. Nie chcę, by mnie to ominęło tym razem. 

problemy pierwszego świata :/

Teraz, UberAdi napisał:

Design i klimat tego świata jest niesamowity ale jak widzę na streamach znów wszystkie te same animacje i schematy to jednak odpuszczam, mam w co grać na razie

animacją są te same bo cała para poszła na open world w którym zawarli zamknięte lokacje na poziomie tych z poprzednich gier

Opublikowano

C0rwa ale robi robotę ten trailer :obama: obejrzałem połowę i na tym skończę przygodę z materiałami elden sztosa

Opublikowano

Szykuje się powrót do formy po tej ich ostatniej grze rytmicznej Sekiro.

Opublikowano

GOTY do czasu XC3.

Opublikowano

Po obejrzeniu jakiegoś streama zacząłem patrzeć na tą grę przez pryzmat BOTW. Doszło do mnie, że to w sumie taka dojrzalsza, poważniejsza wersja ostatniej Zelduni i jakoś jeszcze bardziej zacząłem się jarać :banderas: 

Opublikowano

Raczej GOTG do czasu aż znowu fromsofty zrobią jakiegoś eksa na plejstejszyn. 

oglądam ten nowy trailer i lo kurwa jaki hajp, i w końcu jest hełm jakiego zawsze mi brakowało w tych grach w 4;21, taki classic krzyżowiec 

i nowy filmik dla fanów Lore 

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał:

Raczej GOTG do czasu aż znowu fromsofty zrobią jakiegoś eksa na plejstejszyn. 

oglądam ten nowy trailer i lo kurwa jaki hajp, i w końcu jest hełm jakiego zawsze mi brakowało w tych grach w 4;21, taki classic krzyżowiec 

i nowy filmik dla fanów Lore 

Był na pewno, wydaje mi się, że w DkS2 takim długo grałem.