Opublikowano 19 lutego 20223 l Eh szczęściarze, myślałem, że dzień lub dwa przed premierą dostaną dostęp a tu już dzisiaj mają.
Opublikowano 19 lutego 20223 l Na 100% nie bedzie steelbooka, steel byl w sklepie namco bandai. Czytajcie opis.
Opublikowano 19 lutego 20223 l Klimatycznie zajebiście, ale fabularno-lorowo to słucham i nie wierzę, że słucham xD Ale kurwa korci, oj, korci.
Opublikowano 19 lutego 20223 l PS5 czy PC? Ktoś kto betę miał, jak to działało na PS5? Performance jak w Demon's Souls, 60 fps 1440p, czy jak?
Opublikowano 19 lutego 20223 l 9 minut temu, KrYcHu_89 napisał: PS5 czy PC? Ktoś kto betę miał, jak to działało na PS5? Performance jak w Demon's Souls, 60 fps 1440p, czy jak? Ja wybrałem PC ze względu na niesamowite mody jakie ludzie robią do soulsów. Nie chcę, by mnie to ominęło tym razem.
Opublikowano 19 lutego 20223 l Z tego co oglądam na streamach to dużo jest szybkich i trudnych bossów
Opublikowano 19 lutego 20223 l Design i klimat tego świata jest niesamowity ale jak widzę na streamach znów wszystkie te same animacje i schematy to jednak odpuszczam, mam w co grać na razie
Opublikowano 19 lutego 20223 l 12 minut temu, C1REX napisał: Ja wybrałem PC ze względu na niesamowite mody jakie ludzie robią do soulsów. Nie chcę, by mnie to ominęło tym razem. problemy pierwszego świata Teraz, UberAdi napisał: Design i klimat tego świata jest niesamowity ale jak widzę na streamach znów wszystkie te same animacje i schematy to jednak odpuszczam, mam w co grać na razie animacją są te same bo cała para poszła na open world w którym zawarli zamknięte lokacje na poziomie tych z poprzednich gier
Opublikowano 19 lutego 20223 l C0rwa ale robi robotę ten trailer obejrzałem połowę i na tym skończę przygodę z materiałami elden sztosa
Opublikowano 19 lutego 20223 l Szykuje się powrót do formy po tej ich ostatniej grze rytmicznej Sekiro.
Opublikowano 20 lutego 20223 l Po obejrzeniu jakiegoś streama zacząłem patrzeć na tą grę przez pryzmat BOTW. Doszło do mnie, że to w sumie taka dojrzalsza, poważniejsza wersja ostatniej Zelduni i jakoś jeszcze bardziej zacząłem się jarać
Opublikowano 20 lutego 20223 l Raczej GOTG do czasu aż znowu fromsofty zrobią jakiegoś eksa na plejstejszyn. oglądam ten nowy trailer i lo kurwa jaki hajp, i w końcu jest hełm jakiego zawsze mi brakowało w tych grach w 4;21, taki classic krzyżowiec i nowy filmik dla fanów Lore
Opublikowano 20 lutego 20223 l Godzinę temu, messer88 napisał: Raczej GOTG do czasu aż znowu fromsofty zrobią jakiegoś eksa na plejstejszyn. oglądam ten nowy trailer i lo kurwa jaki hajp, i w końcu jest hełm jakiego zawsze mi brakowało w tych grach w 4;21, taki classic krzyżowiec i nowy filmik dla fanów Lore Był na pewno, wydaje mi się, że w DkS2 takim długo grałem.