Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe czy 90 ma opencritic pęknie. Recki za 48 minut:).

Niemniej jednak zapowiada się na ultimatywne soulsowe doświadczenie :D. 

Przeżyjmy to jeszcze raz :D 

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 518,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano
5 minut temu, wet_willy napisał:

Czekam na placz lamusow ze gra za trudna 1/10

No przecież już soyboye płaczą

obraz.png.60d850976fe130df39654489d342d428.png

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Czekam na pchlim na używki za 2/3 ceny. :cool: 

Ja nie czekam, ale Demon's Souls (i skądinąd inny popularny ex z wysokim poziom trudności Returnal) też pełno sprzedawali. To wciąż nisza, a Elden Ring to już nawet wśród casuali popularny...

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

edit: 9 minut marciny. Będzie 95+ i GOTG?

stawiam na mocne 72/100, najgorsze Soulsy w historii (Tak na serio oczko wyżej niż Forbidden West, pewnie będzie 90). 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano
3 minuty temu, smoo napisał:

No przecież już soyboye płaczą

obraz.png.60d850976fe130df39654489d342d428.png

Troluje. Nie raz widziałem jego tweety ;)

Opublikowano

VGC - 5/5

Eurogamer - Essential

PrimaGames 9.5/10
Gaming Nexus - 10/10

Opublikowano

Czyli już potwierdzone info, że to jest nadgra, dziękuję można się rozejść :wio:

Opublikowano

Dobrze że wypastowałem lakierki, widzimy się na densflorze Eldeniku, cóż to będzie za taniec :fsg:

Opublikowano

Niech mnie chuy :obama: