Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

98 na Metacritic, ja pierdole!

Kurwa mać :banderas:

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 526,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

98? :obama: Przecież to jakaś abstrakcja. Kiedy ostatnio jakaś gra miała taką średnią, za czasów szóstej generacji?

RDR2 i BOTW najbliżej.

Ja pierdole!

Opublikowano

Na chuj zaczynałem horizona :frog: pewnie poleci w kat w piątek 

Opublikowano

Prdole, prdole caly preorder który i tak pewnie nie dojdzie na czas. Wracam z robo i wjeżdza cyfra. Wielka chwila!!! Wiwat From Soft!!! Wiwat krw My!!!! 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

98? :obama: Przecież to jakaś abstrakcja. Kiedy ostatnio jakaś gra miała taką średnią, za czasów szóstej generacji?

Ostatni raz GTA IV, wcześniej Tony Hawk 2 na PSX-a i Soul Calibur na Dreamcasta. Więcej miała tylko Okaryna, bo aż 99. Czegoś takiego, to się nie spodziewałem.

Opublikowano
1 minutę temu, Wiolku napisał:

Nie wytrzymie do piątku...

nie wytrzymie do soboty :shieeet:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Za czasów 6 generacji żadna. Ale na poprzedniej generacji miałeś BotW i RDR, które miały kolejno 97 i 96 i pewnie Elden uplasuje się gdzieś z taką średnią, może niższą o jeden, dwa stopnie bo już zlecialo do 97.

Opublikowano

To teraz weźcie powiedzcie, w jaki sposób wywołać kontrolowaną śpiączkę, ale tak, żeby na jutro 11 wstać :kaz:

Opublikowano

Czy ten słynny sequel Breath of The Wild?

ja pier,dole jest wysoko