Opublikowano 23 lutego 20223 l 98? Przecież to jakaś abstrakcja. Kiedy ostatnio jakaś gra miała taką średnią, za czasów szóstej generacji?
Opublikowano 23 lutego 20223 l Teraz, Paolo de Vesir napisał: 98? Przecież to jakaś abstrakcja. Kiedy ostatnio jakaś gra miała taką średnią, za czasów szóstej generacji? RDR2 i BOTW najbliżej. Ja pierdole!
Opublikowano 23 lutego 20223 l Prdole, prdole caly preorder który i tak pewnie nie dojdzie na czas. Wracam z robo i wjeżdza cyfra. Wielka chwila!!! Wiwat From Soft!!! Wiwat krw My!!!!
Opublikowano 23 lutego 20223 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: 98? Przecież to jakaś abstrakcja. Kiedy ostatnio jakaś gra miała taką średnią, za czasów szóstej generacji? Ostatni raz GTA IV, wcześniej Tony Hawk 2 na PSX-a i Soul Calibur na Dreamcasta. Więcej miała tylko Okaryna, bo aż 99. Czegoś takiego, to się nie spodziewałem.
Opublikowano 23 lutego 20223 l 4 minuty temu, Rozi napisał: 98 na Metacritic, ja pierdole! Kurwa mać dalej jednak kończysz HFW?
Opublikowano 23 lutego 20223 l 1 minutę temu, Wiolku napisał: Nie wytrzymie do piątku... nie wytrzymie do soboty
Opublikowano 23 lutego 20223 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: 98? Przecież to jakaś abstrakcja. Kiedy ostatnio jakaś gra miała taką średnią, za czasów szóstej generacji? Za czasów 6 generacji żadna. Ale na poprzedniej generacji miałeś BotW i RDR, które miały kolejno 97 i 96 i pewnie Elden uplasuje się gdzieś z taką średnią, może niższą o jeden, dwa stopnie bo już zlecialo do 97.
Opublikowano 23 lutego 20223 l To teraz weźcie powiedzcie, w jaki sposób wywołać kontrolowaną śpiączkę, ale tak, żeby na jutro 11 wstać
Opublikowano 23 lutego 20223 l "A release that stands alongside monumental games like Castlevania: Symphony of the Night"