Opublikowano 23 lutego 20223 l 2 minuty temu, Lord Protector napisał: Będzie dużo minusów? nie wiem, ja wolałem dać minusa gearsupowi
Opublikowano 23 lutego 20223 l @Lord Protector myśle ze technikalia nie maja tu znaczenia bo giera wsysa z tego co czytam. Wiesiek tez był drewnem od strony sterowania a trzymał przy tv.
Opublikowano 23 lutego 20223 l 6 minut temu, mozi napisał: Zapraszamy nie soulsowcow do zabawy. @balon@_Red_? Na razie Demon's leży w szufladzie od roku :f Eldena moze kiedys łykne, ale patrząc na gatunek to nie mój priorytet.
Opublikowano 23 lutego 20223 l 2 minuty temu, mozi napisał: @Lord Protector myśle ze technikalia nie maja tu znaczenia bo giera wsysa z tego co czytam. Wiesiek tez był drewnem od strony sterowania a trzymał przy tv. Wiesiek i wyglądał i trzymał klatki a to, że walka była jak była no to już wiesz
Opublikowano 23 lutego 20223 l Szlag - będę musiał wziąć dodatkowy urlop. Tym razem na granie, żeby jednocześnie ogarniać Aloj i Eldenka.
Opublikowano 23 lutego 20223 l 1 minutę temu, Lord Protector napisał: Wiesiek i wyglądał i trzymał klatki a to, że walka była jak była no to już wiesz Tak trzymał stabilne 18 klatek na bagnach
Opublikowano 23 lutego 20223 l 6 minut temu, mozi napisał: Zapraszamy nie soulsowcow do zabawy. @balon@_Red_? Jest na liście za jakimiś 6-7 gierkami na regale w foli i kajecie. No ale na bank sprawdzę, choć fanem soulsów jakoś nie jestem. Akurat zjedzie z ceny i wyjdą pacze. Staram się już gierek Day1 nie kupować. Wyleczyli mnie skutecznie twórcy.
Opublikowano 23 lutego 20223 l 1 minutę temu, bartiz napisał: Tak trzymał stabilne 18 klatek na bagnach to medytuj do południa żeby nie było mgły i deszczu to będzie 21 klatek, w czym problem?
Opublikowano 23 lutego 20223 l Mama do mnie dzwoni czy bym ją w weekend zawiózł do kuzynki na wieś 500km od domu Ja do niej, że chyba mocno ją poyebało skoro Elden Ring 98 na meta i żeby życia mi nie układała, trzasnąłem słuchawką i elo. Spoiler Nie no, nic takiego nie powiedziałem, bo kocham swoją mamę. Zawiozę ją i będzie fajnie, nawdycham się świeżego powietrza i króliki sobie pooglądam. Będzie super
Opublikowano 23 lutego 20223 l Wiesiek to przede wszystkim fabularny RPG z łatwą walką, więc można było jej techniczne mankamenty wybaczyć. Gry od FS są trudne i wymagają precyzji, więc ten framerate i kamera powinny mieć znaczenie przy wystawianiu oceny końcowej.
Opublikowano 23 lutego 20223 l 4 minuty temu, balon napisał: Jest na liście za jakimiś 6-7 gierkami na regale w foli i kajecie. No ale na bank sprawdzę, choć fanem soulsów jakoś nie jestem. Akurat zjedzie z ceny i wyjdą pacze. Staram się już gierek Day1 nie kupować. Wyleczyli mnie skutecznie twórcy. to dzięki mnie i mejmowi a nie twórcom balon!
Opublikowano 23 lutego 20223 l 5 minut temu, bartiz napisał: Tak trzymał stabilne 18 klatek na bagnach No to jedna lokacja i mówimy o PS3 ja grałem w to na inne konsoli a na PC problemu nie było tu jest i to wszędzie a nie tylko w jednej lokacji. 2 minuty temu, Zwyrodnialec napisał: Wiesiek to przede wszystkim fabularny RPG z łatwą walką, więc można było jej techniczne mankamenty wybaczyć. Gry od FS są trudne i wymagają precyzji, więc ten framerate i kamera powinny mieć znaczenie przy wystawianiu oceny końcowej. Dokładnie
Opublikowano 23 lutego 20223 l Teraz, Pupcio napisał: to dzięki mnie i mejmowi a nie twórcom balon! No nie, bo wy nie wiecie jak niedopracowane potrafią być gierki na tej generacji, więc na uj was słuchać? Ja to wiem W poprzedniej generacji brałem po kilka-kilkanaście gier w rok na premierę. W tym roku wezmę 1, może 2…
Opublikowano 23 lutego 20223 l Panowie jaka klasa na start zależy mi na kontrach i włóczniach i mieczach magie mam w dupie Edytowane 23 lutego 20223 l przez Lord Protector
Opublikowano 23 lutego 20223 l No dobra, zelda też miała i ma problemy techniczne. A dla mnie to jedna z gier życia. Tu czuję podobnie. Świetne te recki. Oj i znów cp pójdzie siedzieć w kąt.
Opublikowano 23 lutego 20223 l No ale wracając do tematu. Oceny kozak i patrząc, że zestawiają to z takim ZBOTW albo Mario Odyssey czy RDR2 to zagram napewno.
Opublikowano 23 lutego 20223 l 2 minuty temu, Lord Protector napisał: Panowie jaka klasa na start zależy mi na kontrach i włuczniach i mieczach magie mam w dupie juz sie o to pytales i dostales odpowiedzi
Opublikowano 23 lutego 20223 l O kurwencyja, ale oceny miałem się wstrzymać, bo od Soulsów się odbijałem, ale chyba tym razem się skusze. W tym roku pewnie nic lepszego oprócz Stalkera nie wyjdzie, nie licząc jakichś indyków na Xboxie. Dokończę szybko Dying Ligh 2 i biere!
Opublikowano 23 lutego 20223 l Ja odpaliłem na chwile ruda ale czułem ze dowiozą i ze nie na co zaczynać. Jej hype wyyebhalo poza skale
Opublikowano 23 lutego 20223 l 1 minutę temu, 20inchDT napisał: juz sie o to pytales i dostales odpowiedzi Vagabond z tego co pamiętam polecaliście.
Opublikowano 23 lutego 20223 l Świetne oceny, ale będzie grane, może uda się 100% machnąć jak taki hicior, jak będzie na poziomie Sekiro to wejdzie aż miło