devilbot 3 723 Opublikowano 10 czerwca 2019 Autor Opublikowano 10 czerwca 2019 No są opcje gdzie ma bootować po wgraniu bleemsynca defaultowo jest menu wyboru czy Retroarch czy Bleemsync ze stockową karuzelą okładek. Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 Jako jeden z pierwszych posiadaczy tej konsolki, wydaje mi sie ze mam wieksze prawo do zlamania niz inni - w koncu dalem sie niezle oskubac Teraz.... ootrzebuje siegnac po trojnik, jezeli zamierzam grac glownie we dwoje ? Zadziala to. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 Dałeś się oskubać boś frajer. Kupować wybrakowany sprzęt bo wyglada jak psx, co jeszcze, może portfel w kształcie konsoli. Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 Czy autobleem działa tak, iż wkładam pendrive. odpala się autobleeem i mam gry z pena, a gdy go wyjmę i zrestartuję konsolę to mam fabrycznego gotowca? Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 11 czerwca 2019 Autor Opublikowano 11 czerwca 2019 Bleemsync tak działa to chyba autobleem tym bardziej bo przecież nic nie instaluje na konsoli. No ale nich ktoś się wypowie kto ma. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 Da się wgrać Antka Jastrzębia Drugiego, czy nie działa? Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 11 czerwca 2019 Autor Opublikowano 11 czerwca 2019 Działają wszystkie 4 t.hawki. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 (edytowane) Doszedłem. Skąd bierzecie dobre ROMy? Może być na PW. Edytowane 11 czerwca 2019 przez Rozi Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 Beka trochę, właczylem szybko w biurze, nie bawiłem sie jeszcze w hacki, a rozgerałem turniej a tekkena, grand prix w ridge racera 4 , teraz slucham muzyczki ff7 i już wiem ze (pipi)a warto wydac nawet na ten zestawik 20 gier te 130 zł. Jednak sama konsolka, menu, padziki robią mega kllimat. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 Ja też sobie najpierw przejdę MGSa, a potem dopiero zacznę zabawę z poszerzaniem biblioteki :3 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 A jak z psp? Bo google pokazuje fimiki, ale na 100% nie widze mozliwosci. To by było już za piękne. Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 11 czerwca 2019 Autor Opublikowano 11 czerwca 2019 Ja z PSP sprawdzałem tylko 1 grę i chodziła normalnie. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 bleem już na pokładzie, biore konsolke i lece pograc z dzieciakami w crash basha ;] Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 Kurwa ale bym takie PS2 mini przytulił, o jezu. Działa Ci @milan wszystko? Z tego poradnika od devilbota robiłeś? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 Teraz, Rozi napisał: Kurwa ale bym takie PS2 mini przytulił, o jezu. Działa Ci @milan wszystko? Z tego poradnika od devilbota robiłeś? Tak, działa. Prosta sprawa, pamietaj ze gry w katalogu transfer wrzucasz bez folderów, same pliki. szkoda ze nie wszystkie rozszerzenia widzi, mam jakies bin.ecm i asp czy inne, trzeba szukać w necie odpowiednich. Kupiłem pena 64gb quilive z auchan 2.0 Jeszcze nie ściągałem emulatorów, w domu mam jakieś huby wypróbuję czy działają. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 (edytowane) ecm to spakowany obraz. pobierz to: https://www.emuparadise.me/Sony_Playstation_ISOs/ecm_tools/36839 przeciągnij plik ecm na ikonke programu i zacznie sie rozpakowywanie ps. mam w chacie kolekcje chyba 70 best of psx, jak jakis tytul ktos chce i nie moze znalezc, to moge upnac na serwerek. Edytowane 11 czerwca 2019 przez grzybiarz 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 a ape kochany grzybiarzu? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 Te Tony Hawki 3 i 4, to dobrze działały na PSX? Bo to bardziej ps2dwójkowe tytuły. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 ape to muza , na wav sie konwertuje (wpisz ape to wav w google), ale nie pamiętam jaki do tego ma być format obrazu. Najlepiej pobierać BIN i CUE. Wiele śmieci napobierałem przez lata, ale ten format jest chyba najlepszy. Sprawdzę w domu, ale tak coś mi się kojarzy. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 Teraz, grzybiarz napisał: ape to muza , na wav sie konwertuje (wpisz ape to wav w google), ale nie pamiętam jaki do tego ma być format obrazu. Najlepiej pobierać BIN i CUE. Wiele śmieci napobierałem przez lata, ale ten format jest chyba najlepszy. Sprawdzę w domu, ale tak coś mi się kojarzy. moj błąd, to ecm wystarczy, Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 @Rozi Trójka bardzo fajna, ale już było widać różnice: nie było ludków z zadaniami jak na PS2, a był to dalej klasyczny Tony, typu znajdz literki SKATE, przegrinduj na śmigle, czy zrób backflipa nad czymś tam. Czwórka jeszcze bardziej oldschoolowa się wydaje względem PS2, no ale ja PS2 wtedy nie miałem i taki TH3 wydaje mi się tylko ciut gorszy niż kultowa dwójka. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 ja tam bym nie umiał grac w tonyego 3 na psxie, bo wtedy juz to była wersja zubozona wzgledem ps2. Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 11 czerwca 2019 Autor Opublikowano 11 czerwca 2019 (edytowane) Tony Hawk 3 na psxa jest prawie taki sam jak na PS2 w trójce nie było jeszcze ludków i questów, a klasyczne zadania w czasie 2 min. Czwórka już na ps2 to były ludki i questy od nich, a na PSXa dalej klasyczny gameplay. W sumie dobrze - więcej tego samego muzyka dobra, można pograć. Ja wrzuciłem gry które chciałem 75 sztuk i są to: Ace Combat 2 Ace Combat 3 - Electrosphere Alien Resurrection Alien Trilogy Alundra Apocalypse - Starring Bruce Willis Armored Core Armored Core - Master of Arena Armored Core - Project Phantasma Blood Omen - Legacy of Kain Bloody Roar II Castlevania Chronicles Castlevania Symphony of the Night Colony Wars - Vengeance Crash Team Racing Dead or Alive Diablo Dino Crisis Dino Crisis 2 Disney's Magical Tetris Challenge Doom Echo Night Echo Night 2 - Nemuri no Shihaisha Ehrgeiz - God Bless the Ring Einhander Final Doom Fire Pro Wrestling G Front Mission 3 Future Cop L.A.P.D. G-Police - Weapons of Justice G. Darius Gex Gex - Enter the Gecko Gex 3 - Deep cover Gecko Ghost in the shell Gran Turismo 2 Legend of Mana Metal Gear Solid - VR Missions Mortal Kombat 4 Mortal Kombat Trilogy N2O - Nitrous Oxide Need for Speed - High Stakes One Powerslave Quake II R-Type Delta Raycrisis - Series Termination Raystorm Rival Schools Road Rash 3D Rogue Trip - Vacation 2012 Silent Bomber Sled Storm Soul Blade Soviet Strike Speed Punks Spider-Man Star Gladiator - Episode 1 - Final Crusade Star Wars - Dark Forces Street Fighter Alpha 3 Tales of Destiny Tales of Phantasia Tenchu - Stealth Assassins Tenchu 2 - Birth of the Stealth Assassins Tetris Plus The Misadventures of Tron Bonne Thunder Force V - Perfect System Tony Hawk's Pro Skater Tony Hawk's Pro Skater 2 Tony Hawk's Pro Skater 3 Twisted Metal 2 Vanark Vigilante 8 Warcraft II - The Dark Saga Zanac x Zanac Niestety mam bladą okładkę do Tonyego 2 i nie mogę spać przez to : Edytowane 11 czerwca 2019 przez devilbot 1 1 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi