milan 7 022 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 W zasadzie nawet nie doczytałem chyba wątku w tym temacie, co sie stało ze orzeszkowi tak du,pa wybuchła nagle? dlatego ze dejwowi otg nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Tak już jest nie wolno się czymś cieszyć. Wczoraj jeden faszysta w statusach chciał nas pozamykać za nielegalne hackowanie dzisiaj jakiś wariat nagle wpadł, że raspberry pi jest najlepsze! W sumie też tak mam w gorsze dni - wyśmieje jakąś grę co nawet jej nie kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Wariaci to są ci co kupili ten sprzęt za pełną cenę Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Ping chyba kupił dwa Classici żeby jeden na święta sprzedać z zyskiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 14 minut temu, Orzeszek napisał: Wariaci to są ci co kupili ten sprzęt za pełną cenę A tu to racja, i to jeszcze jak te wszystkie czary-mary z emulatorami i dorzucaniem swoich gier nie działały. Ba, bez tego to ta maszynka jest warta trzy dychy imo, bo wartościowych gier w stocku jest jak na lekarstwo. No i ten Tekken 3 w PALu 450zł za taki sprzęt dać to trzeba być ptactwem morskim Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 (edytowane) 5 godzin temu, Orzeszek napisał: Accreate Mini PC Intel Cherry Trail Computer Stick Windows10 WiFi Intel Atom WiFi/USB3.0 10 (64-bit)[Intel Atom x5-Z8350/2GB/32GB/WiFi/USB3.0/4K/Bluetooth] US regulations https://www.amazon.ca/dp/B07L93KB4N/ref=cm_sw_r_cp_tai_uz5bDbRRNXHWJ albo pełnoprawnego kompa (sam mam POTĘŻNE KIANO STICK) za 300zł i przestańcie bronić tego szrota xd. Podłaczycie wszystko pod to, nawet dysk 4tb i będzie śmigać tak jak pan jezus powiedział. Mam pierwszego Sticka z Windą i ten Atom w środku, z jednym USB to się nadaje na ruskie szerokie tory do pisania CV w Excelu żeby zarobić na lepszy komputer (throttling, "mówi to Panu coś Panie Jasiński?"). Jak już porównujesz sprzęt za worek złota to weź Waść się postaraj chociaż o porównanie z mobilem, ale w rozsądnym stosunku cena do jakości (np. BRIX S lub najtańsze NUC). Po drugie: to sprzęt dobrze wykonany, włącznie z joypadami, zamknięty i służył w zamyśle do czego innego niż co sprytniejsi chcą użyć. Wiadomo więc, że nie wszystko jest proste i są wyrzeczenia. Zawsze tak jest z hak1erowaniem czegokolwiek. Jeśli brać pod uwagę stokowe możliwości to jest to literalnie gówno warte w porywach równowartość dobrej wódki. Edytowane 17 Czerwca 2019 przez Berion 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Meanthord 325 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 (edytowane) Jakieś kilka miesięcy przed premierą PSC kupiłem Raspberry Pi3+ dla emulacji właśnie. Nie polecam najgorszemu wrogowi. Tyle w temacie "co lepsze". 2GB RAMu w sticku z Win10? To działa w ogóle? 2 GB RAMu było dobre, ale w 2007 roku. Edytowane 17 Czerwca 2019 przez Meanthord 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Ogólnie do emulacji na tv jak ktoś nie może patrzeć na pc ale chce odpalić coś więcej niż psx (gcn, wii) to najmocniejszy jest chyba Nvidia Shield, a plotki niedawno były, że mogą wypuścić jakąś nową wersję. W Chinach Super Mario Galaxy nawet dostał swój port na ten tv box. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 no już już, wracajcie do wgrywania całej biblioteki psx do urządzenia, które odpalicie 2 razy przez 15 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Dupa tam, Violent i Kadilaczki <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 (edytowane) 3 godziny temu, devilbot napisał: Tak już jest nie wolno się czymś cieszyć. Wczoraj jeden faszysta w statusach chciał nas pozamykać za nielegalne hackowanie dzisiaj jakiś wariat nagle wpadł, że raspberry pi jest najlepsze! W sumie też tak mam w gorsze dni - wyśmieje jakąś grę co nawet jej nie kupiłem. jesteś idiotą czy z premedytacją kłamiesz? pisałem ci wczoraj 3 razy że nie mam nic do ps classic, emulatorów, tego co tu robicie, fajnie że moderka wam pozwala i moim zdaniem tak powinno być zastrzeżenie było tylko do tego że w świetle powyższego wyebali mi bez gadania temat z PT w którym napisałem że kupię PS2/PSP z CFW status usunąłem sam m.in. ze względu na to zeby się do was nikt nie przyczepił a teraz będziesz mnie od faszystów wyzywał za nic, jak się wku.rwie to zaraz odpalam telefon do fenixa, do komendanta Zapały na komendę i w 24h ciebie tu zaorają z tym całym szarostrefowym kur.widołkiem Edytowane 17 Czerwca 2019 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 3 minuty temu, Orzeszek napisał: no już już, wracajcie do wgrywania całej biblioteki psx do urządzenia, które odpalicie 2 razy przez 15 minut. Cały wieczór właśnie to robię. Właśnie wgrywam całą kolekcje japońskich racerów które nie miały premiery w usa ani eu. Np "Racing Lagoon" od Square itp. Sporo tego jest. 2 minuty temu, maciucha napisał: jesteś idiotą czy z premedytacją kłamiesz? pisałem ci wczoraj 3 razy że nie mam nic do ps classic, emulatorów, tego co tu robicie, fajnie że moderka wam pozwala i moim zdaniem tak powinno być zastrzeżenie było tylko do tego że w świetle powyższego wyebali mi bez gadania temat z PT w którym napisałem że kupię PS2/PSP z CFW status usunąłem sam m.in. ze względu na to zeby się do was nikt nie przyczepił a teraz będziesz mnie od faszystów wyzywał za nic, jak się wku.rwie to zaraz odpalam telefon do fenixa, do komendanta Zpały na komendę i w 24h ciebie tu zaorają z tym całym szarostrefowym kur.widołkiem aha Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 3 minuty temu, devilbot napisał: Cały wieczór właśnie to robię. Właśnie wgrywam całą kolekcje japońskich racerów które nie miały premiery w usa ani eu. Np "Racing Lagoon" od Square itp. Sporo tego jest. I właśnie to jest ten najprzyjemniejszy moment zabawy z emulacją. Sortowanie gier, katalogowanie, wrzucanie okładek... gdyby tak łatwo było w 1999 roku A swoją drogą jest specjalne urządzonko do PSXa, z możliwością odpalenia gier z karty microsd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Meanthord 325 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 5 minut temu, maciucha napisał: fajnie że moderka wam pozwala i moim zdaniem tak powinno być zastrzeżenie było tylko do tego że w świetle powyższego wyebali mi bez gadania temat z PT w którym napisałem że kupię PS2/PSP z CFW status usunąłem sam m.in. ze względu na to zeby się do was nikt nie przyczepił To jest właśnie serio dziwne, sranie żarem o romy wiekowych sprzętów w kontekście tego, że w gazecie PE była nie raz i nie dwa jawna reklama firmy przerabiającej konsole i to na całą okładkę. Podwójne standardy? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 5 minut temu, devilbot napisał: aha No tak się właśnie spodziewałem, że kogoś takiego jak ty, to może być stać co najwyżej na gówniarskie 'aha' Teraz, Meanthord napisał: To jest właśnie serio dziwne, sranie żarem o romy wiekowych sprzętów w kontekście tego, że w gazecie PE była nie raz i nie dwa jawna reklama firmy przerabiającej konsole i to na całą okładkę. Podwójne standardy? To już w ogóle pomijam milczeniem, tak fakt samo że gazeta wielokrotnie wypuszczała recki z pirackich kopii itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Przeżyjmy to jeszcze raz: Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Z ciekawości sprawdziłem co to za gra i jestem w szoku jak dobrze fura wygląda: Od bierdolta sie od nas i naszego szaraczka i od nas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Z racerów polecam bardzo niedocenionego Test Drive 6. Chociażby dla możliwości przejechania się dość długimi trasami po Londynie, Paryżu, Rzymie, Hong Kongu i Nowym Jorku. Zwłaszcza jak ktoś był/mieszka w tych miejscach, to pewnie odnajdzie znajome rzeczy. No i w grze jest muzyka Fear Factory, model jazdy to przyjemny arcade i są licencjonowane samochody Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 1 minutę temu, Bzduras napisał: Przeżyjmy to jeszcze raz: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Szkoda ze tacy spieci jestescie. Jako widz z boku mysle ze devil taku raczej luzak zalozyl fajny temat, spoki luzak maciucha zalozyl temat bw pchlim, bez spiny napisal o co cho w shoucie i myslalem ze devil wyczul ze to nie jakis frustrat. A nagle pisze ze maciucha faszol a maciucha zamiast moze jakos wyciszyc sprawe tez mu jedzie od debili. Tak to (pipi)a jest jak komus nie dziala gierka ściągana 20 dni ktora miala 1 leecha ktory wlaczal kompa chyba tylko na sniadanie. Wyluzujta po co sie klocic. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Teraz, milan napisał: Szkoda ze tacy spieci jestescie. Jako widz z boku mysle ze devil taku raczej luzak zalozyl fajny temat, spoki luzak maciucha zalozyl temat bw pchlim, bez spiny napisal o co cho w shoucie i myslalem ze devil wyczul ze to nie jakis frustrat. A nagle pisze ze maciucha faszol a maciucha zamiast moze jakos wyciszyc sprawe tez mu jedzie od debili. No nie wiem, może ty byś siedział z bananem na mordzie jakby ktoś cię wyzywał od faszystów Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Poki dzieci nie obrażają to moge btc kimkolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 (edytowane) @maciucha Ja się nie obraziłem na debila idiotę. Siedzę z bananem na mordzie więc pewnie miałeś rację nazywając mnie tak. Sorki za faszystę nawet nie wiem kto to taki dokładnie. Opiekuje się dziadkiem i on tak na mnie mówi często. Uniosłem się bo straszna nagonka i zaszczucie tu ostatnio. Nic złego nie robimy. Edytowane 17 Czerwca 2019 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 1 minutę temu, devilbot napisał: @maciucha Ja się nie obraziłem na debila. Siedzę z bananem na mordzie więc pewnie miałeś rację nazywając mnie tak. Sorki za faszystę nawet nie wiem kto to taki dokładnie. Opiekuje się dziadkiem i on tak na mnie mówi często. Uniosłem się bo straszna nagonka i zaszczucie tu ostatnio. Nic złego nie robimy. w żadnym momencie nie nazwałem cię debilem eot z mojej strony w takim razie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 29 minut temu, Orzeszek napisał: no już już, wracajcie do wgrywania całej biblioteki psx do urządzenia, które odpalicie 2 razy przez 15 minut. nastepny bółduper jak @grzybiarz i @Butt a ja koncze Ace Combat 3 i zabieram sie za Koudelke 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi