Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No i jak tam zwierzeta z podkonsola ps4 pro? Outer Worlds będzie w 1080 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cytat

We reached out to publisher Private Division and a spokesperson for the company said that the game was "4K on Xbox One, no enhancements for PS4 Pro

Opublikowano

Czuję spisek w związku z wykupieniem dewelopera przez ms.

Opublikowano

Spencer jakie tanie zagrywki ;) Phil zawiodłeś mnie mordo

Opublikowano
19 godzin temu, Pupcio napisał:

Spencer jakie tanie zagrywki ;) Phil zawiodłeś mnie mordo

Mordo Spencer by Ci tego przecież nie zrobił.Poszedł jakiś fake news, gra normalnie będzie działała w 1440p na Prosiaku

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Żaden fake news. Przecież ta słabizna prosiak więcej nie pociągnie:yao:

Opublikowano

Jak tam małpiszony? Bedzie wydawane 259zł na pierwsza dobrą grę na PS4 w tym roku dzięki uprzejmości Króla Spencera?

Chciałoby się ograć za 4zł z GP co, nie dla psa

FelineShamelessCarpenterant-size_restric

Opublikowano

Jest motywacja żeby sprzedać butelki po piwie i wrócić na zielone pastwiska :banderas:Chociaż z drugiej strony dałem sie niedawno oszukać na najnowsze gearsy :[

Opublikowano
Teraz, teddy napisał:

Jest motywacja żeby sprzedać butelki po piwie i wrócić na zielone pastwiska :banderas:Chociaż z drugiej strony dałem sie niedawno oszukać na najnowsze gearsy :[

teddy ty też nas kiedyś oszukałeś no ale co zrobić, trzeba żyć dalej

Opublikowano
  • Autor
15 minut temu, _Be_ napisał:

Bedzie wydawane 259zł na pierwsza dobrą grę na PS4 w tym roku dzięki uprzejmości Króla Spencera?

A co wychodzi?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

haha ależ mam bekę z xboxowców

pamiętacie te lata szydery z mendrków bo ogrywali nowości w składkach na ps3?

a teraz spróbujcie wejść do jakiegoś tematu premiery nowej gry w GP i zawsze te same zielone gluty jak kupson wyrzygują przez kilka podstron "DZIENKUJE PANIE SPENSOR", "ogra się na premierę za 4 zł :banderas:"

Opublikowano

jak dobra gra to pewnie sunset overdrive albo cuphead, bo reszta to same crapy

Opublikowano

ale go boli piz,da 609496492511854595.png?v=1

Opublikowano

Zaraz się dowiemy że opłacanie Gamepassa to coś złego, padły już nawet porównania do kupowania gier na składki 

Ale prawda jest taka że przy tej ofercie tytułów jest to wręcz nieprzyzwoicie dobra oferta, więc nie ma niczego dziwnego w tym że ludzie na forumku często sobie ją chwalą

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Nie macie pieniążków że używacie gejpasa? Trochę się wami brzydze wy yebane biedaki  :)

Opublikowano

oj jak boli oj jak boli

Opublikowano

Jak się nie ma co się lubi to się hejtuje co się nie ma

Opublikowano
18 minut temu, Pupcio napisał:

Nie macie pieniążków że używacie gejpasa? Trochę się wami brzydze wy yebane biedaki  :)

Pieniązki można wydać mądrze ale też można wydać glupio :)

Opublikowano

Tyle hajsu przez ms ostatnio oszczędzam że coraz bardziej myślę o głupich zakupach jak switch czy nowy komp. Nie mam na co pieniędzy wydawać wszystko za darmo dają

Edytowane przez blantman

Opublikowano
  • Autor
16 minut temu, blantman napisał:

Tyle hajsu przez ms ostatnio oszczędzam że coraz bardziej myślę o głupich zakupach jak switch czy nowy komp.

No jak nie ma w co grać to się człowiek rozgląda za innym sprzętem.

Opublikowano
4 minuty temu, Square napisał:

No jak nie ma w co grać to się człowiek rozgląda za innym sprzętem.

No mam już sprzęt do 1000 h w borderlands 3 albo inne multiplatformy. Zamiast marnować na to czas wolę grać w dobre gierki (działające na premierę) w najlepszej jakości na Xbox oraz jakieś fajne exy jak disco elysium albo Luigi mansion 3 na innych platformach. Na PS4 niestety bida z nędzą więc nawet się nad tym sprzętem nie zastanawiam. Dopiero last of us 2 mnie kusić będzie ale ogra się na ps5 remasterek w 60 fps:) Ciężkie musi być życie jednoplatformowca :(

Taki switch już w tym roku pozamiatał fire emblem które zmiotło jrpg konkurencje (dzięki uprzejmości kolegi z forum ograne na premierę mimo braku switcha). A jeszcze tyle dobra jak tylko switcha kupię. Kurcze może dzisiaj do media podjadę akurat na urlop będzie. Outer worlds, disco elysium, nowa zelda i Luigi mansion 3 grane Bansai style na urlopie. :banderas:

Opublikowano
  • Autor

No to tak jak napisałem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.