Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Ale mnie denerwuje ta propaganda disco coś tam w wykonaniu Blanta  :/

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

Czego tu nie lubić gra i książka w jednym. Dwie moje ulubione formy spędzania wolnego czasu. 

Opublikowano

taka dobra gra, za darmochę i w to premierę? :obama:

dziękuje Microsoft

Opublikowano
29 minut temu, blantman napisał:

Czego tu nie lubić gra i książka w jednym. Dwie moje ulubione formy spędzania wolnego czasu. 

zapomniałeś o trzeciej, nagrywanie żony z chłopakiem.

Opublikowano
41 minut temu, Pupcio napisał:

ale od discorda WARA

Opublikowano

Walikoniki z discorda :fsg:

Opublikowano

discord? No dalej tam rządzi Ficek, mimo, że już dawno się stamtąd usunął.

Opublikowano
haha ależ mam bekę z xboxowców

pamiętacie te lata szydery z mendrków bo ogrywali nowości w składkach na ps3?

a teraz spróbujcie wejść do jakiegoś tematu premiery nowej gry w GP i zawsze te same zielone gluty jak kupson wyrzygują przez kilka podstron "DZIENKUJE PANIE SPENSOR", "ogra się na premierę za 4 zł :banderas:"

Zastanawiałem się kogo klapy wypchną ze swojego grona do bycia heroldem tych przegrańców. Fujaro...a więc zero zaskoczenia. Bosze, jaka z tego posta wyłania się chaotyczna katatonia uczuć takie jak: nienawiść, zawiść, żal, oraz ukryty pod fasadą heheszków smutek! No bo inni mają i wciąż nowe dobra otrzymują, a my - nie. xD
Opublikowano

No ale prawdę napisał. Jesteście hipokrytami bez honoru. Ja nie uważam, że jest coś złego w trialpassie, ot MS słusznie uznał że zielone kundle dobrze trzymać na krótkiej smyczy ;)

Opublikowano

Ej, wiecie jak brzmi dźwięk pękającej dupy? ;)

Spoiler
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

zamknij mordę mendrek

Opublikowano

EHfP_UiWoAIBjRH?format=jpg&name=900x900

Tak to widze mniej wiecej, niestety

Desperacja jest tak duża że niektórzy próbują porównywać Gamepassa do parszywych praktyk składek na PSN

Opublikowano

Łamanie regulaminu PSN porównywać do growego Netflixa? No tak to tylko jednostki chore na łeb i nieradzące sobie w życiu jak fujaro czy mundrek. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
W dniu 22.10.2019 o 20:02, oFi napisał:

przecież ta gra to system seller dzięki nazwisku więc jeżeli chińczyk ma dostać kopa na rozpęd, bo mu się coś poyebało, to dopiero przy sequelu najwcześniej.

W dniu 21.10.2019 o 15:36, oFi napisał:

uja się znasz. Chińczyk zawsze dostarczał, nie bylo tragicznej gry wydanej przez jego niewolników, wiec jak widze teksty typu "nie kupie bo nie wiem oco chodzi" to top kek :reggie:

W dniu 22.10.2019 o 11:59, oFi napisał:

To jest gra dla koneserów powtarzam taknieok? 

I wymijam odpowiedz - nie koneserow sr.ania w kiblu w bazie bridges, tylko dojrzalej fabuły. 

17 godzin temu, oFi napisał:

E tam. Realtywnie to ludzie pocztą pantoflową robią najlepszy marketing samym gierkom. Przykład - days gone lub ostatnio nawet Disco Elysium, które stało się hitem dzięki graczom. i rekomendacjom youtuberów/streamerów.

Kojima dzięki temu, że posiada takie naziwko, promuje grę swoim nazwiskiem i odpowiada za to w całości będzie narażony na hejt siłą rzeczy. Porównywanie gry od razu będzie z jego poprzednimi grami. Żeby przeskoczyć siebie, będzie musiał zrobić coś innowacyjnego - co prawdopodobnie nie będzie się podobać wszystkim.

W dniu 22.09.2019 o 20:42, oFi napisał:

Pomyślcie jak on się musiał rozpychać łokciami w Konami, że jako jedyny z origin teamu który robił Metal Gear Solid tylko jego nazwisko przebiło się przez resztę  japończykowym kraju gdzie każdy ma swoje miejsce w szeregu.

No jeszcze Shinkawa Yoji ale to chyba on poszedł za nim bardziej.

W dniu 23.09.2019 o 20:21, oFi napisał:

pieknie sie czyta pękające doopale w tym temacie :popcorn:

Opublikowano

Czy na śmiecia plejkurwę jebaną wyjdzie coś w końcu czy nadal będzie wszystko przerzucane na daleki 2020?

a jeszcze niedawno mialem myśli żeby wziąć prostaka by ograć te dwie gry do premiery tlou2 

Opublikowano

Klapy dauniaki, miesiąc temu podanie daty premiery po miesiącu, a sorry jednak poślizg xd 

Opublikowano

Xbox nie ma tego problemu, bo tam nie ma co przesuwać. 

Początek roku na Nadkosnoli? Nioszek2, Fajnal 7, Cyberpunk, pięknie. 

1 minutę temu, MaZZeo napisał:

pewnie dodaje multi heheheheh c' nie @YETI?

Będzie. 

Opublikowano
2 minuty temu, MaZZeo napisał:

Nie będzie

Nie kłam. 

Opublikowano

Cyberpunk na PS4? Trochę jak Wiedźmin 3 na Switchu.

Opublikowano
3 godziny temu, Masorz napisał:

Bedziesz chcial wjechac do japonii to sie ku.rwa zdziwisz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.