Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, SlimShady napisał:

Nie jest, bo mógłbyś zagrać we wszystko, i nie potrzebowałbyś ingerencji developerów i danych z neta. Wsadzasz płytę i grasz w co tylko chcesz, a nie w to, co masz na liście(która swoją drogę fajnie, że się rozrasta z każdym miesiącem).

Cóż, jest software'owa, bardzo bogata i działa, więc dla mnie to dobry układ. Nie spodziewaj się, że w PS5 zobaczysz pełną, ale z drugiej strony po co miała by tam być? Na Xboxie największe hity i tak są w usłudze, często podrasowane pod 4K. Z niecałego tysiąca 443 są obecne we wstecznej, to potężna baza jak na usługe która rzekomo nikogo.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor
54 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie spodziewaj się, że w PS5 zobaczysz pełną

Nie no, tak się tym chwalili, że naturalnym jest oczekiwać pełnej wstecznej kompatybilności z PS4. Jeżeli będzie inaczej to z automatu będzie zawód.

Opublikowano
Godzinę temu, SlimShady napisał:

która swoją drogę fajnie, że się rozrasta z każdym miesiącem

od czerwca już się nie rozrasta, teraz kombinują żeby to wszystko działało na start nowej konsoli w przyszłym roku.

Opublikowano
24 minuty temu, Square napisał:

Nie no, tak się tym chwalili, że naturalnym jest oczekiwać pełnej wstecznej kompatybilności z PS4. Jeżeli będzie inaczej to z automatu będzie zawód.

Boję się, że w ogóle pójdą na łatwiznę i wsteczna na PS5 będzie w formie PSNow.

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Boję się, że w ogóle pójdą na łatwiznę i wsteczna na PS5 będzie w formie PSNow.

W sumie to może tak być skoro teraz jest już sporo tytułów nie tylko z PS3 jak i z PS4 2 bibliotece PS Now.  Czy mi to przeszkadza? Nie o ile usługa w końcu wystartuje w Polsce. 

Opublikowano

Ufff już myślałem że tylko niebiescy będą musieli męczyć się z tym gównem :obama:

Opublikowano

Przypomnijmy:

Spoiler

Xbox skończył się kiedy MS oddał to czego SONY I NINTENDO bronią i będą bronić do śmierci - własnego "Ja", swoich marek dzięki którym gracze ich kochają! 

Opublikowano

Ale to było wiadomo od momentu zapowiedzi, zielone gnoje szukaja sensacji, boże jak ja ich nie cierpię

Opublikowano

smartselect_20191028-wnkp1.jpg

kolesie mają równie wyprane mózgi co NPC w Outer Worlds,

"OKŁAMAŁEŚ NASZĄ KORPORACJE, JESTEŚ ZDRAJCĄ NIENAWIDZIMY CIE!"

xd

Opublikowano

Żeby poczuć się jak na ps3, to trzeba by mieć niegrywalne wersje multiplatform.

Opublikowano

Jak tam kojima ty kur,wo je,bana, przegrało się z Luigim na metacritic co :)?

Opublikowano

If Death Stranding sounds like a series of glorified fetch quests, it’s because that’s exactly what it is

:mocking:

Opublikowano

Nie zapomnijcie zapalić znicza na grobie Kojimy 

Opublikowano
13 godzin temu, 20inchDT napisał:

Żeby poczuć się jak na ps3, to trzeba by mieć niegrywalne wersje multiplatform.

Nic mi o tym nie wiadomo, aby jakieś były. Za to Xbox 360 miał je strasznie wybrakowane, bo pełny content był zawsze na PS3. I jeszcze płatny online, który i tak nie był potrzebny, bo xboxy i tak najcześciej przebywały w serwisach naprawczych.

Death Stranding 84 na Metacritic. Fajnie jak na nowe IP. Dla botów takie 84 to zwykle fetowanie jak na karnawale, dla niebieskiej elity - cóż, kolejny dobry ex, dzień na codzień ;)

Opublikowano

Najsłabsza gra Kojimy jak jedna z najlepszych gier na Xboxa?  Jak ja szanuję tego Chińczyka :banderas:

HRxQzcj.jpg

0pTCOXd.jpg

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

Jak takie (pipi) jak MGSV dostało oceny 90+ to aż strach pomyśleć co tam się odyebalo przy tym fecz quest symulator :pawel:

Opublikowano

Mesjasz na poziomie piątej części girsów? Ocena którą tak bardzo gardziły klapy? Kisne xD

Opublikowano

To już wolę sobie odpalić rdr 2 i chodzić po mapce z buta.  Chociaż gra powyżej 90% :cool:

Opublikowano

I udałoby mi się zrobić mesjasza, g-gdyby nie te p-przeklęte K-konami!

#FuckKonami

PresentDeafeningEuropeanfiresalamander-s

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.