Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Co pomacał deryla i tego drugiego to jego

Opublikowano

Haha, jaki crapiszcz a klapy tak się pluly, że Kojima nie pokazał wszystkiego z trailera i gra rozyebie. :pawel:

Opublikowano

Mysz w vr niezagrożona

Opublikowano

DS? Nawet jakby było w gamepassie to bym nie wrzucił do kolejki, żeby chińczyk nie dostał złotówki za ściągnięcie.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

days gone 6/10

medievil 6/10 

a teraz kolejny crap od chińczyka-blogera :dynia:  

poziom plejbeki utrzymany, beka z niebieskiego plebsu od zawsze i na zawsze  :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
56 minut temu, Cedric napisał:

Najsłabsza gra Kojimy jak jedna z najlepszych gier na Xboxa?  Jak ja szanuję tego Chińczyka :banderas:

HRxQzcj.jpg

0pTCOXd.jpg

9ZrCRp2.jpg

Tak swoją drogą ile fajnych symulatorów chodzenia jest już na rynku a ci w temacie ds że nowy gatunek xD

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Jaka panika w obozie botów, miało być na żółto na MC, a tu kolejny ex podkreślający jak lepszym wyborem od xboxaoxoxoxoxox jest POTĘGASTATION 4.

I jeszcze ten damage control w postaci postowania gierki o duszkach i latarkach na Switcha, ahahaha.

Xboxie - dziś twoje święto ;)

Opublikowano

Ale ty jesteś upośledzony umysłowo.

Opublikowano

To teraz gry wychodzące na jedną z konsol i PC są jednak exami?

Opublikowano

Na cholerę ja to PS4 zostawiłem sobie? Symulator listonosza nie dość, że na PC wychodzi to i jeszcze średnia zawyżona za nazwisko, Shenmue 3 również na PC w sporo lepszej jakości, TloU 2 gdzieś tam chyba w maju o ile nie przełożą premiery, a i tak zapewne będzie to lepiej ograć na PS5. No trochę się zirytowałem.

Dobrze, że są jakieś dobre gry u konkurencji

EIRuQ_OXsAAr5Uz?format=jpg&name=large

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nioh2 może być ok

Opublikowano

Ins, to wypad z niebieskiego nieba do zielonego bagna jak ci się nie podoba, bo tylko smrodu napędzasz. Drugi ficuś-pinduś-maruda, wielki męczennik marki...

Opublikowano

No tak zrobię. Nie będę siedzieć w tym samym szambie co ty i tobie podobne growe nieogary. Tfu.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

20191101_103051.jpg

Brawo Kojima San. Edge wymiękł.

Opublikowano

No ale fetch questy w guwnie z gamepassa to już spoczko xd

Opublikowano
3 minuty temu, Ins napisał:

No tak zrobię. Nie będę siedzieć w tym samym szambie co ty i tobie podobne growe nieogary. Tfu.

Tylko wykąp się porządnie jak będziesz na kolanach wracał ;)

Opublikowano
2 minuty temu, Yakubu napisał:

No ale fetch questy w guwnie z gamepassa to już spoczko xd

fetch questy za darmo > fetch questy za 260 zł

Opublikowano
14 minut temu, Mendrek napisał:

Tylko wykąp się porządnie jak będziesz na kolanach wracał ;)

Do czego mam wracać na PS4 ? xD 

9khOSD3.png

r8s7A7F.png

Hl0sIYU.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

DS? No przynajmniej jak niechcacy je.bniesz drabina jakis krzak na tym bezdennym pustkowiu to nie zleci sie pol policji. I taki realizm to ja szanuje.

Opublikowano

Muszę przyznać Kojimie, że niezły z niego je.baka. Najpierw wyruchal Konami, potem graczy, potem Sony i znowu graczy. :)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ależ niesamowity DMG control jest temacie Death Stranding. YETI nie wyrabia z wklejaniem na zmianę wybiórczych cytatów i ocieraniem łez niedowierzania jak w potworku Kojimy cała para znów poszła gwizdek, a nie w koła. Poziom PlayStation Exclusive, słabych gameplayowo gier przeplatanych przerywnikami, został zachowany. :) 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wgl zauważyłem że w obozie klaperskim jest jakaś silna potrzeba ideologizowania gierek, tworzenie Mesjaszy itp. Potem latami powoływanie się na nie, jakby zmieniały ludziom życie albo leczyły raka. 

Na xie były girsy 5, każdy pogral i ruszył dalej z życiem. Teraz jest outer Worlds, ogra się i jazda dalej. Nintendowcy dostali Astral Chain, teraz Luigiego przejdą i life goes on. 

Tylko gurwa klapy traktują to jak religie i przez całą generację (pipi)ią te screeny z metacritica gier z ostatnich lat, podczas gdy wszyscy dawno już poszli do przodu 

Opublikowano

Wow, w końcu odkryłeś, że gry na xboksa są chuyowe. Gratulacje!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.