Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
46 minut temu, teddy napisał:

Dobrze ze ten xbox jednak istnieje. Odfiltrowuje kloszardow gamingu

Nazwanie kloszardem gamingu blacharza? Brzmi niemal jak komplement.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Xblacharze.

Opublikowano
49 minut temu, Wredny napisał:

Wiadomo - gamepassa nikomu nie opchniesz... :reggie:

Jakiego gamepassa? Gra kupiona trzykrotnie (2x cyfra 1x pudełko).

Ale w sumie patrząc na to ile czasu w niej utopiłem (hehe) i ile frajdy oferuje to i tak wydaje mi sie że za mało zapłaciłem.

Zdecydowanie jedne z najbardziej unikalnych doświadczeń i jedna z gier życia.

A to że czasami napisze o grze w dedykowanym temacie to nic złego skoro gra cały czas żyje i dostaje aktualizacje. Ale niektórym jak widać strasznie to przeszkadza i woleliby aby gra umarła

Edytowane przez ASX

Opublikowano
3 godziny temu, oFi napisał:

yakuza zero proszę szanować, jest to fabularna perła tej generacji :platinum:

No do dziś pamiętam ten plot twist z

Spoiler

tatuażem nietoperza. No kurde, szokers był. Szkoda może trochę, że potem był kolejny plot twist z tym tatuażem, który popsuł trochę całość, ale i tak uważam to za jeden z lepszych plot twistów w tej generacji ;)

Opublikowano

@ASX - pisałem pejoratywnie, o xbotach, podobnie jak Twój skrót myślowy miał wbić szpilkę "klapom" - wiem, żeś maniak SoT i wiem, że kupiłeś 10 wersji :)

Opublikowano

Ciągle zaglądam na temat Kodżimbo Gejm of the Year i to jednak chyba Mesjasz. 

Tam nie ma negatywnych odczuć, jedynie tydzień temu Josh próbował powalczyć ale zrezygnował bo to walka z wiatrakami. Albo Mesjasz.

Nawet w tematach komboje2, dad of boy i Horizon bywały tam czasem skrajne opinie. A tam nic. Jednak Mesjasz. 

Opublikowano

Siedzą tam same kojimowe poyeby to co byś chciał tam czytać? Franek jedyny prawilny gracz i rzetelne źródło informacji odpadł po dwóch dniach granka 

Opublikowano

nie jest to gra dla każdego kodżambo

The last piesek uważam np. że zasługuje na 8+/10 a w serduszku zostało coś tam. Gra jako całość jest warta zagrania i przeżycia tej historii.

Tak samo Horizon. Ruda fajnie nawet była przedstawiona, postać murzyna bardzo na plus i jako całość ta gra również robi.  Ale jak się odpada gdzieś na początku to rzeczywiście gra zaczyna nudzić w pewnym momentach.

U Kodżambo trzeci czapter bardzo avarage, a później zaczyna się dziać kodżambowo i na prawdę poyebne rzeczy.

Ale lepiej być pawciem gejmingu i pluć na gierki, w które się nigdy nie zagra kek

Opublikowano

Grajcie po 20 godzinach się rozkręca :obama:

Opublikowano
13 minut temu, Pupcio napisał:

Grajcie po 20 godzinach się rozkręca :obama:

Kto chciał to już skończył RDR2, nie baw się w jehowego

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

xbox=pc

Dokładnie. Dlatego szanuję PlayStation za to, że ich gierki takie jak Death Stranding, Shenmue 3 czy seria Yakuza jest wyłącznie na tę konsolę, a nie na jakieś obsrane pecety czy nie daj Boże Xboxa. 

Opublikowano

Dobrze, że nie wychodzą te gierki w dniu premiery również na pc za 4zl, tak jak wszystko z x-śmieciarki. Niestety, trzeba czekać rok albo i lepiej żeby coś spadło z pańskiego stołu.

Jak ja gardze tym zielono żółtym plebsem (szambo ze szczynami), tfu xbox=pc. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Wezyr znów nacpany rozpuszczalnikiem, będzie grał w Death 2019 GOTY Stranding na xboxie. 

Czy ktoś powstrzyma to narkomanstwo? Spencer, ty knurze, do czego doprowadziłes tych biednych ludzi z Podlasia? 

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ja tam dziękuję beta-testerom z PS4, że ogrywają te gierki na premiere, żeby twórcy mogli dostarczyć wersję definitive na najlepszą konsolę, czyli Xboxa. :) 

Dokładnie, pierw niebiescy frajerzy testują bety, kilka miesięcy później ich exy w najlepszej jakości na nadkonsoli za 4zł :)

Opublikowano

Dokładnie tak jak mówisz kolego.

Sam czasem nie wiem czy im dziękować, śmiać się w ryj czy współczuć tych bieda multiplatform w jakiś śmiesznych rozdzielczościach/klatkarzach dla zwierząt. :)

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
27 minut temu, YETI napisał:

Wezyr znów nacpany rozpuszczalnikiem, będzie grał w Death 2019 GOTY Stranding na xboxie. 

odkąd gry ze średnią niższa niż Mysz na VR to GOTY?

Pięknie fałszywa propagadna obróciła się przeciwko klapom w tym roku. Hejtowali gry na xboxa, ale gdy w tym roku dostali najpierw Days Gone, potem Concrete Genie, Medievila i Death Stranding to nagle okazało się że tytuły które normalnie nazywane byłyby żółtym gównem lub rozczarowaniem roku okazują się, jak sam Yeti pisał, grami dla konserów na których nie poznał się świat, skrzywdzonymi przez niesprwiedliwy atak złych recenzentów

Ironia losu i prawdziwa nauczka od życia, z której mam nadzieje wyciągnecie jakąś lekcje

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Chyba nie kończysz żadnego tytułu i grasz w WoWa, a potem udajesz znawcę na forum, rudy żłobie.

Opublikowano

Coś miało być śmieszne i miało być pociskiem .. a nie, to tylko Rozi.

Opublikowano
19 minut temu, ASX napisał:

odkąd gry ze średnią niższa niż Mysz na VR to GOTY?

Pięknie fałszywa propagadna obróciła się przeciwko klapom w tym roku. Hejtowali gry na xboxa, ale gdy w tym roku dostali najpierw Days Gone, potem Concrete Genie, Medievila i Death Stranding to nagle okazało się że to, jak sam Yeti pisał, gry dla konserów na których nie poznał się świat, ewentualnie atak lewackich recenzentów lub najlepsza gry roku.

Ironia losu i prawdziwa nauczka od życia, z której mam nadzieje wyciągnecie jakąś lekcje

DS? No 10/10, najważniejsza gra generacji.

Zresztą eurogamer wyjaśnił, gra dla koneserów, a plebs gra kał of diuty. 

Jeden słabszy rok w Królestwie Niebieskim mógł się zdarzyć, i tak wypada lepiej niż Xbox, bo co on tam dostał? Kolejne, takie same girsy, gdzie pełno bomb prawdy o tym crapie w dedykowanym temacie. 

Także spokojnie, w 2020 Nadkonsola dostaje grę generacji, Mesjasz Part II, a na xboxie co tam? Ori2 na pc w dniu premiery za 4zl?

:pawel:

Edytowane przez YETI

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Siostro, na OIOM proszę. Pacjent ma wylew!

Znów wypuścili daddiego z izolatki o połknął twoja porcje tabletek? Przed momentem tak sobie ładnie rozmawiali,a to była tylko okrutną prokowacja, aby zająć czymś Wezyrka i pod(pipi)ac mu jego psychotropy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.