Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Nie to co ku,rwa ultra realistyczna fizyka w grze gdzie typ z the walking dead nosi paczki z dziećmi w słoiku. NO NIECH MNIE CH,UJ

3 minuty temu, Rozi napisał:

Zapomniałem, że Xbociarnia czerpie wiedzę o fizyce pojazdów z Forzy, gdzie supersamochodami przejeżdżają 250 na godzinę przez przeorane pole.

Edytowane przez Paolo de Vesir

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
4 godziny temu, teddy napisał:

Jako blacharz mam dostęp do biblioteki xboxa dlatego jestem po stronie klapow

img_1926.jpg

ZAMYKAMY

Opublikowano
8 godzin temu, teddy napisał:

Jeszcze days gone na podium

Jezus maria. Nie. Nie, nie, nie. Trzeba być zyebanym bezguściem by w ogóle głosować na tą kur.wę. Rozumiem, że kliku klapom może podobać się takie dno ale idź pan w chvj z tym tytułem. Dawno w coś tak bezjajecznego i upośledzonego nie grałem. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dobrze że Knacka 7 razy przechodziła swego czasu xD

Opublikowano
10 godzin temu, Daddy napisał:

Dokładnie, pierw niebiescy frajerzy testują bety, kilka miesięcy później ich exy w najlepszej jakości na nadkonsoli za 4zł :)

Tak jak mówisz - serdecznie dziękujemy za testowanie Rise of the Tomb Raider, Ashen i Blair Witch Project :hi:

Cytat

Dawno w coś tak bezjajecznego i upośledzonego nie grałem.

@Ins Widzę, że jednak chcesz pobić ten wyczyn, bo Shenmue III wjechało na premierę :kaz:

Edytowane przez Wredny

Opublikowano

@Wredny

Kickstarterowe i trochę drewniane Shenmue 3 przy tej (pipi)nie AAA to majstersztyk. Twór Suzukiego jest niszowy i dla fanów, a ta (pipi)gra jest chyba tylko dla zyebów, którzy nie cenią swojego czasu. 

Opublikowano
20 minut temu, Wredny napisał:

Tak jak mówisz - serdecznie dziękujemy za testowanie Rise of the Tomb Raider, Ashen i Blair Witch Project :hi:

Ashen :banderas:jedna z najlepszych gierek minionego roku.

Polecam wszystkim którzy do tej pory nie ograli 

Opublikowano
20 minut temu, Wredny napisał:

@Ins Widzę, że jednak chcesz pobić ten wyczyn, bo Shenmue III wjechało na premierę :kaz:

Raczej podziękuj za to, że dzięki Game Pass wyłapujemy takie perły jak Ashen czy Mutant. Gdyby nie goście jak Suteq czy Blantman w dziale Xbox, (pipi)a byś wiedział o tych grach. 

Opublikowano
2 minuty temu, chris85 napisał:

Raczej podziękuj za to, że dzięki Game Pass wyłapujemy takie perły jak Ashen czy Mutant.

Widziałem nawet gdzieś filmik z tego łowienia pereł w gamepassie...

Spoiler

Opublikowano

eh znowu ta antygamepassowa propaganda:pechowiec:

Opublikowano

Jednoplatformowiec i fan gejs dan. Czego oczekujesz?

Opublikowano

O Days Gone siatdafakap - na profilu masz 3 trofiki - praktycznie gry nie odpaliłeś, więc ch#ja wiesz :reggie:
Czy ja wchodzę do tematu Menstruacja of War 5, żeby napisać, jakie to ch#jowe? NIe, bo nie grałem - polecam taki styl życia.

Opublikowano

No ciekawe czemu mam tylko 3 trofiki. Pojdejrzewam, że chodzi o fakt, że gra była tak dupna, że po prostu nie chciało mi się w nią grać. Ewentualnie może być taka sytuacja, że po prawie dwóch godzinach mi sejwa skasowało i jak musiałem zacząć od początku to rzygnąłem na OLED'a i mu jasność spadła. No ale to tylko podejrzenia.

PS. Czy ja wchodzę do tematu gejs dan i piszę jak przeokrutnie jest to ch#jowa gra? No nie, a grałem. Polecam taki styl życia.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
13 minut temu, Wredny napisał:

O Days Gone siatdafakap - na profilu masz 3 trofiki - praktycznie gry nie odpaliłeś, więc ch#ja wiesz :reggie:
Czy ja wchodzę do tematu Menstruacja of War 5, żeby napisać, jakie to ch#jowe? NIe, bo nie grałem - polecam taki styl życia.

Ale pisać "menstruacja" już możesz? 

Kaid jest za(pipi)ista, Gears 5 nie jest mesjaszem (no może jest technicznym) co nie zmienia faktu, że to solidne 8/10

I przestań porownywac GP do grzebania w kiblu. Gdyby taka usługa w takiej cenie pojawiła się na PlayStation... A z resztą szkoda strzępić ryja. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
3 minuty temu, chris85 napisał:

Ale pisać "menstruacja" już możesz? 

Mogę, w odpowiedzi na "gejs don" - nie ja zacząłem ten cyrk :reggie:
Nigdy nie besztam gier, w które nie grałem, a przeważnie również tych, w które grałem, a nie ukończyłem.
Zdaję sobie sprawę, że Gearsy5 są spoko i w sumie nawet nie bardzo wiem, po co wchodzę w takie poyebane dyskusje w temacie dla zwierząt i psychopatów - muszę chyba bardzo nie szanować swojego czasu i psychicznego zdrowia :dafuq:

Opublikowano

ashen i mutant perłami gamingu xd od kiedy perły są z guwna kekw

gearsy 8/10 nie no (pipi)a wychodzę xdd

turlu turlu mmm mesjasz techniczny

Opublikowano

No już ostro ich popyerdoliło z braku gier :/ trzeba to wytrzymać i liczyć że w następnej generacji spencer da im chociaż jedną dobra grę :(

Opublikowano

Z ciekawosci Ins jak oceniasz DS?

Bo widze ze troche w to pograłeś?

Opublikowano
7 minut temu, Jakim napisał:

Z ciekawosci Ins jak oceniasz DS?

Bo widze ze troche w to pograłeś?

Pograłem tylko trochę (aktualnie chapter 3) 

...

Kocham ten tytuł. Teoretycznie założenia gry i mechanika mnie odrzucają, ale gra mi się wspaniale. Po prostu. 

Opublikowano
9 godzin temu, Ins napisał:

Pograłem tylko trochę (aktualnie chapter 3) 

...

Kocham ten tytuł. Teoretycznie założenia gry i mechanika mnie odrzucają, ale gra mi się wspaniale. Po prostu. 

OK, to mam pytanie do Ciebie. Czy jest na Xboxie One jakiś exclusive, który uważasz za lepszy, albo że pokochałęś go bardziej? ;)

Opublikowano

Mendrek jak tam Death Stranding? Ile autostrad już wybudowałeś? :)

Opublikowano
9 minut temu, suteq napisał:

Mendrek jak tam Death Stranding? Ile autostrad już wybudowałeś? :)

Zgaduje że żadnej.

Nie od dziś wiadomo że Mendrek nie gra w gry które tutaj wywyższa, a zamiast tego skupia się na rzeczach ważniejszych w jego mniemaniu,  czyli na walce z xboxem

Opublikowano
3 godziny temu, Mendrek napisał:

OK, to mam pytanie do Ciebie. Czy jest na Xboxie One jakiś exclusive, który uważasz za lepszy, albo że pokochałęś go bardziej? ;)

Jaki tryhard :xboss:
Mendrek, robisz to źle - chcesz wojować w imię PlayStation to spróbuj nie robić z siebie pośmiewiska, bo wyświadczasz marce niedźwiedzią przysługę :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.