Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, Mendrek napisał:

OK, to mam pytanie do Ciebie. Czy jest na Xboxie One jakiś exclusive, który uważasz za lepszy, albo że pokochałęś go bardziej? ;)

Kochać to można króla Spencera, a nie kilka linijek kodu na płycie :xboss:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
21 godzin temu, ASX napisał:

Rozi co miałes z fizyki? Poważnie pytam

Nie musisz bronić każdego elementu tej gry

4 i 5, w najgorszym przypadku 3.

Muszę, bo ta gra jest cudowna.

Opublikowano

grałem dziś u kumpla w def strending XDDDDDD

podchodziłem z dobrym nastawieniem, bo widoczki i muzyczka pierwsza klasa, no ale jednak 200zł za przeintelektualizowany, przekombinowany symulator kuriera to za dużo

jakby dawali w jednym packu z symulatorem kozy za 39,99zł to można nawet odpalić, ale pan wideo kojima spuszczony ze smyczy ewidentnie odleciał

pewnie niejeden kurier dpd zwędził paczuszkę i potem w firmowym mercedesie sprinterze tarmosił michaszka i udawał że jest posłańcem i zbawicielem bo przecież ludzie muszą miec bułki, wędliny, nową płytę ostr itd

Opublikowano

:|

Opublikowano

Ale maciucha wyjaśnił tych osranych kodżimowców. :banderas:

Opublikowano

i to sikanko na śnieg z podanymi na ekranie danymi dotyczącymi pozostałej objętości moczu w pęcherzu 

no widac że moc ps4 prosiak ujarzmiona :obama: 

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Death Stranding? Tylko za darmo. Nie mogę się doczekać :banderas:

Opublikowano

i jeszcze arhon kogucik jako main character :dynia:

DS-Featured-Screenshot.jpg

705377_321806894592520_1421055880_o.jpg

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

ale archona to Ty... a nie, (pipi)ać go

Opublikowano
2 godziny temu, maciucha napisał:

grałem dziś u kumpla w def strending XDDDDDD

podchodziłem z dobrym nastawieniem, bo widoczki i muzyczka pierwsza klasa, no ale jednak 200zł za przeintelektualizowany, przekombinowany symulator kuriera to za dużo

jakby dawali w jednym packu z symulatorem kozy za 39,99zł to można nawet odpalić, ale pan wideo kojima spuszczony ze smyczy ewidentnie odleciał

pewnie niejeden kurier dpd zwędził paczuszkę i potem w firmowym mercedesie sprinterze tarmosił michaszka i udawał że jest posłańcem i zbawicielem bo przecież ludzie muszą miec bułki, wędliny, nową płytę ostr itd

tak to jest gra o noszeniu paczek.

Ale w jakim stylu!

Opublikowano

gta robiło to lepiej już 15 lat temu a po robocie można było ruchać panienki zamiast spać w kałużach :cool: :lapka:  

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Generalnie, w San Andreas można było robić chyba wszystko, co w dzisiejszych hitowych tytułach AAA.

Opublikowano

nie no do sikania niestety trzeba było odpalić postala :/ 

Opublikowano

Ciekawe czy uratował księżniczkę "Beach"

Opublikowano

podobno jak przekazywał paczkę spoconemu kurierowi dpd, to mamrotał coś w stylu 'czy pan wie w jakiej incepcji pan zyje? przekazuje w pana rece paczke z gra o byciu kurierem. czy pan wie jaka to odpowiedzialność? prosze z nia nie wychodzic na deszcz'

Opublikowano

wmLV8pT.gif

mmm ta różnorodność

Opublikowano

Same kosy :banderas:

Opublikowano
W dniu 9.11.2019 o 11:10, Plugawy napisał:

Porównywać ocenę po jednym dniu VS ocena po 2miesiacach XD Skala w DS będzie tylko rosła,

średnia Death Stranding będzie tylko rosła powiadasz?

21Wl7ga.jpg

Opublikowano

Bloodborne jest zbędny, bo gry From to już i tak tasiemce, ale ex w stylu Gow by się przydał.

Edytowane przez 20inchDT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.