Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
48 minut temu, 20inchDT napisał:

nie można zmienic psnid

Masz nieaktualne dane

4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Super, że Ci działa i odpisałeś na wiadomość. Ja próbowałem wielokrotnie zrobić to w trakcie gry SZUKAJĄC kogoś, a nie odpowiadając i (pipi). Jeszcze ten sklep, który wczytuje się w nieskończoność i daje komunikat o konserwacji. Szkoda, że taka loteria, no ale po PlayStation nie wymagam jakości. Zawsze wiem, że będą jakieś cyrki. 

Sorry stary, ale pie.rdolisz jak potłuczony w tym momencie, bo dashboard na PS4 jest duuużo lepszy od tego co oferuje Łoniak. A przede wszystkim jest czytelniejszy i bardziej przyjazny dla użytkownika.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Teraz, Rozi napisał:

Ale po przytrzymaniu przycisku PlayStation od razu pojawia Ci się lista znajomych, strzałka w prawo na znajomego, strzałka w prawo na trzy kropki i jest opcja wyślij wiadomość. Nie da się szybciej. Możesz sobie też ustawić listę niestandardową. Dashboard w PlayStation jest lepszy, bardziej przejrzysty i szybszy, trzeb się z tym pogodzić.

Kurde, zapomniałem w jakim temacie jestem :/

Thx Rozi za support, bo już mi się nie chciało robić dodatkowego filmiku, gdzie wysłanie wiadomości trwa sekundę dłużej na wyszukanie kogoś. Ten pasek po lewej to wspaniała rzecz, wszystko pyk pyk i już. Chcę jakiś kawałek ze Spotify do momentu w grze? PS Button, cyk i leci. Chcę włączyć status na "online" (z niewidocznego), pyk i jest. Tylko Wezyr się pogubił w czymś tak prostym, ale w sumie spodziewałem się tego ;)

Opublikowano
3 minuty temu, Mendrek napisał:

Tylko Wezyr się pogubił w czymś tak prostym, ale w sumie spodziewałem się tego ;)

Jak Ty w czytaniu ze zroumieniem? Powiedziałem co jest u mnie problemem: prędkość działania, a nie złożoność. Szkoda, że nie potrafisz ani dyskutować, ani czytać i prowadzisz monolog niczym z Michaelisem :) 

Niestety taka była moja przygoda z PlayStation 4, ciągłe denerwowanie się, że dash czegoś nie wczytuje, że ściąganie idzie jak krew z nosa, że wszystko zajmuje dużo czasu zamiast po prostu działać. Nawet pastę musiałem wymieniać, bo konsola wyła. Sprzęt Sony tylko na koniec generacji, nie wyobrażam sobie dalszej katorgi z PS5.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeszcze ten sklep, który wczytuje się w nieskończoność i daje komunikat o konserwacji. 

Uzywanie sklepiku na konsoli zamiast jak czlowiek w przeglądarce? No jest w tym od chuya heroizmu. Na obecnej generacji chyba tylko raz odpaliłem PS Store na konsoli. Wszystkie zakupy robię w przeglądarce i tylko klikam, żeby pobrać na konsole. 

Na XO to samo bo tam jeszcze wieksza padaka. :pawel:

Opublikowano

Kurła, ale się gamepasiarze zaczęli panoszyc po tym mierniutkim revealu :obama:

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

Zastanawiając się o chuy chodzi Mendrkowi doszedlem do wniosku że to chyba ten twitt ktory wrzucilem jakos czaz temu go tak dotknął

Nie jest on wyrazem moich pragnień i żądań ale raczej trzeźwa analizą analityka NPD, prognozujacą przyszłośc do której wszyscy zdajemy się zmierzać (chociaż taki xbox zdaje sie że  już tam jest).

Wiec powtórze jeszcze raz, nie mam nic przeciwko temu że Xbox nie ma tradycyjnych exów. Wrecz przeciwnie cieszę że ich gry wychodzą na konsole i PC (oraz mam nadzieje w przyszłości na xclouda). Kupuje lub opłacam takie Hellblade czy Everwild raz i mogę się nimi cieszyc na kilku urządzeniach oraz moge grac z ludzmi z ktorymi normalnie nie mógłbym zagrac bo np.  mają tylko pcta lub starą wersje konsoli. Same zalety. Po  utracie "tozsamosci konsolowej" i "wlasnego ja" xboxa jakoś nie płakałem. 

Mam nadzieje że microsoft bedzie kontunuować ten kurs. Gry i moja wygoda na pierwszym miejscu, pudełka na drugim.

A co do playstation, to oczywiście też bym chciał aby poszło tą samą, bo czemu nie nasladowac dobrych praktyk? Ale jeśli rzeczywiscie te exy są dlaciebie ważne, to może rzeczywiście niech te gry zostana na tym jednym sprzęcie. Ja najwyżej kupie sobie playstation, tak jak mam w zwyczaju na koniec generacji i ogram sobie te exclusivy na koniec. Nie mam z tym problemów Mendrek. Peace

W tym wyjątkowo wodospadowym wymiocie korpo-gadki, nie wspomniałeś ani razu o tym aby MS wydawał swoje gry na konsolach Sony czy Nintendo. Czemu to istotne? Bo wspominasz jedynie o Xboxach i PC, z nadzieją na hm lodówki? Nie jest to w żaden sposób szlachetne, ani wyjątkowe. Bo nie zapominajmy, że wydając MS grę na PC, tak naprawdę wydaje grę na Windowsa, a więc na swój system. Gdzie tu k*rwa rewolucja? To tak jakby szczycić się tym, że Sony wydawało gry na PS3 i PS Vita i to też w cross-buy i cross-play. Jak MS wyda swoje ex'y na PS5, Switcha, albo choćby i Linuxa (w sposób dedykowany), to wtedy pogadamy.

To już Sony jest bardziej otwarte i pro-gamerowe, bo wydaje gry na nieswoim systemie, tj. poprzez PS Now można grać na Windowsie, czyli systemie konkurencji. W sumie ponoć na Linuxie też działa, choć poprzez Wine ;)

Opublikowano

Fajny ten PRek xboxa, taki nie za zebrzacy.

Opublikowano

> napisz że bardziej cenisz crossbuy i crossplay aniżeli ekskluzywność gier

> zostań oskarżony o korpogadke i to że nie dbasz o własny interes tylko korporacji

:reggie:

Opublikowano

Wygląda jak pojemnik na piasek. Jak to dobrze, że to tylko fantazja fana.

Opublikowano

Całkiem okej wygląda. Szkaradztwo to jest ps3 super slim. 

Opublikowano

Dokładnie. Trochę jak amfibia, ale może być, choć muszę przyznać, że gdyby PS5 faktycznie tak wyglądało, to jednak wolę monolit od Microsoftu :notbad:

Opublikowano

Jedno jest pewne. Po zaskakującej i bardzo nieoczekiwanej  prezentacji SeX-a niebiesko-chińskie korporobactwo ma gacie pełne rzadkiego guvna. Myślę, że apteki w Tokio mają pełne ręce roboty w dostarczaniu im Apapów i tabletek typu No-Spa:Coolface:

Opublikowano

Jedno jest pewne. Ps5 i tak już wygrało :)

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Jedno jest pewne. Ps5 i tak już wygrało :)

W Chinach na pewno :) 

Opublikowano
1 godzinę temu, Czezare napisał:

Jedno jest pewne. Po zaskakującej i bardzo nieoczekiwanej  prezentacji SeX-a niebiesko-chińskie korporobactwo ma gacie pełne rzadkiego guvna. Myślę, że apteki w Tokio mają pełne ręce roboty w dostarczaniu im Apapów i tabletek typu No-Spa:Coolface:

Tobie tez by sie tabletki przydaly.

Opublikowano

Co te zielone boty to ja nawet nie

vxbctx97gjbd.jpg

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

No nie wiem dlaczego patrzy się na osraną dupę niebieskiego.

Opublikowano
W dniu 15.12.2019 o 18:10, Plugawy napisał:

o kurfa XD

14608132418959.jpg

Ładny zderzacz hadronów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.