Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

O nie, muszę napisać coś w CW teraz.

@Figuś

Nie pisałem nic o podobnym wyglądzie, ale generalnie no: mocne APU, to zazwyczaj też duża konsola, bo duże TDP = dużo wydzielanego ciepła + większy PSU, a to przekłada się na projektowanie chłodzenia i obiegu powietrza w całej konsoli.

Wygląd ma też być funkcjonalny, w wypadku XSX raczej funkcjonalność była priorytetowa. Chociaż osobiście do wyglądu nic nie mam (znaczy żadnej konsoli jeszcze nie kupiłem, bo "ładnie wyglądała").

Opublikowano

Racjonalna dyskusja w CW? Hendrix, na bogi

ssb6bwxqm4311.jpg?width=1024&auto=webp&s=1ea83647f151bd5f94695f2907ad39f4d1d49c42

Opublikowano
46 minut temu, Bansai napisał:

Złe sony KARA PS5, ZOBACZ JAK

Ty tu się Figusia czepiasz, a to przepuściłeś?

Godzinę temu, oFi napisał:

no co? jak goście się spytają co to, odpowiadasz - pułka na buty :dunno: 

Opublikowano

Mam wrazenie ze jestem jedyna osoba na swiecie ktorej sie ten design nawet podoba. Gdyby bylo space gray i zamiast tej kulki z iksem bylo jablko to by pol swiata lyknelo zachwalajac minimalistyczny design. Ale i tak nie kupie bo nie ma gier.

Opublikowano

Nie jesteś jedyną, mnie także się podoba ten minimalizm i wertykalna bryła.

Do pełni szczęścia brakuje mi tylko białej edycji. Ale coś czuje w kościach że ta szykowana jest dla Lockharta.

Ciekawe czy możliwe jest przy tym aby Lockhart był też nieco niższy i bardziej przypominał Gamecube'a? Jak myślisz @Hendrix jest to możliwe z technicznego punktu widzenia?

Opublikowano

Jako klapowi, ten wygląd również bardzo się podoba.

3fd0e3fe813ed6811d925a6bb27e5ce5.jpg

Opublikowano

Nawet jest gdzie sie wysr.ac awaryjnie przy długich posiadowach przy ps5 :notbad:

Opublikowano

Ależ to będzie beczułka w następnym roku. YETI, swieta 2020 przesiadka z „żylety” na PS5 i nowy TV:

>obraz żyleta, natywne 4K, a Xbox gó,wno rozmazane w 900p

>20h na jednym ładowaniu pada, a wy dalej paluszki?

>kolory? człowieku zobaczyłbyś HDR na soniaku, to są kolory

>ogromna biblioteka gier z PSnow za grosze, bez ruszania się z domu

>60 klatek? dwa razy więcej standardów graficznych na sekundę :banderas:

witamy w 2017 yeti, miło że do nas dołączyłeś :)

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Nie wiem jakie zwyczaje panuja u ofiego w domu, ale wolałbym zeby  nie dzielił się z nami takimi detalami

Opublikowano

Zwyczaj głosowania w forumkowej ankiecie na goty w gre w którą nie grało się nawet sekundy :)

Opublikowano

To głosowanie i tak jest bez sensu, bo nikt nie zagrał we wszystkie gry w danym roku xD Chociaż ból dupy Kodżimiarzy będzie epicki.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

To akurat powszechny zwyczaj  na forumku, dużo osób głosuje na gry w ktore nie grało, niezależnie od tego czy chodzi o GOTY czy rozczarowanie

Opublikowano
1 godzinę temu, 20inchDT napisał:

To głosowanie i tak jest bez sensu, bo nikt nie zagrał we wszystkie gry w danym roku xD Chociaż ból dupy Kodżimiarzy będzie epicki.

a po co grać we wszystko? gra się tylko w najlepsze

Opublikowano
6 minut temu, suteq napisał:

a po co grać we wszystko? gra się tylko w najlepsze

Z góry zakładasz, że te w które zagrałeś były najlepsze?

Opublikowano

No jeśli mi się bardzo spodobały to tak bo dlaczego nie? Na gierki, które mnie w ogóle nie interesują, wyje.bane po całości i mogą nie istnieć. :cool: :lapka: 

Opublikowano
11 godzin temu, Wredny napisał:

Ty tu się Figusia czepiasz, a to przepuściłeś?

Figus to moja morda, postow Oficjusza nie czytam nawet.

Opublikowano
46 minut temu, Bzduras napisał:

Niebieskie korpochuyki czuja pismo nosem. Wiedzą, że sprzętowo SeX wys.ra PS5 dupom, więc teraz najważniejszy jest ARTYZM!:yao:

Opublikowano
11 minut temu, Metoda napisał:

Sprzętowo może i tak, ale dobrze, że jeszcze jednak patrzy się na gierki

XD 

Tytuły startwowe + wsteczna. Wątpię, że jakakolwiek konsola miała tyle  gier na dzień dobry. Serio liczysz na coś więcej niż Knack 3 i TLoU2 w 4K?

Edytowane przez chris85

Opublikowano

"wsteczna" xD No biegnę do sklepu po nowa konsole by pograć w stare gierki!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.