Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Jak tam borderlands 2 na STEM? XD

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Izi, to biegnij dalej, przed siebie daleko tak. Ściana w końcu sama cię znajdzie

Opublikowano
9 minut temu, suteq napisał:

Jak tam borderlands 2 na STEM? XD

No na pewno nie skladalem kompa z mysla o Bordelands 2, ale wlaczyc czasami moge jak jestem poza domem, mam przerwę w robo...

Opublikowano

A czy ktoś kupuje nowe konsole z myślą głównie o BC? BC to zawsze był tylko miły i użyteczny dodatek do nowych tytułów. 

Opublikowano

Fajnie będzie zabrać ze sobą te kilkaset kupionych lub opłaconych gierek w nową generacje. Nie trzeba będzie się męczyć z ogrywaniem kasztanów na start typu Ryse czy Knack :problem:

Opublikowano

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że Xbox może pozwolić na wyższą cenę niż PS5 a I tak wyjść na tym lepiej. W pudle 3-6 miesięcy passa, a na PS5 dwie gry na płytach I już 100-120EUR więcej do ceny.

Śmieszne te PlayStation5, jeszcze nic nie pokazali a już jest je,bane. :)

Opublikowano

Koniec końców xbox zostanie c00rwą do yebania jak w każdej generacji i będzie zalegać w sklepach :) A xboty będą się jarać sprzedażą jak w końcu będą dodawać tego śmiecia do 4 paka harnasia ;)

Opublikowano

no to będzie dobry ruch, kupujesz konsole i od razu możesz grać w kilkaset gier w tym exy z nowej generacji.

Nie wspominam nawet o tych wariatach którzy już teraz mają wykupionego Gamepassa na kilka lat do przodu :obama:

Opublikowano

Trochę szkoda, że oferta xboxa będzie taka bajeczna, bo te każuale szczury przeniosą się z playstation do nas :/

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

mają wykupionego Gamepassa na kilka lat do przodu

Wykupionego :D

Opublikowano

Jak czytam posty niektórych, to już wiem, czemu mnie tak odrzucało od Xboksa.

Opublikowano

I tak przylazłeś się tylko nażreć za darmo. Najgorszy typ gościa, który nigdy nic nie przyniesie na domówkę.

Opublikowano

Co ty pierdolisz?

Opublikowano

Najgorzej, że to nie w CW.

Opublikowano
38 minut temu, ASX napisał:

no to będzie dobry ruch, kupujesz konsole i od razu możesz grać w kilkaset gier w tym exy z nowej generacji.

:obama:

Jakoś wolę te kilka dobrych gierek od Sony niż te kilka ton guwna z gamepassa. 

Opublikowano
Teraz, Yakubu napisał:

Jakoś wolę te kilka dobrych gierek od Sony niż te kilka ton guwna z gamepassa. 

Akurat do końca generacji się wyrobią. Kupujesz PS5 za paczkę fajek, a potem na śmietnik. Zderzacz hadronów od MS-u jako główna konsola całą generację. :fsg: 

Opublikowano

Oby ta coorva ps5 była słabsza, bo moje rany z 2013 dalej się nie zagoiły :smutas:

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, suteq napisał:

A czy ktoś kupuje nowe konsole z myślą głównie o BC? BC to zawsze był tylko miły i użyteczny dodatek do nowych tytułów. 

Ja z racji BC planuje brać na premierę albo w jej okolicach, a nie jak dotychczas dwa lata po premierze.

Opublikowano

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Oby ta coorva ps5 była słabsza, bo moje rany z 2013 dalej się nie zagoiły :smutas:

Udaj się do proktologa.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Aj przez smartfona czuję ten twój ból odbytnicy. Słodko.

Opublikowano

tymczasem już za chwilę...

Black.jpg

Opublikowano
7 minut temu, Square napisał:

Ja z racji BC planuje brać na premierę albo w jej okolicach, a nie jak dotychczas dwa lata po premierze.

Ja pewnie wezmę na premiere bo nie będe mógł patrzeć na gry w 720p na obecnych konsolach kiedy mogę coś ograć co najmniej w 1080p i być może stałych 30, a nawet 60fps. :usmiech: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.