Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
9 godzin temu, Mendrek napisał:

To miłe ASX, że porównujesz nas do tych, którzy dziś mają największe poparcie i święcą sukcesy. Ciebie w sumie można byłoby przyrównać do Schetyny, z tym swoim wyćwiczonym uśmiechem i niby-kulturką, lecz tą nijakością cały czas ciągnie swoją partię po dnie. To tak w sumie jak Ty, który próbujesz przekonywać ludzi do Xboxa przy pomocy Sea of Thieves ;)

Przekonać do Xboxa xD  poczytaj posty Roziego jaki ten Xbox straszny. 

Założę się, że następny będzie @Figaro

W końcu 220 gierek piechotą nie chodzi. 

Pierwszy post, więc prawda. 

Edytowane przez chris85

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jeśli Rozi staje się bohaterem twojego obozu, to znaczy że obóz upadł totalnie, oszalał i można już odwrócić wzrok.

Spoiler

Chociaż można jedno oko otworzyć na moment, gdy Figaro wyśle zaproszenie @MaZZeo do grona znajomych ;)

Opublikowano
3 godziny temu, Mendrek napisał:

Jeśli Rozi staje się bohaterem twojego obozu, to znaczy że obóz upadł totalnie, oszalał i można już odwrócić wzrok.

Pokaż ukrytą zawartość

Chociaż można jedno oko otworzyć na moment, gdy Figaro wyśle zaproszenie @MaZZeo do grona znajomych ;)

Jakim znowu bohaterem? Pomieszałeś leki z alkoholem? XD

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Mendrek który z lubością rozpisuje się o sukcesach Pawłowicz. :banderas: No powiedzcie proszę czy jest na tym forum jakaś bardziej zakłamana, dwulicowa i fanatycznie zaślepiona jednostka niż mendrek? Nie wydaje mi się. :) 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Myślałem, że zwierzęta mogą rozmawiać tylko w wigilię po północy, ale czar wciąż nie prysł :smutas:

Opublikowano

No wlasnie, ja Mazzełka mam w znajomych od jakichś 5 lat.

No w 2020 zdecydowanie zakupię Xbox One S w kolorze białym :banderas:

Opublikowano

Bronić platformy do grania w 2019 roku jak można mieć je wszystkie za niewygórowaną cenę. To już nawet z chęci poznania rynku można kupić i ograć największe hity. Rozumiem preferować jedną platformę ale nie ograć gier konkurencji a później wypowiadać się o tej platformie to już coś dziwnego.

Opublikowano

Bycie jednoplatformowcem w 2020 roku to coś w rodzaju choroby.

Co zresztą widać, zostali sami najwytralsi wojownicy w dzien w dzien muszący oszukiwac samych siebie  że poza konsolą matką nie ma nic ciekawego na tym świecie

Edytowane przez ASX

Opublikowano
Godzinę temu, Figaro napisał:

Czemu w białym a nie w czarnym? BO LADNIEJSZE? BO LEPSZE? :[

Opublikowano

No troche rasista z tego Figaro.

Opublikowano
10 minut temu, suteq napisał:

Czemu w białym a nie w czarnym? BO LADNIEJSZE? BO LEPSZE? :[

Ale czarny kabel będzie białemu od tyłu wciskał

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

Bycie jednoplatformowcem w 2020 roku to coś w rodzaju choroby.

Co zresztą widać, zostali sami najwytralsi wojownicy w dzien w dzien muszący oszukiwac samych siebie  że poza konsolą matką nie ma nic ciekawego na tym świecie

No jak ktoś ma tylko Xboxa to tak, jest to choroba. Masochizm się to nazywa ;)

Opublikowano

7 lat po premierze Nadkonsoli, a nadal problemy przy zakupie.

bd276075eb93615ab81dabe8af042ad3.jpg

Opublikowano

yeti i mendrek na jednej stronie, tag team spyerdolenia w komplecie :banderas:

a tu zaraz 12 terafanków potężnej anakondy Vs ten śmieszny middle gen od Sony (może tym razem uda się osiągnąć rozdzielczość XOX?) 

Opublikowano

Aktywowali się po wieści, że plejston będzie o 3tf słabsze.

Opublikowano

Fajnie by było, mniej terafankow a gry i tak ładniejsze, zupełnie jak teraz, niby 2tfl więcej, a TLoU2 i GoT dla Pana, a nie dla psa. 

No i fajki ie, że spencer zrobił sobie headshot w kolana wydając ta pokrake z 4tfl. Piękna kula u nogi. :fsg:

Opublikowano
6 minut temu, YETI napisał:

No i fajki ie, że spencer zrobił sobie headshot w kolana wydając ta pokrake z 4tfl

Kelnera wystawili pod patałachę, PS5, a potężna Anakonda dla barona gamingu. Najlepsza jakość i najlepsze gry na Xboxie, a klapy znów wyruchane w 2023 przy PS5PRO które walczyć będzie mocą z 3-letnią konsolą. XD

Opublikowano
4 godziny temu, Figaro napisał:

No wlasnie, ja Mazzełka mam w znajomych od jakichś 5 lat.

Tylko zrób dobre rozeznanie, zanim klepniesz pierwszy kod na Game Pass 

Opublikowano
  • Autor
20 minut temu, YETI napisał:

Fajnie by było

Dobra Yeti, ale odstaw to co bierzesz, bo ci ewidentnie szkodzi.

Opublikowano

tlou2 to coś co przez 60fpsów wygląda jak gra z poprzedniej generacji? No nie wiem co tak słabo, nawet klapy marudzą  ;) 

Nowy XBOX o 3TF więcej od plejśmieciarki5? jeszcze jak :banderas:

Opublikowano

Fajne będzie to ps5 takie nie za mocne xd 

a tak serio to mam nadzieje ze ps5 nie będzie hamować nowej generacji :/ 

Opublikowano

Hamować to będzie Xbox Series S z 4 teraflopami, pod którego będą gry budowane, na Xboxa oczywiście. Bo 1st party i twórcy ex'ów na PS5 będą mieli na tego wypierdka wywalone, zresztą podobnie jak i na całego Xboxa.

Co generację to samo, xbociarze pocą się na wieść o mocy ich konsoli, zapominając że to nie ona zapewnia sukces. I znowu będzie zdziwko, znowu szukanie winnych, znowu czekanie na kolejne rozdanie. Bo wygrywa się tym jak sprzedajesz swój produkt, jak w nim trafiasz w potrzeby, jak umiesz roztoczyć wizję. Czy potężny XoX zmienił cokolwiek? Nie. Czy Switch zmienił cokolwiek? Owszem. Czemu? Bo Nintendo umie w branżę konsolową. Podobnie jak Sony. A w MS-ie jak w lesie (do rymu). 

I dlatego jestem spokojny o wygraną PS5 ;)

Opublikowano

Nie wierzę, że ktoś na serio się jara Ghost of Tsushima. Przecież ta gra prezentuje się nijaki, że chyba dwa pierwsze InFamousy to wyszły temu studio przez przypadek. 

Opublikowano

Mendrek ciągle wierzysz w to, że Sony wyrzyga tylko jedną wersję PS5? 

Microsoft przynajmniej gra w otwarte karty. Dwie wersje na start, a Sony? 

2020 PlayStation 5

2022 PlayStation 5 Slim razem z PlayStation 5 Pro 

XD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.